![]() |
Warhammer Online
Da li je netko uletio u betu?
|
Još davno sam dobio od njih beta account (čini mi se prije 4 ili 5 mjeseci), brijem da više ne vrijedi, i nisam ga nikad koristio niti skinuo Warhammer...
|
Ovo i mene zanima - čak sam spreman neku novčanu naknadu ubaciti za beta key koji radi :fiju:
|
Citiraj:
Za malo freneticne zabave (u malim kolicinama, obavezno) u stilu napucavanja iz starog, dobrog UTa, preporucujem Team Fortress 2. :chears: |
Ovako, svi koje interesira Warhammer Online mogu doći na upravo otvoreni WAR Centar te čitati, pitati, pratiti i mlatiti razvoj ove igre, featurse, betu, novosti i sve ostalo što veseli ljude bez života. Cilj je okupiti zdravu i što brojniju WAR zajednicu do izlaska same igre tamo ujesen ove godine.
Dobrodošli. :chears: |
Za one koje zanima trenutni fokus bete ili beta FAQ neka bace pogled na WARdot. :D
|
Bla, vidim da nema neke rasprave pa ako vas interesira neki info pošaljite mail jer ne visim baš ovdje više.
|
Ne volim baš MMORPG, tako da neću baš lud bit za Warhammerom Online. Sva sreća da će naslov ostat i u RTS obliku (a ne ko Warcraft), pa mi je samo bitno da Dawn of War II ispadne dobro :P
|
Ev o igra izlazi za mjesec dana pa se malo interesirao za nju, evo HCL-ove najave, danas objavljena:
http://www.hcl.hr/najave.php?TekstID=143&select=19 Meni se igra čini skroz odlična, vidjet ćemo hoće li uspjeti kvalitetno zaprijetiti WoW-u, ali poprilično dobar community igrača se stvara oko igre i vjeruje da će biti "the next big thing in MMO games". Živili bili pa umrli. :) |
Jako lijepo..obozavam warhammer, no sumnjam da ce uspjeti zasjeniti wow..pogotovo kada dodje novi nastavak..
|
Warhammer Online: Age of Reckoning
Za sve zainteresirane otvorena je stranica, guild sa ovih prostora i forum, za više informacija pogledajte: www.warhr.com
|
Makar ne igram MMO ove dvije reklame su me oduševile :goood::
http://www.war-europe.com/mediaplaye...576&height=344 http://wow-europe.com/wrath/intro.xml |
evo, ja kupio preko Ebaya kod i radi (za pristup beti) i trebaju mi josh stici drugi kodovi (valda za bonus stvari)...
skinuo preksinoc igru (10GB) i instaliral za minutu, patchal i udjem u igru, kad mi ono veli da serveri ne rade, da ce danas ponovno proraditi radi Preview Weekenda.... ak cu moci pisal bum recenziju o Beti i bacal screenove, pa cu vam javiti poslije vikenda jel igra valja... iskreno se nadam da ce prestici WoW, ali nece biti lako....samo neka bude dobra ;) uskoro ce 16h i josh malo pa da i to vidim ;D |
Meni osobno najveća dilema je: ostat na WoW-u, pošto sada dolazi WotLK (koji mi se iskreno JAKO sviđa) ili se prebaciti na Warhammer :(
Jer ipak, nije moguće igrati 2 MMO-a u isto vrijeme :D |
krenula je open beta, klijent se može skinuti sa torrentom ili direktno sa nekih stranica, a na nekim stranicama, npr www.warhammermovies.com dijele beta keyeve, ima ih za sada jos 300tinjak pa pozurite
:) trebate se samo regat pozz |
ja ga nisam uvatio ak ima neko da mi da neki buddy ili nešto ili još neka stranica s keyevima
|
Da li se tko registrirao za Betu?
Key imam, upravo se skida client (8.5GB) :) |
Jel ima tko kakav key, ili zna koju drugu stranicu gdje bi mogao skinuti, nazalost vise ih nema na warhammermovies.com
|
imal ko key ili stranicu gdje ga mogu dobit akom treba dajem runes of magic cb accaount s lvl 10 knightom/5 priest naravno za warhammer key
|
ima li neko pojma kolika će cijena bit mjesečne naknade???
|
Otprilike ista kao WoW (cca 13€ mjesečno).
|
Ja bija u beti ako koga sta zanima neka pita. Samo cu ukratko rec da me je igra odusevila i odlicno je osvjezenje nakon wow-a.
|
evo, jucher sam je kupio, iako me iznenadilo, chini mi se da sam na Algoritmovoj stranici prochital da ce izaci danas.....
ishel sam sa curom i gledal sa njom kuharice, pa sam se polako odshuljal do igri da pogledam, vidim je i uzmem na blagajnu, al me ulovila dok sam placal :) uglavnom 349kn (nisam ni znal da sa karticom od zabe imam 5,5% popusta :)) dok bon za igranje dojde 249kn...(na njega ne vrijedi popust :)) buraz bu zel orka, a ja hjumija :D |
Inaće postoji ex YU guild na order strani:
http://warhr.com/site/ Na forumu su svi uvijeti projave za guild. Kaj se same igre tiće - bolja i adiktivnija od WOW-a. Eto, toliko .... EDIT: Lik u igri mi je Nakovanj, pa ako netko ima pitanja - slobodno wisp ;) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
jbt skuplje nego wow izađe...jel moraš uzet odmah i bon za igranje ili možeš igrat mjesec dana bez bona? |
Citiraj:
meni je WoW presharen i u ovome cu uzhivati ;) |
Igru se moze kupit u algoritmu.
Da ne otvaram novi topic htio sam pitat dali vec ima neka hrvatska guilda na nekom serveru, inace igrao sam wow(:hitthewal:) , previse i s ovim cu se pokusat rjesit te napasti. Pregledao sam par videa cito par previewa i cini mi se da je igra pravo malo remek djelo jos uz to Warhammer ima bogatu pricu jer je sama igra stara dost. pozdrav |
|
Warhammer Online: Age of Reckoning
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |