|
![]() |
#31 | |||||
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Jok, Xilencei su na 12V, prilicno su tihi, ali razmisljam ipak da ih bacim na 7V. Inace, moji Xilencei startaju na tocno 6.66V ![]() Citiraj:
![]() Pa bilo bi i vrijeme ![]() Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Slab ti je pojam tisine jer xilence se ipak cuje na 12v ![]() Kad sam gledao slike i vidim da si crijeva spojio plasticnim vezicama prva pomisao je bila Citiraj:
![]() Smisli nekako da radijator ubacis na dno ili cak ga okacis na kraj kucista Link [BIG 56k warning] sta vise reci nego odvuci se u ducan po jos diskaca ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Bio je tu neki lik (takodjer stavio worklog na bit-tech) koji je u P180 ubacio triple rad u donju komoru, i dosta je dobro ispalo.
![]() |
![]() |
#37 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
SU fino to izgleda ![]() ![]()
![]() |
#38 | ||||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Qpi si posteno kuciste ![]() Citiraj:
![]() Thx ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Samo da se nadovezem malo na stackera, to kuciste ima neke ozbiljne mane u vidu BOXa oko napajanja(WTF?!? napajanje se motira "malo" kompliciranije nago na obicne kante), vadjenje HDDova traje barem 3x duze nego na konkurenciji(+cinjenica da se mora izuzetno pazit kod okretanja HDD blocka sto nije slucaj na chieftecu recimo di postiji samo 1 nacin kako se moze umetnut) + naj gori detalj je(samo za crno) da maska pre savrseno skuplja i prezentira prasinu. ![]() Dobre strane su prostor, relativna kvaliteta, stabilnost i izgled(dok je cisto). ![]() bottomline: osrednje kuciste uglavnom za NU-ME ekipicu iz fancy skupine ![]() Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
@Supersmrad...kak sam ti i na icqu rekel..grafu dobijes kada mi se jave ovi iz Diskonta da mogu doci po svoju novu grafu. A do tada...cuj ja ti je mogu javiti samo neces moci gledati moj prekrasan nick na online listi icqua ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Kako si skinuo dole front panel sa Stackera?
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
@gunther: odsarafis ga sa gornje pozicije, pomaknes u koji god bay zelis i zasarafis nazad. Princip je poput sarafljenja CD-cigana...
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Nego, za BOX oko PSUa, ja recimo imam Hypera typeR modularnoga koje izgleda preje**** ( ![]() Kuciste ima super zavrsnu obradu i steta ga je drzat na podu(moj sused). OT pratim te po njuzima vec godinama i imam pitanje za tebe u vezi mog chieftec BIG dragon towera(koje btw IMHO ima 2 i pol losije stvari od stackera(dizajn, 120mm mounts i kotacice+front panel) ![]() http://www.virtual-hideout.net/revie...da01bld/02.jpg posto ovaj oiriginal panel nije simetrican, + svima koje muci 120mm VENT mounting na ovaj tower evo jedno malo otkrice: mjesto na pozadini gdje dolaze 2x80mm ventovi je udubljeno s ljeve i desne strane u lim i to ni vise ni manje nego 120mm ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
stacker uopće nema mbo tray ![]()
![]() |
#47 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mislim...gotovo svaki komentar se svodi na "Svaka čast ^SU^", pa bome ni moj neće odstupati od pravila. Svaka ti dala majstore ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |||
Prečupavi mod
|
Pa otprilike tako nekako, ali kako ga drugacije nazvat? "Komad kucista na koji je usarafljena ploca, a moze se prebaciti i u BTX polozaj"? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]()
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#53 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Pohvala majstore.Super složeno i kabeli i vodeno(ako više ne curi, ![]() ![]() Inače kako ga isplaćivaš jer je to opasan stroj??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Prečupavi mod
|
Za temp CPU-a jos moram provjerit, mislim da mi blok ne nasjeda dobro na CPU, jer su 2 jezgre uvijek osjetno toplije od druge 2 ![]() ![]() @Neo-ST: a cuj, dogadja se, ja sam se isto malo uspanicio, ali cisto zbog tepiha i laminata, ali eto, brzo je sanirano ![]() @phoenix: thx ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma nisu poplave problem, dokle god komp ne radi... meni je plavalo i pod strujom... ![]() šta se tiče montaže bloka, svakako probaj malo mrdat. najefikasnije mi se pokazalo postavit kantu bočno, rukom stisnut blok na proc, i onda stegnut vide samo da blok malo stisne, ništa jako... tako će stajat ravno, a i neće se ništa uvijat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Prečupavi mod
|
Tenks, probat cu ga skinut, pogledat oblik razmazane paste, pa ga montirat ponovno bez puno zatezanja ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a čuj, meni je trebalo i triputa skidat i stavljat da legne kako treba... al kad legne, onda se vidi da je to to, drastično manje temp znaju bit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
E,stari de objasni sta je to kod onih usb-eova(liči ko ku*ac) lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Ovo?? http://fodi.frubar.net/files/33A0D77...BDE64666A8.jpg Pa ruka jbt... A vidis da je i SU napisao "mozda uocite nesto slicno kiti" ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|