|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@codiac... da ti i ja otvorimo shop misliš da bi imali poršeje, gole babe i kućna kina preprodavajući msan robu? ![]() bi... da dnevno prodamo 100 x 8800 ultri u vga odjeljku i 200 x đisz-mega-lol-formula-extreme-republic-of-gamers-solid-capacitor-6phase-platinum-edition asus mbo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
najbolje je birtiju otvorit pokraj škole, i tobbacco kraj nje. ne moš propast. a da ne govorim o 1500 % marže na kavu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ma gle poanta je da svi cvile kako je mala marza a firme rade i to vrlo dobro ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
slazem se s codiacom, da ziher imaju manje od 10% zarade...pa ja uvezem iz amerike, platim pdv i vise nego 10% sam na dobitku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Evo neki dan sam se osjecao kao na pravom trulom zapadu i to usred Zagrebije. Odem na kasu Furnira platiti brdo stvari i frajer me gleda na kasi i saljivo dobacuje : Ove teleskopske nogice, trebali ste platiti 8x200kn a sad ce to biti vise od pola cijene dole... sva narucena drvna gradja takodjer, sve u pola cijene! Dostava stize za par dana. Nemogu reci da sam igdje unutra vidio neki decidiran natpis o popustu. Svejedno, kad sam gledao racun post placanja, puno stvari i preko 50%. To je zbilja ugodno kad ti se desi kod nas i kad popust stvarno znaci pravi popust = 50%. Ne nekakve folirancije tipa 5% i slicno. Jos cemo se nacekati kad ce kod nas svaki "popust" zbilja imati ovakvo pohvalno 50% znacenje. Preko bare su najpoznatiji 70% popusti kad se samo snagatori stavljaju pred vrata odjela za ženski veš! Kad lavina žena uleti u 08h, te isprazni i zadnju policu u roku 2 chuke. Jos jedan posao kao stvoren za Codiaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
bycod
|
ne hvala trenutacno radim u tako dobroj firmi da mi netreba za***ancija sa racunalima ![]()
![]() |
#39 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
gle ih...propali ITjevci ![]() ja se tek uvaljujem do grla ![]() p.s. nevjerovanto..tagan 33W na akciji u linksu ovu subotu.. a nije mi jasno zasto ne stave recimo cros VX450 za 400kn..pa mislim da bi se ekipa potukla za to ![]() ili recimo neku HD3850/70 ![]() da da jasno mi je da se na akciju stavljaju stvari koje nejdu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
WWIII I onda bi CoD imao novu temu,... ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Pod naletima kopita zla
|
evo links subotnje akcije..imho fakat dobra ponuda ![]() SUBOTNJA AKCIJA 29.12.2007. DVOSTRUKA AKCIJA ZA KRAJ GODINE! VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD2900 GT, 256MB DDR3, 2xDVI, TV - 899kn! VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X1950 GT, 256MB DDR3, 2xDVI, TV - 599kn! AKCIJA VRIJEDI ISKLJUČIVO ZA MALOPRODAJNE KUPCE i TRAJE KROZ 24h ili DO ISTEKA ZALIHA! MOGUĆE JE REZERVIRATI ILI KUPITI ARTIKLE SAMO U KOLIČINAMA ZA OSOBNU POTREBU. ROBU JE MOGUĆE REZERVIRATI I PUTEM WEB SHOPA ALI ISKLJUČIVO U TERMINU TRAJANJA |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#46 |
bycod
|
zavisi na kakvu opremu ![]() ![]() sto se tice potrosacke opreme tako je kako je ![]() ![]()
![]() |
#47 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Samo sanjam o tom danu kada će se praviti popusti kao na odjeću po americi. Pa ono popus 50%+, i ispred radnje 300 ljudi samo cekaju da se radnja otvori. Kada se radnja otvori momentalni stampedo i svi artikli rasprodani u roku 1-2 sata.
![]() |
#48 |
bycod
|
e za to ces ipak trebati otici u ameriku jer sumnjam da ce se to desiti u narednih 10godina ...
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Jedino treba biti realan i shvatiti da su danas marze bitno manje i da ima poprilicno troskova sto moraju pokriti, a o kojima ljudi bas i ne razmisljaju.
![]() |
![]() |
#52 |
Pod naletima kopita zla
|
ne reklamiram links..samo ovo stavljam da zna ekipa koje želi neku novu karticu...eto ga 051.803.410 VGA PCI-E TWINTECH, GeForce 8800 GT, 512MB DDR3, 2xDVI, HDTV, Heatpipe Cooling 1.599,00kn 051.806.293 VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON HD3870, 512MB DDR4, 2xDVI, HDMI, CrossFire 1.499,00kn lp |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
E tek sad, više nego ikad, dolazi pravo pitanje....8800GT ili 3870?
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
ja cu malo softverski ja od kad ima endiviju u kompu preporođen sam kaj se tiče softverskih grešaka izazvanih ATI-jevim softverom. uvjek neki problemi sa CC i još pol toga oboruža znam da postoje zamjene za CC ali on je jednostavno najbolji bil kaj se tiće brzine poštelavanja i pronalaska neke opcije koja ti treba. ali glupo je kaj se neda razvući prozor od CC-a, već moraš skrulati Jedini problem koji imam kod Nvidia je taj, da ako mi je komp upaljen i spojim sa s-videom pc i telku, nemam u izborniku ponuđeno DualView a ATI to zove "Extended desktop". Moram ga spojiti prije nego palim komp. Ali to je već manji problem.
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
@morpheus Tim si pitanjem otvorio Pandorinu kutiju. btw, kao i uvijek kod Linksa, popust je ogromnih 11%. Cicije.
![]() |
#56 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
@ coconut: Nemora bit, mislim da i drugim vec dost ovakvih rasprava - svi su vec umorni od toga. Kaj se popusta tice nije neki veliki no definitvo mi se cini kako bi 3870 serija morala bit jos 100 kn jeftinija ako je na popustu.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
8800gt je malo bolja od ati-a + ima u ovom slucaju bolje hladenje (na 3870 je ono maleno plavo govno od hladnjaka) a kosta 100 kn vise. ja bi isao na nevidiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
čini mi se da endivija ima S2 gora na sebi. neznam točno ima tih hladnjaka http://www.twintech3d.com/products_f...asp?num=214#b2
![]() |
#59 |
8-bit Gen.
|
Neznam koliko je naslovno snizenje jos u igri, ali jucer sam uletio pred kraj u Links i gledam nove promjene u prostoru. Odem dole u prostor novog preuzimanja robe i vidim kako liku sa puno opreme za preuzeti, stavljaju nekakve "srce" cokoladne kekse. Mislim covjek valjda zaboravo pa mu vracaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
.
|
Citiraj:
EDIT: možda bi bilo dobro da se naziv malo izmijeni, Božić je odavno prošao ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|