|
![]() |
#31 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
tor, svaka čast ![]() Znaju se pravila foruma
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Budući da sam cijeli dan visio u traumi i baš nisam pri volji a i moram slušat vas mulce kak se kurčite kak je FC onooooo ludilo od igre a ja ga nemam ![]() Ovo za 2004 budem potražio, čak sam igrao i u GL-u i išlo je fino. Za D3D budem potražio... Ako ništa drugo-do ponedjeljka ziher ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
od LemilicE
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
od LemilicE
|
Skinuo i instalirao patch. Mogu konstatirat da su vidljiva poboljšanja u brzini izvođenja. Sad mi je Water Quality (sad izgleda bolje od prave) napokon na Ultra High u Environment Quality na najvieše. Probao sam sa AA na najviše i AF na najviše i ne može se baš igrat. Fali još 512 RAMa da ga jebeš
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
imam far cry kao i ti na dvd-u....
![]() |
#37 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
jawohl tor ![]()
![]() |
#39 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...jucer instalirao patch 1.1 od nekih 30-ak megabajta i mogu reci veliko razocarenje,sad mi trza na postavkama kojim mi je prije radilo ok,tako da vlasnicima ati-jevih kartica nikako ne preporucam instaliranje ovog patcha,a dan nakon objavili da se preporuca samo za n-vidija kartice...pamet u glavu i ne letiti kao i ja...:burn: |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
od LemilicE
|
Ja imam Ati i patch mi je malo ubrzao igru :confused:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
music freak
|
....hm cudno,ali neka bolje i to nego unistall igrice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() Nebumo više. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
hebate imaš na 9800pro 35 fps-a...pa kolko bi ja na 4Ti4200 imal??20??? čekam ja doom3... ![]()
![]() |
#44 |
od LemilicE
|
Bilo bi i više FPSa da nije sve na najvećim postavkama osim par opcija
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Treba kaj skurit??
|
Lord, kaj misliš, jel bi meni s 256 MB rama tu uopće ikako radilo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Smanji detalje pa će letit ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Treba kaj skurit??
|
Stavim na rezu 320*240 i sve detalje na low pa će letit. ![]() Moram kupit još memorije, pod hitno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo da se pohvalim. u mreži je igra zaaaakoooon! mape su tako veeeelike, a ja inače volim radim mape za multiplayer... i moram reći: OVA IGRA IMA NAJBOLJI EDITOR DO SADA. nevjerovatno. kako je samo jednostavno zaigrati u mapi koju ste napravili. u pitanju su sekunde. totalno sandbox. ZAAAAKOOON. inače, sviđa mi se onak flashpointovsko voženje humwee-a i zodiaca.. a tek oni patrolni čamci... zaaakoon. e, da... jesam li rekao da igram s 512MB i GF2 MX400 ? e, pa upravo s time igram na minimalnim postavkama. i igrivo je.
![]() |
#50 |
Super Moderators
|
Da ne otvaram novi topic-ako netko želi igrati u OpenGL-u tu su mu upute kako to napraviti ![]() http://www.driverheaven.net/showthre...threadid=41953 |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Igra traži jako puno RAMa. Meni neigrivo trza na mojoj konfi u 800*600 sa low-mid detaljima. Sljedeći tjedan ubadam još 256 rama (napokon, imam dual channle ploču sa jednim stickom ![]() ![]() To bi mi trebalo osjetno ubrzati gejm... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Deca .... opako mi mutite : Drone : Shvatite ovo kao žuti karton, da ne bi bilo : quake : FYI - FC me nije oduševio. Igram na 1024*768 - all mid. Nije baš neki borj FPS-a. Ja sam naime naviknut na ultra glatko. Nisam probal MP, ali bit će noći .... prilika : CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Super Moderators
|
Stavio sam još jedan keks od 256 MB i bogme se kuži razlika u igri ![]() A i sve ostalo ide malo glađe i brže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
MP u FarCry je bolest, samo to mogu reć!!! Sve držim nafrljeno do kraja i voda na ultra High, zna se tu i tamo dogodit da mi padne broj fpsa na 25 ali inače je 40 i igrivo je !!! Ne zelim igrat na manjim detaljima jer patim za grafikom!!!
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A bilo bi još bolje kad bi se u tvom sigu dalo vidjeti koliko rama imaš ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Stvarno Kelle piše ti u sigu 2*kingmax433, daj ispravi to. Inače ima 2*256
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Stoka
|
Citiraj:
![]() A igram na 1024*768, dovoljno za 17" monitor (i važno da radi u 100Hz ![]() Istina bog primjetio sam da mi tu i tamo pofali rama pa čujem kako zaronda HDD I pogasim (porušim) sve nepotrebne taskove da mi bude više slobodne radne memorije!!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|