|
![]() |
#31 | |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#36 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
Kak se provjeri build? Ja imam već nekakvu betu na 2 CD-a jedno tjedan dana, a danas sam vidio na popisu od pirata da je dobio finalnu verziju (3 CD-a)...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
....?
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
ah igra rula .... nema bugova,sve radi kak spada.. neznam di da se skine .. ja sam je od pirata upiko ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Igra ne valja...peku oči od šarenila ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Registered User
|
Citiraj:
Likovi su pre tamni pa se ne uoćavaju lako a ćini mi se da su i nekako manji. Ivica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Registered User
|
Citiraj:
Tek sad neznam ništa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ah, kad već svi toliko pričaju o toj igri išao i ja malo isprobati(demo) Ajd grafika nije loša...stvarno je malo prešarena,ali nije ni tako loše kolko svi pljuju po toj igri... Ali sam zato skroz popizdio zbog onog Nvidia loga,mislim...imaš ATI-cu a moraš TO gledat...ali i za to ima lijeka ![]() Našao sam stranicu gdje imaju logo za sve ostale grafičke i sada kad pokrenem igru lijepo se učita ATI logo... Tak...nebu mene jedna Nvidia u mojoj kuruzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Super Moderators
|
A jebiga,neznam baš sad moram malo pronjuškat da ga nađem pa ga budem stavio... Ima logo za sve grafičke...osim za SiS ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Super Moderators
|
http://www.rage3d.com/board/showthre...light=ati+logo Mislim da je to...a ima nešto i tu http://www.rage3d.com/board/showthre...light=ati+logo Na ovom drugom linku ima strašan logo za 9700 onaj sa tri glave |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
(°_°)
|
da, i ja sam poludio kad sam vidio Nvidia logo, a lijepo mi se vrti na Radeonu....
![]() |
#50 |
Super Moderators
|
Sutra mi stiže cijela verzija UT2003,baš me zanima... E da,a da se malo odmorim od pucačina nabavil sam si Syberiu,igral sam demo i baš mi se dopala, avantura je pravo osvježenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Super Moderators
|
Pa baš i ne...avanture nisam igral još od kad sam imal Amigu ![]() ovu sam dobio demo na nekom cd-u,bilo mi je dosadno pa sam probao...svidjelo mi se pa ću uzet cijelu igru Istina-bog ima nekih zagonetki za popizdit ali meni je ta igra fakat pravo malo osvježenje |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
MadModerator
|
Citiraj:
Hvala ti na ovom linku. Spasio si me muka gledanja onog logoa od nVidije. Sad u miru lijepo gledam " The way it's PowerVR meant to be played ".
![]() |
![]() |
#54 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A kaj se tiče Syberie...igra je DOBRA,mislim nije nekaj najbolje od avantura kaj sam ikad vidio ali lijepo izgleda i dosta zabavna za igrat...uglavnom dosta bolja od nekih razvikanijih igara... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
MadModerator
|
Jazz & Faust. Dobra avantura ne baš tako dobra kao neke (starije) ali je svakako ugodno osvježenje. Za igrati ne treba neka jaka mašina uostalom kao ni za sve avanture koje su većinom rađenje kao 3D likovi na 2D pozadini. ![]()
![]() |
#58 |
Premium
|
Jel netko igra Flashpoint ? Vec duze vrijeme nisam naisao na igru koja me je toliko okupirala. Fora je maznuti "rujama " T-72 ionda prasiti po njima.
![]() |
#59 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
flashpoint je super osmisljen ali je retardiran nema tu slobode hodanje mahanje puskom orijentiranje sve je ustogljeno do boga. medal zasada mi je najjaci nisam jos uzeo B. 1942 |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
networking wannabe guru
|
avanture su dosadne, nema nikakve akcije, adrenalina nekad prije sam igro Broken Sword 2, čovječe skoro sam zaspo pred ekranom...
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|