|
![]() |
#31 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Nema potrebe, dovoljno je drugi case, čak će i onaj Mode Com iz Ve-Mila za 150kn poslužiti.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Chieftec definitvno,čvrst,screwless(neće te je*** u mozak) ![]() a šta chieftec može a nemogu druga kućišta... Ovaj dragon što imam(2. komp) je težak 20kg + komponente i otvorena mu je stranica,a kad ga nosim uhvatim za gornju stranicu(između napajanja i optike),a lim ostane na mjestu...ni skviiik...tenkovska kućišta+ maximalno praktična,plus šta mi je ovo moje novo prelijepo...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Do zaključka da TT ne valja sam došao isprobavanjem svega i svačega. To što sam profi mi je omogučavalo da ne testiram na sebi, nego učim na tuđim pogreškama. Preporučam učenje na takav način ili slušanje savjeta takvih. U prvu ruku poslušaj što ti govore oni koji dugo pamte, pa sakupljenim iskustvom pomaži druge. Tako možda dođeš na dobar glas i možeš imati svoj izbor. Do svog peskupog kompa nisam došao tako da mi je tatek kupio, nego radom i znanjem.
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nikako ne smijemo miješati kruške i jabuke. Niti u kompotu to ne valja. Imaš kandalfa koji košta cca http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15777 Za manje novaca si mogao kupiti http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.613.017 kao neku kičastu soluciju ili http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.613.022 kao malo umjereniju soluciju. Nećemo miješati nekakav Chieftek koji ne spada u tu klasu. Čak i http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=052.607.009 bi se mogao nazvati boljim kućištem od kandalfa iako nije moj omiljeni primjerak kante. Razloge ti ne mogu sve navesti. napisao sam po forumu toliko puta da se ne želim više ponavljati. TT radi samo obične kante od malo tvrđeg lima i izvana kičaste da te guzica zaboli. No to je stvar ukusa. osim navedenog kiča u tim kantama nema ništa što bi opravdalo cijenu koštanja. Chieftek je TT bez tog kiča i po daleko prihvatljivijoj cijeni. Na osnovu 2 kante koje si do sada imao ne možeš suditi o ničemu osim o tome da ti se kanta sviđa. To ne predstavlja neki plus jer govoriš o TT-u. Meni takva kanta na stolu (ili ispod njega) dolazi uz bok gondoli na televizoru i tabletićem koji visi do pola ekrana.
![]() |
#37 | |
Premium
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Sava css. 06.11.2007. u 17:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
osim tog kica imas i pristojno hladenje ![]() btw imam kandalfa sad i mogu mu rec da ima samo jedan nedostatak sto mu je lim di pukas pcie kartice malo slabiji ostalo sve za 10... zasto to kuciste je na 10.etak stranica dobilo editors choice? znaju se mane TT.a malo su aljkavi po pitanju zavrsne obrade i to stoji! ali da to kuciste nije dobro to definitivno ne stoji! po pitanju izgleda necu komentirat jer se o njemu ne raspravlja.... svako voli drugacije ja volim da je kuciste kompletno od aluminija/lima nego da ima hrpu plastike po sebi... po pitanju jeftinijih modela od TT mozda su stvarno katastrofa vidio sam mambo u zivo i ona vratasca su mi tak slaba da bi i malo djete to strgalo.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Just don't give a fuck
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo, da citiram samog sebe (doduše iz drugog threada): Hah, TT. Nisam imao iskustva sa Mambom, no imam doma jednog Armora (koji je na prodaju, BTW ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Vidim da je opet došlo do prepucavanja i uništavanja threda. Inače odlučio sam uzeti http://www.chieftec.com/dg-01bd-u.html 290kn
![]() |
#43 |
Premium
|
Samo da se nadovezem na malo prije zatvoreni topic - kolka pic***a moras bit da se porezes na kuciste i da jos o takvim stvarima ides cvilit po forumima? Ako recimo prilikom saobracajke pogines u Audiu mora li to nuzno znacit da je Audi los auto(pogotovo ako je saobracajka izazvana tvojom krivicom)? Jest da sam imal prilike sastavljat pun k kucista (ovo je po meni neki low life argument kojim se neki useri ovdi hvale i s tim si ocito dizu vlastiti ponos) al i da sam se porezal na koje nebi o tome cvilil iz sveg glasa. Ovdi se radi o LIMOVIMA koji su sami po sebi ostri i na ama bas svakom PROIZVODU od LIMA se moze dogodit da se porezes ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Hahahaha, kako si me nasmijo. Pazi da ti taj Kandalf ne procuri. Zbog abrazije vode i hrđanja uz prisustvo zraka prije naštete tanjem i oštrijem limu. Znanstveno dokazano by dobitnik Nobelove nagrade Lavoslav R. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Eto, za par dana kreće se konačno u shoping. Stigla je plaća, još će se neke režije poplačat i onda idemo. Evo elemenata i cijene koje bi uzeo: · CHIEFTEC midi tower DG-01B-D-U, bez PS, crno, 2×USB 2.0, 1×Fire wire, 3×5,25", 4×3,5" Količina: 1 Iznos : 287,77 kn · GlacialTech Silent Blade BLACK, 120x120x25mm, 19dBA Količina: 1 Iznos : 45,95 kn · Glacialtech HydroDynamic Bearing Case Fan 92x92x25 19dBA Količina: 1 Iznos : 34,46 kn Kolko sam čitao recenzije fanholder sprijeda za 92mm mogu skinut i onda bez problema ide 120mm, nažalost straga ipak neide više od 92mm. Sad me zanima dal se isplati uzimati glacialtech? Kako se ponašaju ovi veći ventilatori? Imao sam 80mm doma i ležajevi su mi bili bučni. Nakon toga sam uzeo Sharkoon s serije. Nije bilo buke ležajeva ali se čuje dosta jako strujanje zraka.
![]() |
#47 |
Premium
|
Eto, ipak sam odustao od chiefteca i uzeo Gigabyte mid tower TRITON 180 i to za cilih 275kn, tolko sam izlicitirao na vemilu ![]() Sutra idem po njega pa javim dojmove. Ipak je malo prevagnulo da ima tool free instalation, al najviše od svega što je prozračno (ima 2 12cm venta, dust cover), u budućnsti ak ću stavljati vodeno rupe za cijevi i tak, sitnice. Jedino je boja srebrna al progutat ću to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|