|
![]() |
#31 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
I dalje nema logike. DX10 neće izaći za WinXP dok Microsoft tako ne odluči ako ikad odluči. Ideš skidati sa radidshare, instalirati pa ako radi onda kupiti grafičku?! Čak i da radi opet je to neslužbena verzija. Jednostavnije bi ti bilo instalirati Vistu ako baš toliko želiš taj DX10... No dosta flame-a.
![]() |
#32 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Iskreno, imam jednu virtualnu instalaciju XP-a, pa ću probati nakeljiti SP3 RC na nju. Mada znam "da to nije to", al opet ću vidjeti ponašanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Varanje na tržnici
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa skužio sam ja šta je to al ipak ak se već za***avaš s takvim sranjima(ja se kao ne za***avam ja radim samo ozbiljne stvari ![]() Ubiti poanta je da izneseš mišljenje normalne clean instalacije a ne keljenog sp3 i onda da ispadne kako ništa ne valja etc. Ja sam inst ovaj sp3 rc v3264 i odličan je (koji profi testet "odličan je") |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sam d ajos ima ribe u njoj..lol Ak oces gledat vodu odes namore ili na plitvicka jezera ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
crysis najocitiji primjer em igra izgleda isto u winxp i u visti em mozes igrati sa "dx10 grafikom" u xpu u par jednostavnih koraka + taj "screenshot" novog flight simulatora nije iz same igre vec obicni artist rendering ilitiga umjetno napravljena slija koja nema pretjerano veze sa samim engineom igre ista stvar bila i sa crysisom prije izlaska.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|