|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
tnx baja sutra cu rasturat ![]()
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Evo ja dobio u subotu ujutro Coh i Coh:Opposing fronts,instalirao Opposing Fronts i stvarno je igra vrhunska,meni puno bolja od Tiberium Wars koji san toliko očekiva.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ma ovo je jedan od remk dijela igraćke industrije u zadnje vrijeme. Igra je zakon i full je igriva,a i još me više pali činjenica da relativno dobro ide na svim konfama, a da su detalji i modeli na razini FPS-ova! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
![]() Citiraj:
Slažem se. Igra i jest zaslužila titulu najbolje strategije u 2007g(ako se ne varam, ili je to bio E3 2006?). Uglavnom igra je dobila hrpetine priznanja. dečki su iz praha napravili strategiju koja je po meni među top 3 strategije ikada. tajna igrivosti je u ČISTOJ STRATEGIJI koju pruža igra. BTW...da se nadovežem. Evo baš sam na Visti sa dx9 karticom instalirao Opposing Fronts. I pazite sad ovo: Benchmark igre mi je ispljunuo 39FPS-a, na 1280*1024, i sa skoro svime na high i ultra. Brijem da sam isključio AA i jos nesto smanjio-kao sijene. Animacije mi se brejkaju ali igra teče jako glatko. Normalno bez stalnog rotiranja kamere. Fenomenalno optimizirano! Ljudi nabavite igru...neznam još sa OF, ali orginal morate isprobat. Svima ugodan ![]() Moja ocjena orginala- 9.5/10. EDIT: U biti neznam što bih dao kao primjedbu, zašto sam skinuo 0,5. Ma igra je savršenstvo- 10/10!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel to standalone ekspanzija ili moraš i prvi CoH isto instalirati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Standalone. SP mozes igrati bez prvog dijela, ali preporucam da skines 2-3 patcha koja su izasla. Prvi dio mozes/moras instalirat samo ako zelis imati na raspolaganju sve 4 armije u MP. Mozes ti i sa Opposing forces igrati protiv nekoga tko ima samo prvi dio MP, ali on moze samo igrati samo sa amerima i panzer svabama, a ti samo sa britancima i pjesadija svabama.
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Neću igrat MP. Dosta mi je CoD4 ![]() Znači nema utjecaja na SP? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006