![]() |
8rda+
Kako nemam srece s KT600 (ne mjenja mnozitelj na mobilnom Bartonu), razmisljam se o gore navedenoj ploci u Ve-milu.
Dakle zanima me koji je "rev." u prodaji? Ide bez beda FSB/mem na 200/200? Netko je probao s mobilnim bartonom? |
Mislim da je revizija 2.1 ili 2.2 i ima službenu podršku za FSB 200MHz.
Uzmi ili RDA+ ili NF7-S(L):beer: |
...
8rda+ rev 2.2(bar kad sam ja kupovao), dosta ti je jeftinija nego NF7-SL, ali nema dodataka kao Abitova...
meni radi 200/200... |
Koji je max. mnozitelj 12.5 ili?
|
uzmi abit nf7!kosta 600kn i jako je dobra!bar meni!a nije skupa za ono sto nudi!
|
...
za istu cijenu dobis 8rda+ koji jos ima sound storm...(ako vec imas neku dobru audio karticu onda nis...)
|
Kad sam ja kupovao 8RDA+ u Vemilu bila je v.2,2. Bez problema ide na 220 ( da iskoristim memoriju:D) :)
|
...
Citiraj:
|
bez ikakvog modanja.
|
...
Citiraj:
|
U Ve-milu (OS) se ceka "300 godina" da ploca stigne iz ZG, pa
sam u HG-Spotu uzeo NF7. Zadovoljan...2500 MHz @ 1.7 V |
Citiraj:
|
E sad sam ja u dilemi!
Uzet Abit NF7 ili RDA+, pitanje je sad! Što se tiče soundstorma, imam Creative Live!. Sad jedino ostaje u biti koja je bolja? (vječno pitanje.... :D ) Epox ima fino štelanje FSB po jedan Mhz, a Abit u razmaku po dva tri). A i Abit ima neki bučni vent na NB, right? ajde navedite što vas najviše smeta kod navedenih ploča, a i što vas je posebno obradovalo kod njih? |
...
Epox 8rda+
mene je obradovalo to sto jos dosad nisam imao problema sa plocom. Za razliku od svih novih ploca ,kartica itd boja je "normalna" zelena kao i stare prije 10 godina :D. Vrlo lagani overclocking posebno za riktanje FSB-a memorije itd... Jedni sto mi se ne svida je mjesto gdje su IDE utori i sto ne dobijes round kablove s njom nego neke (pre)kratke obicne plosnate... |
kablovi-najmanji problem. Imam nekih tuda žica pa ću nekako produžit.... :D
Jedva čekam. A moram čekat još nekoliko dana. da ova moja ploča ode. |
ja sam se bio odlucio za epox a ipak mi je stigla abitica i mogu ti rec da nisam pogrijesio,enivej...obje su ODLICNE i nema bolje,iste su,neces pozalit.
|
ol rajti den!!
više ne razmišljam, a iduće što ćete od mene čut vezano uz ploču je o tome kako je najbolje podesit. :beer: |
moja nf7 ima fsb po 1 mhz mijenjanje!al bucan je hebeno onaj northbridge hladnjak!e super!to mi je palo sad na pamet!koji hladnjak da metnem na NB aktivni,da dobro hladi a da niej pretjerano skup i da ga ima za kupit kod nas:)hvala
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
zast ne neki aktivni?
|
Citiraj:
|
I zato što plavi daje bolje reze i od oriđiđi zujalica.
|
ima koji aktivni da je dobar a tih?
|
Citiraj:
|
Dovoljan ti je žuti za SB.
I nepostoji niti jedan aktivni koji je tih jer se mora vrtit na velikom broju okretaja da bi hladio, a to znači i zujanje. |
mislim da nemoze jace zujat od tt volcana!
|
Ma nije istina. Moj se ne čuje!!!!!!!!!!!
|
kad sigurno nije na max!moj je na 3.5k i nije bucan !al na max pere ozbiljno!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:24. |