|
![]() |
#31 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ova gly je uber ploca ![]() ![]()
![]() |
#32 | ||
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
Uz navedeno je i najbitnija razlika cpu (215 kod gly, 220 kod gly2). Još jedna informacija... GLY dolazi u dve izvedbe (makar nije navedeno ni na Intelovoj stranici). GLY sa Celeronom 220 i GLYT koja ima S-video izlaz, no na njoj je Celeron 215. Navedena ploča je pun pogodak za svakoga tko tek ulazi u mini-ITX svijet. Pogotovo radi 2 SATA porta, 1GB DDR2 te najbitnije od svega - konačne cijene. @Bubba - Usprkos tomu što ju Intel vodi kao Fanless (passive) ploča u zatvorenom okružju nemože radit bez airflowa. Keep it in mind ![]() I bio bi grijeh uparit je sa ATX napajanjem kada imamo toliki izbor picoPSU-a koji jednostavno zadivljuju svojim dimenzijama i mogućnostima ![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
![]() U tome i jest point, tj., ako ce i biti ovakvo minijaturno rjesenje, tada ce ici neko napajnje s 12cm ventilatorom da hladi to sve...
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
[QUOTE=Demon Hunter;897806]Onda pitanje... Gdje si ju našao u Hrv? Sastavljao sam ju za jedan dućan ( kasu ), došao kao i svaki dan, i kraj stolice me čekala kutija s njom, na njoj kućište, disk, i nosači za disk ( jer je bio 2.5" ). Sastavio komp, instalirao Win, provjerio kako radi, ugasio, upakirao, i potvrdio daljnju prodaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Osobno mini-ITX platformu ne bi stavljao u išta osim ITX kućišta ![]() A tamo bi jedan 80mm vent radio navedeni posao bez problema (pogotovo radi layout-a ploče). Jer ako već ideš na mITX - grijeh je da to bude u nekakvom (m)ATX kućištu sa ATX napajanjem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Citiraj:
![]() A sto ces, promijenih odjel i tako to... Sad sam manje u doticaju s HW-om, a kad nesto trebam saljem dalje... ![]() A nesto si mi slao u zadnje vrijeme? ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#38 |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006