![]() |
Ut 2003
Pa dobro jel neko zna jel to čudo izašlo ili što.Igram Unreal Fortress PE,nikako da dođe ovo.
|
Hehehe, kod pirata isl. ekipe se može naći šatro beta.
tj. leak BETA build 927 Možda je leakano još nešto novije....ali nisam ziher. Sve u svemu službeno demo izlazi zajedno sa prvim lastama oko proljeća :rolleyes: , a finalna verzija otprilike prije apokalipse :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da,da radi mi zazubice s mojom vezom. Nego utisci,utisci.Da li si možda zainteresiran da mi prodaš jedan rar kad već imaš viška:D
Mogli bi se dogovoriti ako hočeš. |
Citiraj:
|
probaj repair, kod rara i ace-a nekad pali i kad nije ukljucen recovery
|
Citiraj:
Mozda ti treba novija verzija WinRARa? Recimo v3. To mi prvo pada napamet. Ili probaj s PowerArchiverom, nikad se nezna... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:beer: |
Da baš ga žalim....
|
tako je i meni bilo kad sam u skoli nesto skidao pa u petak nisam sprzio....pojeo bi se preko vikenda :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ak nista bar nebi morao potrosit puno vremena . a kako ti kazes vrijeme je novac :rolleyes: :D |
i jel napokon neko nabavio ut ?
|
E jeste se svi raspištoljili s tim bojama i črčkama,izgledamo kao dječija bojanka!?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
citam i citam i opet citam, al ja ne kuzim kaj si ti time htio rec "prika" .. kaj je to kavgu ? :beer: |
Citiraj:
PRIKATELJ. Pitaj nekog slavonca... |
Citiraj:
|
Citiraj:
nisam primjetio, nije nitko vjerovatno u posljednih 50 godina :D |
Citiraj:
|
Slavonci u akciji...
:gringo: |
Citiraj:
kad sam dosavao vamo posto je sam vidio da ima ljudi koje sam vidja i na IMFu stavio sam isti nick.... |
Citiraj:
a reci tvoj nick .. je tor od onog tor za ovce il ,prika !? |
Citiraj:
To ti je od grčkog boga grmljavine čini mi se,ali pogrešno napisano (thor):D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:32. |