|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja sam jednostavno odustao od traženja... već dva mjeseca tražim i nikako naći =D |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
dark seraphim
Datum registracije: Apr 2006
|
pa daju se naci ovdje na trznici, svako malo pa netko prodaje. ![]() ak nema sad pricekajte malo, prodaju se dosta cesto jer pratim tu trznicu u zadnje vrijeme. dosta rulje bjezi na am2 jer je ddr2 jeftinjaga, a i am2+ je tu itd., pa ih se rjesavaju. a imate i novih s939 3800+ X2 u adm-u za 488kn. @ mikey_rs: hm...pa nije da amd ima lose proceve, sve to stima. samo kaj su shebali phenome i za iste pare dobis slabiji proc nego kod intela i to jos sa greskom. gresku ce valjda ispraviti u novijim revizijama, zato su i povuceni, ali ako ce opet bisti cjenovno u rangu sa intelom a slabiji, ja cu definitivno ici na quad intela za godinu, ili kad vec. mene boli briga kaj je amd amd i intel intel, kupujem kaj radi bolje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
@gamer Potpuno te razmem, ali ja nisam takav. Ja ak vidim da mi je neka dobro, toga se i držim dok me ne iznevjeri totalno. Ne držim se slijepo i ak AMD ne ispravi sva ova sranja sa svojim procima i ja odlazim po Intel. Pošto još ima vremena do moje kupnje - bumo vidli kak bude. ![]()
![]() |
#35 |
...
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() |
#36 |
volveraš
Datum registracije: Oct 2007
|
Probaj ovog sa BUG-ove stranice: Prodajem: Athlon 64 X2 4200+ za Socket 939, nov, garancija, 450kn . AC Freezer 64 Pro za (AMD Athlon 64 (x2) (Socket 754, 939,AM2) Athlon 64 FX (Socket 939, AM2), garancija, 100kn. Zagreb telefon 01 3887832
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam athlon 3000+,2giga rama i 7800GTX Naručio sam neki dan iz linksa Athlon64 X2 3600+,s.939Manchester,2.0GHz, 2x256kb c i proc mi dolazi sutra. Jel trebam prije/poslije ugradnje napraviti nešto i dokle ga mogu oc. To mi je prvi x2 proc pa pitam da ne bi napravio neko sranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Moraš instalirati proc fizički i dual core optimizer, samo je pitanje dal će ti se windowsi dić jer se znalo ljudima desit da upgrade sa singlecore na multicore kernel u XPu windowsi ne obave kako treba i onda poblesave...
![]() |
#39 | |
Bannija :D
|
Citiraj:
naime i sam sam danas kupio athlon 64 x2 3600+ manchester s.939 i uglavio ga na matičnu gigabyte ga-k8nf9 i sve radi. nakon prvog paljenja i dizanja windows-a ispisao mi je da su widnowsi dovršili instaliranje i da trebam restart,što sam i napravio. e sad, u task manageru su mi se pojavila dva grafa za cpu usage history ali mi je ostao još uvijek samo jedan za page file usage history,pa me muči,nisam siguran dali bi i tu trebala biti dva grafa pošto je to sad dua core i ima 2x256kb cache-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
Instalirao sam dc optimizer,komp mi je prepoznao proc ali samo jednu jezgru.Kad upalim komp piše da sam promijenio proc i da napravim neke promjene u biosu |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
|
Ja sam ostavio stari hladnjak,jel trebam uzeti novi,ako da koji da kupim |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A mi smo vidoviti pa znamo koji je to hladnjak... ![]() Ako ti se proc ne pregriajva netreba ti drugi ako je box cooler (ona aluminijska kocka na kojoj je AMD najlepnica) preporučljivo je da uzmeš drugi iako ga i on može hladit za sliu - na visokim okretajima naravno... Ako ti preopoznaje samo jednu jezgru onda ti ili treba noviji bios ili ti winblowsi nisu instaliratli multiprocessor kernel,, digni everest i po Operating System pogledaj Kernel Type kaj piše...
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Probaj raditi s postojećim i prati temperature putem Everesta ili nekog sličnog programa. Ako nisu jako visoke, ostavi postojeći.
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
Gdje se može nabaviti Neki x2 procesor od 3800+ na više za s939 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Bannija :D
|
hej,hvala na trudu,listao sam i sam i uspio naći to što si mi linkao. anyway,sad je druga frka u pitanju,onaj microsoftov hotfix više ne postoji za skinut sa amd-ove stranice,modificirao sam registry ali nemam hotfixa,a malo me muči genuine advantage tako da mi skidanje hotfixa sa MS-a nije opcija. jel ima koja druga stranica za skinut hotfix,neznam jel to sad spada pod ilegalne radnje ovdje ili ne? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|