|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
D9E če morati bit najmanje 2.5 puta brži od današnje 8800GTX da bi opravdao prođu na tržištu. U to nimalo ne sumnjam, jer prošlo je dosta vremena od kad je izašla 8800GTX. Drugo što jest važno znati je da G92 uopće nije zamišljen kao high-end proizvod, pa kao takav, ne treba od njega očekivati čuda. On je samo karika koja je nedostajala u tržišno jako uspjeloj G80 seriji. Novi high-end uvijek mora biti minimalno 2 puta brži od prijašnjeg high enda, jer ako to nije, onda se ne zaslužuje tako zvati. Današnji high end prilično dobro gura najzahtjevniju igru na tržištu, dok če D9E to morati činiti puno bolje da bi opravdao svoju nemalu cijenu. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
o cemu ti pricas? kakvo opravdavanje cijena? kao da su danasnji high-end proizvodi to napravili. izdat ce 10% jacu karticu koja ce opet kostati preko 5K kn u startu. i opet ce isti likovi se zaletjeti i to pokupovati. njima ionako nisu bitne performanse nego....ne znam ni sam. vjerovatno ne znaju ni oni. ali ce ih kupiti. a samo to nvidiu (a i ati, nisu oni nista bolji samo imaju manje srece ovaj put) zanima |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Otvorili temu o fantomskoj GF9 seriji, i sve preokrenu u ogromni OT... Čini se da više nisu zanimljive aktualne 10+ str. teme na nVidija i Ati podforumu, sad treba još jedna nova, za još noviji flejm... |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
cudno da ne bi na 8800 gt i 3870 vrtilo normalno. ja sa 8800 GTS na najvisim detaljima pokrecem bez problema. |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kak mislis "serija 9 vec"?!?!?!?!?! pa 8800gtx je na trzistu od 8.11.2006! To je preko godinu dana i jos uvjek je najbrzi cip koji postoji u prodaji! To nekad nije tako izgledalo bas... Krajnje je vrijeme za nasljednika kakav god on bio
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Neznam zasto nvidia izbacuje nove modele kada se 8800 Gt prodaje kao blesava. Nestasica je svugdje u svijetu ( kao i 3870 ) pa nema razloga da na trziste ide novi proizvode dok se aktulani prodaje jaaako dobro. Mislim da nova serija ako krene u prodaju mozda obori sve cijenovne rekorde jer nema smisla da krene u prodaju i krade trziste trenutnim modelima. Kada se trziste zasiti ( splasne prodaja ) onda se plasira novi proizvod da se potakne ljude na shoping. Zasto prodati jednu grafu ako mozes prodati dvije?? Ako serija 9xxx izlazi za dva mjeseca cudi me sto nema bas puno podataka da bar natuknu performanse ili kakva demonstracija ( kao sto je 8800 vrtila betu crysisa bez da se zadise dok nije izasla ![]()
#37 | |
mali od pile
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() pogle si moju konfu i umjesto GTXice stavi GTSicu od 320. na tome sam prešo Crysis - NA MEDIUM detaljima i nekom sićom AA i AF i DX10 (1600x1050)! kad sam stavio na korak više, bio je lijepši prizor, ali ja ne volim igrat pucačinu na 15-20FPSa. osjetiš da šteka. Igra je bombon, ali nemojte pričat lovačke priče o high i very high detaljima i još nekim bolesnim AA i AFovima. to neznam dal bi 8800GTX u SLIu mogo progutat (možda neka Alienwareova overclockana mrcina za 25k kn)!!! igra se da odigrat isto onako kak se prije nego je 8-serija izašla igrale tada nove igrice. malo niži detalji, bez dodatnih bombona za oči i sve 5. |
|
![]() |
![]() |
#38 | |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ako je tebi godinu dana puno..recimo samo da joj je cijena u tih godinu dana sa nekih 4500kn..pala na 3500kn..8800GTX govorim,šta je presmiješno..znači kad dođe serija 9,8800 će ići za šteku Ronhilla...ne znam baš..po meni je to sve teška industrijska pljačka koju jednostavno treba ignorirati..na microsoftovom site-u sam našao popis DirectX10 igara..i vrag me odnio ako ih ima preko 10...Crysis famozni included..koji je više 3D mark 2008,il neki tech demo nego igra..nešto kao Trespasser nekada..no vi klinci se toga ne sjećate..vama je važno da piše 9 umjesto 8..i svi će žicati tatu da iskešira 5 000kn za iduću budalaštinu.. DirectX10 treba debelo ignorirati..isto kao i Vistu...razlog je taj što bar iduće 2g neće osvojiti više od 20% igraćeg tržišta..bilo HW,bilo SW..jednostavno proizvodnja je preskupa,a igrati 10 igara za cijenu od 3500kn koliko dođe 8800GTX...je suludo..da ne spominjem da kad dođe serija 9,ova će pasti ispod 2000,ako ne i 1500kn.. To je mrtva trka..uvijek bila i bit će..ATi je po meni došao pameti,ove 3850 i 3870 će pojesti nvidiu..a bilo je i vrijeme...od 9800pro nemaju dobru karticu..nešto je X1950pro pokušao..al šta mu vrijedi kad nema stabilnih drivera za AGP... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ma ja san sa svojom ![]() ![]() evo igram stalker na max postavkama neide ispod 28fps-a na 1280*1024 COD 4 evo singl skoro do kraja isto sve na high,sve leti... |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
[img=http://img57.imageshack.us/img57/9855/fotografija0134ts5.th.jpg] igrica mi je razocaranje, ocekivao sam puno bolje, cysis mi je stvarno bezveze, sto se tice grafike skidam kapu ali sto se tice igrivosti mi je bezveze. cod4 mi je 30 puta bolji. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|