|
![]() |
#31 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nisam sudjelovao u tome, da se zna. @ Freek : dosta o tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
samo ti meni donesi mojih 50 kuna sutra da digne ostatak love za kingmaxa pa pravo ovreclokanje počme ovih 3500+ 2310Mhz je tek zagrijavanje!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
....
Citiraj:
ROFL Pazi da ti grafa ne eksplodira od overclocka!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
doktor, trekkie, amd-ovac
Datum registracije: Sep 2003
|
A kakva ti je to skola kad ti puste da sve doma nosis?To ti potajno s srafoncigerom ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
Grafa ti je dosta losija od ostatka...(tezi low-end) I moja je ali je bar nekoc bila high-end ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
proc ću još over* tek kad nabavim thermalright SLK 900a i neki 12cm ventilator na njega i zalmane za NB-SB,i naravno kingmax hardcore 466, tu je još i napajanje ovo više ne ide. A što se tiče grafulje to ću iskemijat nešto s reklamacijom pa nadoplatit. ali za sada radi stabilno na 350/420. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja sam nešto kemijao s tim 12cm ventilatorima na thermalrightu i temperatura je ista ko sa 92mm, mislim da se ne isplati to napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Tak je. ili Papst 92 ili Enermax 92
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Headbangig Grunf!
|
nemoj Zalmanov vent. Nisu narociti oni koji dolaze s kulerima su OK ovi zasebni su srednja zalost. Ak te zanima imas ih u RAJU, Linksu, HGshrotu. Ja bi ti ipak preporucio Enermax, Papst, sunun, YS tech
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
je, tam je. a ak stisneš da vidiš sliku, dobiješ onog žutog pasivca. sjajno ![]() mislim da nigadar ne bum koristil ove dodatne smajlove, ko će ić skrolat u dodatni prozor da bi ih pokupio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
|
Citiraj:
ys tech ne vidim da ima 92 mm, sunon ima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Headbangig Grunf!
|
bucni su, imaju jeftini sleeve barring i relativno brzo odu. Po meni su u kategoriji s onim Brand name za 25Kn sam kaj placas jos 25kn za ime Zalman. Bolje zemi neki takav ( Spire npr, dosue je sam 80) pogledaj u chipoteci oni imaju ventove, al ih nema na siteu.
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
a niš, onda bum zel enermaxa. uz njega bar dobiješ regulaciju plus onaj dodatak za molexe |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Headbangig Grunf!
|
odi si u chipoteku i pogledaj za YS tech titanmovi su isto OK a dojsu 25kn
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |