|
![]() |
#31 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Na low je, a na max imam boeing 747 u kući. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
meni ej zvuk totalno fora kad stavim na max!rastura!al staroj smeta!pitala me jel ce tak stalno bit?ja reko da se da smanjit:PP |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Treba kaj skurit??
|
Mene ubija u mozak. Nemrem gledat telku normalno u drugoj sobi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() za aktivne chipset coolere je još i problem što imaju male ventove(40mm,60mm) koji se lako kvare u odnosu na veću braću |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Treba kaj skurit??
|
A i mali su dosta glasniji |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ekipo koja još ima stock cooler na Abitov matičnoj, skinite cooler sa NB-a pod hitno i stavite plavog Zalmana (jer je bolji od aktivnih zujalica i što se tiče hlađenja i što se tiče buke, dokazano). Onaj tko je ikada skidao cooler sa Abitove matične, zna zašto to govorim (hint : bijela točka) ![]() @ komer: samo čekam kad ćeš zabrijati na tihi komp. Meni je trebalo oko 6 mjeseci ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
moje prvo sikustvo tihog kompa je bilo kad sam na FICovoj Radeonki maknuo komad pleha s ventom kaj oni nazivaju kulerom jer me zvuk bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz isao na nerve i pilio mi zivce, onda sma stavio Zalmana i rekao Tisina je divna stvar. Ma ja bum fino maknul ABitovu zujalicu stavio onaj pasivnjak s MSI 745 ultra. jos sam da mi rendula pokloni fan bracket...
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Mala prednost Zalmanovog zutog pasivca je ta da se moze stavit i neki vent na njega. ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
motocross
|
stavio sam jos 2 venta u kuciste!jedan upuhuje drugi ispuhuje,na 3k okretaja!a slusam mjuzu stalno pa mi buka ne smeta!a maknut cu ta sranja kad mi dode blok od vodenog:P(stari mi radi to na poslu) sad je na 34°C!!!!!!!!!!skidam sa neta i gledam forum!ja sam happy |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Lika u mom srcu
|
Ajde mi preporučite neki cooler za 50-60kn. za Bartona. Imam GlacialTech 2450 i ja skroz zadovoljan, ali on odlazi s pločom, pa ću morat kupit neki. Sve se mislim da ću opet na Glaciala, ali se mislim možda ima nešto malo bolje za te pare, naravno da ne zuji ko ludo ili da se vrti na 6000o/min. ![]() Preporuke, savjeti, iskustva? nemojte mi govorit kupi zalmana, Alphu ili slično, jer sad nemam para, već nešto što će poslužit koji mjesec. Pa ću onda kupovat cooler od 150-300kn........... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
motocross
|
bez uvrede ali za 50kn mozes kupit srot coolerr znas onu (ku..c das kur.c imas),tak da se probaj nekak bolje snaci!prodaje ti sky volcano 9 za 80kn!a bolji je garant od svih coolera na trzistu koji kostaju 80kn! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
Frend mi ima Spire Falcon rock, i super radi, tih, i dobro hladi. Ne mora bit za 50 kn, ali najviše 100. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
uglavnom volcano je jači,spire tiši. |
|
![]() |