|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
kaj se tice far craya ja jedva cekam da izadje ali ima osjecaj da to nebu delalo onak ka mi ocemo.
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ma doom3 je isto smeće!!! valjda ce hl2 bit dobar!!! ima neko igru s.t.a.l.k.e.r??? alphu ili betu?? :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
inace i stalker ce biti odlican tako da far cry i stalker budu potuklju HL2 i Doom3 koji nakon molijn odgoda niti nemreju biti dobar proizvod. jos sad samo fali da opet teki zlocudni haker ukrade dio koda zbog kojg ce morati opet prepravljati cod i takve slicne izjave i mutke. veci mi se gade i bas iz principa imam neku odbojnost prema tome isto kao i M$ si sl. radje vili 2010 ce izaci neg muljat 5 godina "samo sto nije tu" isto vrijedi i za HL2 i Doom 3.
![]() |
#34 |
Premium
|
a stalker alpha ima 100 mb!! mogo bi to skinut!! zaš s nvidia grafičkama bolje radi doom 3?? 5950 il 5900 (neznam više) daje skoro duplo bolje rezultate u doomu nego 9800 pro!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Stoka
Datum registracije: Dec 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#39 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kaj ti to vrijedi kad ti ploča ne ide prek 200... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Stoka
|
Kako gadna grafika!!! Sigurno zato jer je na 5900xt ![]() Sad neču kupit tu igru!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Stoka
|
plakat češ ti kad budeš vidio hl2 u 30 fps, jedino ako ne izađu neki detonatori hl2 koji če ju detonirat sliku ![]() nije da nevolim nVidiu , jednostavno serija fx je promašaj!!! Ja sam isto kratko razmišljao da sprdim svoju pa da je zamjenim za 5900 xt , ali od toga 0 bodova!!
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
AMD AthlonXP (Thorton) 2400+@2400MHz (15x160) 1,700 V MSI KT3 Ultra2-R, VIA KT333 2*256MB Kingmax SuperRam 433 @320 (2.0 2-2-5) MSI GeForce4 Ti4200 64Mb DDR @ 310/610 WD800BB, 80Gb , 7200rpm , ATA/100 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Super Moderators
|
No dobro-ipak je grafa 256 bitna. Ljudi do sada nisu kupovali zadnju seriju NVidia grafi jer su prvo usrali cijelu liniju, pa muljali, pa srali sa driverima, pa... Onda kad su došli novi modeli u RH-bili su cijenom nekonkurentni. Ovaj model ima sve predispozicije da postane dobro prodavan. Mislim-tko se drži NVidie držat će se i dalje, ATI-jevci isto. Jedino je dobro to kaj sad NVidia konačno ima konkurenti model po pristojnoj cijeni, konkurencija je zdrava stvar-prvenstveno za nas korisnike. bdw-ste vidli vi onog idiota Carmacka??? DOOM 3 System Requirements The german magazine PCGames Hardware has published a brief Q&A with John Carmack (thanks planetdoom) in their latest issue. According to this interview (if the translation is right) you'll need a graphics card with at least 128MB RAM and Pixel-Shader 1.1, better would be 2.0 of course (GeForce 4 Ti / Radeon 8500 or better) and your CPU should run with at least 2,5 GHz for the game's physics and shadows. specs: A video card with at least 128MB RAM and Pixel Shader 1.1 support is required for DOOM 3. - A 2.5GHz CPU should be enough for the stencil shadows and physics calculations. - The testing phase might last till summer or even later this year. - DOOM 3 will be released on 4 CDs and multiplayer will include Deathmatch, Team Deathmatch, Tournament and Last Man Standing. Ma nabijem i njega i njegov DOOM 3... Mislim-2.5 gige da bi vidio igru kak spada... Pa svako malo potkovaniji u radu sa DX-om može čuda napraviti, samo kaj bu se sve vrtjelo prek proca...najbolji primjeri su oni 64k demoi... A ovo je u stvari OpenGL osmica... Idiot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
u joj tim 64k demoima se nmrem nadiviti. necu opet provlaciti teze neg cu samo reci ovo, nek mu jedan demo , recimo heaven 7, nabe na nos da pogleda kak to izgleda i kak je napravljeno mozda se predomisl,i a opet....
![]() |
#46 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
A Doom3 ce biti bundle uz nVidia karice....pa valjda zato i bolje ide na njima ![]()
![]() |
![]() |
#47 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ne kažem da je tek tak napisati prog...ali sve kaj vidiš na ekranu dakle i zvuk i slika se izvodi preko DX-a, a tjera proc. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
nije stvar preko ceg se izvodi nego je fora koja slika je koje kvalitete i jos ktome na 64k. kada bi decki takmalo delali tj primjenili malo i te tehnologije mozda bi far cry zapravo onda sad izgledal koma ![]()
![]() |
#49 |
Premium
|
e blade kak so overclocko grafičku?? si stavio neki drugi cooler na nju?? moja radi na 372/315!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Normalno da se svaka igra da fino optimizirati, ali više-manje svi hoće izbaciti igru kaj prije zbog lovice i rokova i ne da im se još gubiti vrijeme/novac sa boljom optimizacijom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
mislm da sam se bas prepirao sa nekim na tu temu. i tocno je kaj velis s jos jednim faktorom da obicno sa novom migrom ide novi hardver ovisi koja kuca je iza igre pa recimo primjer Hl2 9800XT i sl. primjeri dakle cemu optimizirat igru da dela na geforce2 kad to i moze delat na 9800XT.
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
IStina je da tu ima i marketinga, da se novije igre nabrijavaju da bi se prodave jače (i skuplje) grafičke. Ali ne bi developeri to tako radili kad im nebi odgovaralo. A njima ne odgovora da igra bude u potpunosti igriva samo na 9800XT. Jer koliko postotak pučanstva posjeduju tu karticu?? Onda pokušavaju naći neki kompromis između optimizacije, marketinga i vremena koje imaju. Što igre postaju kompleksnije i skuplje, tim se više štedi na optimizaciji, ali mislim da će im se to obit u glavu. Imam osjećaj da se lagano osjeća letargija pisijevaca prema novim igrama. Iako nije samo optimizacija zaslužna za to koliko primat konzola u igraćoj industriji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|