|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
pa sta ti nije dovoljno da ti radi skoro 24 sata, sta ce ti vise, ako si na duze vrijeme bez kompa kupis si adapter i punis na struju, a u 1,5h napunis 80% i sigurno je isplativije nego kupovati stalno baterije ili kupiti punjac za baterije. umjesto iTunes-a koristim Winamp, novi ima vec plugin ali sam skinuo neki bolji zove se ml_ipod.dll |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Osobno mislim da pričate gluposti.. Imam Ipod od 30giga, putovao sam s njim u Berlin s busom, nisu mi falile nikakve baterije jer je baterija bez bada izdržala put..kad sam legao spavat, stavio sam ipod na punjač. Šta se tiče "kupi si mobitel s mp3 playerom"..svi mobiteli se mogu sakrit nad kvalitetom zvuka ipoda, posebno kada se uzmu uz njega kvalitetne slušalice..probao sam slušati na nokiji 5500, raznim sony ericsonima, HP Ipaq-u, i sada imam N958gb..tako da znam što govorim. Izrada samog playera je jednostavno vrhunska, kao i užitak slušanja kvalitetno ripanih mp3 fajlova. Također se spominje iTunes..tko ga koristi kad postoji winamp? Zna se tko.. Kvaliteta je odlična i to mi nitko nemože pobiti..inače prije toga sam mjuzu slušao na Sony MZ-R37.
![]() |
#34 |
Premium
|
evo da ne otvaram novu temu nastavit cu ovdje... dali itko zna kako se moze pojacat zvuk na ipod nano 3rd gen? znam za volume limit pod settingsima na ipodu ali me zanima dali ima jos koji nacin da se jos pojaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Imam Ipod classic 80Gb već duže vrijeme i radi savršeno. Od pozitivnih stvari bi svakako izdvojio kvalitetu izrade, bateriju-i nakon 2 godine korištenja radi kao prvi dan, kapacitet HDD s obzirom na veličinu,kalitetu zvuka.. Od negativnih stvari svakako itunes riješenje i prebacivanje mjuze-totalno odbojno, al prolazi kad se navikneš. Još jedna loša strana-HDD je u FAT formatu pa ne prima fajlove veće od 3,5-4GB... Inače, za pojačavanje zvuka ne postoji riješenje-jedino sluške sa visokom osjetljivošću pa će biti nešto glasnije. I da, nepodržava FLAC..grr Meni bi npr. na svakom mp3 playeru riknuo onaj 3.5mm jack za slušalice, na ipodu je to rock solid i nema mrdanja.. s |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Isto kao i gore ![]() što se tiče flaca imaš onaj appleov format koji je također lossless (malo proguglaj) jer sam ja bio preko njega slušao stvari koje su imale 15-ak mb minimalno...naravno sukladno tome baterija se znatno smanmnji u reprodukciji (koristio sma 64 omske "kornjače") umjesto itunesa možeš koristiti winamp s ml_ipod pluginom pa ti prebacuje pjesme na ipod brzinom od oko 10MB/s |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Cura osvojila na nagradnoj igri iPod shuffle od 2gb. E sad, unutra nema nikakvog jamstva na hrvatskom jeziku niti uputstava već samo internacionalno jamstvo pa zanima da li to vrijedi također na području Hrvatske? Na deklaraciji piše da je uvoznik Powercom sistemi, probao sam kontaktirat njih ali bezuspješno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vrijedi ti to jamstvo normalno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
iman ipod nano 3rd gen i ne razumin sta pitas osin volume limita? imas li originalne slusalice, jer s njima je meni volume i previse jak, ili imas neku zamjenu/shit jer ne razumin cemu jos glasnije? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
hvala na odgovoru koji sam postavio prije 2 godine heheheh... imam AKG K340 i nisu shit ![]() http://mlipod.sourceforge.net/ jednom sam citao da je na ipodima smanjena glasnoca posto mi mladi neznamo cuvat svoje usi pa sam eto znao da moze ic glasnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |