![]() |
DirectX 10.1 za windows xp
Pronasao sam DirectX 10.1 za windows xp ali ne znam da li da skinem ili ne???
mozda bi mogli biti neki virusi ili trojanci??? kaj vi mislite??? ako netko zeli skinut i probat evo link: http://rapidshare.com/files/79817654...windows_XP.zip |
Skini pa javi. Tvoj rizik.
|
Skini, skini, pa javi.
|
A cuj, mozes skinit i vidit sta je u zipu, ako vidis nest sumnjivo onda nemoj nis radit.
|
Ma samo skini !
pa javi ! |
MA ne, skini , pokreni, pa jave hehehehe
|
budem ali cu prije toga instalirati deep freeze....:)
|
Rofl a jeste pokvarenjaci... :goood:
|
evo instalirao sam ali ne vidim nikakve promjene...:( valjda zato kaj mi graficka ne podrzava directx 10... no nema veze posudit cu graficku od frenda pa isprobati.. :goood: sve mi radi normalno i stabilno....
PS: skenirao sam sve sa nod32 antivirusom i nije nista nasao, znaci nema virusa... neka skine netko ko ima graficku koja podrzava directx 10 pa vidimo jel ima kakvih poboljsanja.... |
Sve će napraviti samo da ne prijeđu na vistu
|
Sam Bog zna kaj si ti instalirao...
|
daj nemojete covijeka zahebavat...
|
Citiraj:
de ukucaj u run dxdiag pa pogledaj koja ti verzija directX-a pise:kafa: |
Ukucaj u Run > dxdiag i napravi screen shot onog prvog prozorcica ili ocitaj sto pise.
Evo primjera: Link |
Nema njega vise :D
|
Eksplodirao mu komp :D
|
LOL
De ba ljudi...svi ste bili jednom pocetnici :D Obrisi to...ako uopce nadjes sto si instaliro :D |
Možda uči GPU kako korisiti DX10 pod XP-om :D. Čuo sam na netu da je hackiran ali sad ne znam, a i neću probat jer mi GPU nije PS/VS 3.0 ready a tek 4.1!
|
:nono: sam se sebi cudim kak sam mogao past na takav jeftin trik.... :D
taj directx 10.1 je u stvari obican, normalan directx 9.0c... sad me sram kak sam naivan...:D:D :bonker: :hitthewal::nono: :goodnite: |
a sta smo ti rekli :D
|
Franky, na pogreškama se najbolje uči.
Inače, DX je oduvijek bio free za download, i prvi tko će ti ga dat je Microsoft (dobro, DX 10 bi mogao biti drugačija priča), a nikako se on neće naći na Rapidshare-u prvo ;) |
a kaj se tice sp3 za windows xp jel ga se isplati instalirat??? jel donosi neka bitnija poboljsanja ili neke nove mogucnosti??? ili su to samo sve zakrpe koje se obicno izdaju na jednom mjestu???
|
Niti SP3 službeni nije izašao...
|
Citiraj:
PS:bilo bi super kad bi u sp3 ubacili directx 10... |
Mogao se skinuti i DX10.1, pa eto - vidiš i sam što si dobio :)
Mišljenja o toj beti SP3 su svakojaka, od onih koji vele da ide bolje, do onih kojima više vjerujem, koji kažu da promjene ne buš vidio jer su one, kao i uvijek, vidljive tek u sintetici (i tu su jedva i ulaze u toleranciju grešaka). Tako da - skini pa probaj :stoopid: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma lol pa da i je DX 10.1 i da ima dx 10.1 grafu nema drivera za dx 10 pod xp-om......
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je kupio bi novu grafu i gotovo jel ova mi je tak i onak preslaba... PS: malo sam se zanio kad sam vidio ovakve usporedbe na netu... posebno ovo s Microsoft Flight Simulatorom.... voda fakat izgleda ***eno....:D http://gizmodo.com/gadgets/pcs/direc...for-243099.php |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |