|
![]() |
#31 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
pa pogledaj kolika je povrsina tog lima u odnosu na rupe oko njega kroz koje cirkulira zrak... odnose se valjda 1:1, kolko lima tolko rupe. a one najobicnije mrezice su puno tanje, tak da je cirkulacija zraka znatno olaksana
![]() |
#32 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Evo postat cu par slikica pa mi recite da li bi dobio sta rezanjem,mislim na manju buku i bolji protok zraka... evo prvo napajanje....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Tlacitelj i neznalica
|
popodne sam isao otvoriti napajanje pa malo ocisiti vent,bilo je brdo prasine i untra sam vidio da ima malo izgorenog,imamli razlog za uzbunu....napajanje je 235 W Evo slike....
Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji. Zadnje izmijenjeno od: giga. 28.03.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Tlacitelj i neznalica
|
I za kraj namjeravam ubaciti vent na zadnj dio kucista da mi ispuhuje topal zrak....evo slike zadnjeg dijela kucista pa me zanima da li treba rezati da dobijem manje buke,i da li je ok staviti tu vent ili je bolje na neko drugo mjesto.Temp mi je unutra kada igram 48-50 a idle je 43-44 Preporuka venta ali za 30 ak kuna ako tako sta posotji,ili je za te pare svejedno...
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Da izreži to, ja sam sebi danas izrezo. Imaš kuler od 25Kn od coolermastera u Kvarku, Kvark ti je iznad Bonavije. ![]()
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Citiraj:
Watta, a ovo nije zgoreno, nist ne brini. enjoy ![]()
![]() |
![]() |
#37 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa da malo je premalo ali vidim da mi se ne grije previse pa pretpostalvjam da mu je dovoljno.Mislim da ako mu ne bude dovoljno da ce se poceti zagrijavati,bar se ja tako nadam.... @ujoma Thanx,ici cu vjerojatno po to tamo onda! a sta se tice pozcije coolera je ok ta pozcija koja je predvidena ili je mozda bolje staviti na bocnu stranicu vise gore,jer valjda topli zrak ide gore a ahladni dolje...
![]() |
#38 |
Tlacitelj i neznalica
|
Evo ja kupio,izrezao i ubacio.Temp pala za 4-5 stupnjeva. Ali mi je malo to sada sve prebucno,pise da je cooler bucan 25dB ali meni se ovako na oko cini bucniji od napajanja i Falcon rocka II,pa bi stavio potenciomtera za reguliranje vrtnje samo me zanima od koliko ohma? + nekakav prekidac da ne vrti stalno E da da li mi treba kakva mrezica,jer sam ja to skroz izrezao,rupa je sada...
![]() |
#39 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Hm, kolko puta sam ja razrezo prste na TT@7400rpm ![]() Ovi ventovi od napajanja ti neće niš, isprobao ja ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ma upali i meni vec prsti u ovo cudo par puta dok sam gurao ruku od iza da vidim da osjetim malo kako puse...ako je samo zbog toga onda necu niti stavljate evenualno ako je to jeftino(a mislim da je ) onda zbog estetike. Postat cu sutra slike da vidite kako je ispalo,milslim nije neka fora ali evo tek tako... A koliko ohma potencimoetar? ja cuo 10 kOhma (logaritamski) BTW ovaj se vrti na "samo" 2500" rpm...
![]() |
#42 |
Premium
|
Šugava mrežica u chipoteci košta 10kn, ipak je to malo preskupo za mrežicu.
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Tlacitelj i neznalica
|
Pa istina da joj je vrijednost uvecan oko nekih 100-200%(relno to vrijedi 2-3kn) ali posto je u pitanju 10 kn onda cemo se isprsiti pa potrositi tih 10kn+potenciometa....
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Upao mi je palac u Stock AMD-ov cooler @4000RPM. Rezultat: Otepen komadić jagodice, visio je na niti. Polako zarasta doduše. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#46 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
cmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Tlacitelj i neznalica
|
Ja sam se namucio dos sam probio rupu na zadnjem dijelu kucista za vent,jer su prije bile rupice.Ali pomazu klijesta,cekic naravno ![]() Ode napajanje. Pokusao napraviti ali nejde...osigurac nije,diodice sam pregledavao ali mi dosadilo...pa je evo sada u smecu i kupio sam novo. 75kuna -fantasy- 350 W -kupljeno u MDSu,znam da nije neka sreca ali je mozda bolje od onog sta sam imao....jos mrezica i to je gotovo... Meni smanjuje brzinu ali isto dosta lose.Mislim reci do mozda pola iznad toga vent stane... Sve u svemu ok.... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|