|
![]() |
#31 |
User Registered
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
To očito ovisi o više faktora, jer sam ja posudio od frenda DVI kabel i razlika je 0 bodova! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Bubba je rekao da ovisi o kvaliteti kablova...eto ti razloga ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
e našli ste meni pametovat, a sami ne znate razliku između DVI i HDMI kabla. jedina razlika između njih, osim naravno drugačijeg izgleda konektora je što HDMI kabel prensoi i zvuk, a DVI ne. i da, postoje kablovi koji su s jedne strane DVI a s druge HDMI, isto kao što postoji adapter vga na dvi, tako je i ovo, eto primjer, da bi spojio Komp na plazmu ili LCD... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije samo to razlika - HDMI ima i veću propusnost od DVI-ja, ali otom potom kad će se to moći iskoristiti...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
EMP moderator
|
Kod velikih rezolucija... DVI mislim da staje na 2560 × 1600 dok HDMI ide više tako da je danas to još praktički isto.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Honda Prelude 2.0i driver
Datum registracije: Jul 2006
|
sve mi je to već smiješno i bizarno s tim kablovima. a zašto? zato jer je već elaborirana i predana udrugama za prihvaćanje novih standarda ni više ni manje nego specifikacija običnih kopozitnih kablova (cincheva) za hd sadržaj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
EMP moderator
|
Misliš komponentnih?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
|
![]() |
#44 |
|
ustvari je i kompozitni kabel točan naziv (eng. Composite)
![]() |
#46 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Što će ti to? Ako šalješ s DVI-D onda ti netreba -I na drugom kraju jer šalješ digitalni signal. Također ako monitor ima samo -D onda ti s druge strane ne treba -I Razlika u -I i -D je u količini pinova, te -D ide na -I, ali ne obrnuto. Znači, ako je jedna od komponenti -D, onda nema smisla da kabel bude -I.
![]() |
#47 |
Wannabe Pilot
Datum registracije: Jul 2007
|
http://www.lyberty.com/encyc/article...-DVI-types.jpg Grafička kartica mi ima ovaj drugi konektor, a monitor četvrti. Koji kabel?
![]() |
#48 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Mislim da ti može i single link poslužiti ako ne koristiš neke ekstremne rezolucije.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|