|
![]() |
#32 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa kaj ti ne igraš Conana Varvarina? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
i izađe baš kad ja napravim upgrade kompa i nemam para...nesreća inače mi se igra čini vrlo solidno-odličnom ![]() možda budem oko božića uzo |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
da su ljudi slozni, i da bojkotiraju na par mjeseci mmo igre koje zahtjevaju placanje, odustali bi idioti od naplate nerada. price oko odrzavanje servera i slicnog, oko brige o korisnicima i tak to...fak off eee...kom prodajete maglu? uglavnom. dosta vise toga..jos cemo i trailere pocet placat
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Neću ni komentirat takvu kritiku od nekoga tko ima 2x 8800GTX ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Da su ljudi složni, ne bi socijalizam propao ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Bojim se da nisi korisnik MMO igara i nisi svjestan truda i konstantnih nadogradnji koje svaki moderan MMO ima. Uobičajeno je recimo barem 2 godišnja patcha veličine ekspanzije, nakon toga kompletna ekspanzija koja se plaća. Ekspanzije nisu nikada neophodne - već opcionalne. EVE online recimo daje isključivo free nadogradnje. Ukoliko netko ne želi ili nemože plaćati MMO igre - njihov problem. Međutim djetinji pogled na svijet - ako ih bojkotiramo neće biti pretplate mi je u najmanju ruku smiješno. MMO delveloperi to rade za - novac, ma koliko to bilo šokantno. Za mjesečnu pretplatu nude proizvod koji se kasnije održava, nadograđuje ( već spomenuto ) i ima live support po potrebi. Nisu to Mario Bros igre koje izbaciš na tržište, možda koji patch za stabilnost i bok. Današnji MMO kupac je vrlo, vrlo razmažen i traži puno za svoj novac. Oni koji uspiju dati dovoljno zadovoljiti kupce nagrađeni su novcima. Ostali kao Fun Com gube desetke miliona jer proizvod nije zadovoljio. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
najgore je kaj jesam. i fakat, polako se izgubila nit vodilja cemu sve to. i ova metafora oko bojkota je onak, u nedostatku boljega ![]() kaj se tice zakrpa i dodataka. pa jedino mmoi ionako naplacuju zakrpe (putem mjesecne pretplate) dok sve ostale mario igre poput coda, SCa, UTa i ostaloga ne. Naplate se ekstenzije, koje ionako ako neces nemoras kupiti, dok te mmo cijedi i cijedi...iz mjeseca u mjesec. no, nema vazno, bio je to tren male frustracije prema mmo zanru koji je ostao na razini od prije par godina, i nije donio nista novoga u svoj zanr. ali sry,nebum vise OTo warcekic topic...
![]() |
#43 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Mislim da je ipak SITNA razlika između MMO-a i npr UT-a u tome što kod UT-a firma koja ga je izdala ne vrti 1000+ servera i plaća 10000000 terabajta prometa mjesečno, nego to pada na igrače...kužiš razliku? Da li u UT-u imaš 200 zaposlenih CSR-a kojima se igrači mogu požaliti na bug i slično? Samo na to otpada MILIJUN $$$ mjesečno ako im je recimo 5000$ mjesečna bruto plaća |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Igra mnogo valja u svakom slučaju, sa plaćanjem il bez. ![]() Inače, evo i prve hrvatske recenzije igre: http://www.hcl.hr/recenzije.php?TekstID=273&select=18 Opet povoljna ocjena, kao i većna ostalih na netu. Kao što rekoh, igra mnogo valja ![]()
![]() |
#46 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
sory na doubel postu ali nikon se ne javlja pa bumpam Ovak koliko Točno u hrvatskim kunama kosta pred plata dali se isplatilo placat i jos jedna stvar htijo bih igrat bright wizarda imali koji nacin da se spasim kad mi dojde tenk ili dagmage dealer klasa i pocne udarat po meni s comboima |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
www.warhr.com tu imas guildu sa cca 150 clanova u warhammer Online na Order Strani. Regaj se na forum, imas odgovore na dosta pitanja. Sta se tice pretplate imas za 230kn u algoritmu bon za 2mj, ili za 260kn kupis online na war-europe.com za 3mj igranja bon.
![]() |
#51 |
Premium
|
sory na doble postu ovak igra doalazi jos sam narucio 60 day bon ![]() Za klasu se nisam odlucil furat cu sve do lvl 6-7 pa koja mi bude najbolja. Aj jel igra ko jos ovu genijalnu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Meni je glupost mjesecna pretplata, radije bi da vise reklame okolo. Također princip Guild Warsa da platiš igu pa poslije igraš besplatno je OK, ali razočaran sam malo u tu igru, lik je skakutav i ne znam tko ga takvog napravi... Kod igara je bitna igrivost, a recimo Voyage Century je odlična igra, ali frustrirajuce je da bogatuni koji kupuju Item mail su nedostižni za vecinu igrača... Živjele reklame, i nek vise sa svih zidova samo da je besplatno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
Igra je stvarno dobra po meni bolja od wow-a. Pa zar je vise nitko ne igra. Aj ak neko igra nek napise ovdje sramota da tema o ovakvoj igri ima sam 2 stranice. Mozda su ljudi zivili u pecini kad je trebalo igrat ![]() Mislim dobro za one koji su probali pa im se ne svidja nego oni wow fan boy-i tipa: ("There is no mmo there is only wow""War sucks wow rulzz(P.S: I have even try it but wow is so good theat i dont have too")) To mrzim pa ajde ljudi kmentirajte nesto wow help je sad aktivna temo a ovo oslu u zaborav. Moze bit novi wow sto god oce al ovo je nekak ljepse Sta se mene tice moze bit wrath of the itching ass ![]() Al mene nije briga jos za to moram kupit 2 igre da bi mogo pocet igrat pa dajte ljudi warhammer je inovativan i cool. Dosta toga je novo a ako ga je ko probo nek pise ovdje . Ja osobno mislim da je to zato sto nema free 10-day trial pa se ljudi boje da ne bace novce u vjetar aj mozda i to brzo dođe ![]() P.S: Warhammer online :age of reckoning je prvi na www.mmorpg.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Vidis, meni je recimo glupo sta neki ljudi ocekuju od programera i cijelih kompanija da nakon vishe godisnjeg razvoja i ulozenih para/truda nesto moraju dati besplatno. Ili josh bolje, da se od reklama samo tako isplate - sigurno su im i dionicari sretni u tom slucaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
pikam i ja sa burkijem, na Karak-Nornu odushevljen sam igrom i svim novinama, ali kako je PES izashao, nemam puno vremmena za WAR, ali mi je drago kaj joj se mogu vratiti u bilo kojem trenutku i nastaviti igrati, a ne sada smishaljeti di sam zapeo ili kaj da sad radim.... uletish u RvR i koljesh i utuchesh sat vremena ko od shale i vrnesh se na questanje kad se obrishesh od krvi........ili kave kojom me cura zalila jer nisam dovoljno komunikativan dok igram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
istina ajde gdje igra ekspert ekipa i ko sve igrawow je cito profit 3 ekspanzije a nist novo grafika se nije ni malo promjenila ![]() ![]() A sta je s Paske i ekipom koja je postala Zadnje izmijenjeno od: Wolfblade. 13.11.2008. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Dobro ti si lud definitivno. Paske je u istom guild samnom i gore sam ti ostavio link... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|