|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam isto u potrazi za ventovima i trebaju mi 3 komada da zamijenim ove usrane iz antec-a, kada samo pomislim da je jedan od razloga zašto sam ubo to kućište i to što ventovi imaju svoje prekidače pa je manja gnjavaža i sve je lijepo složeno, grrr... ![]() Sada su mi spojeni na 7V i switch je prebačen na medium (kada stavim na low se neće upaliti). Ja sam do sada imao jedan coolermaster 12cm koji je došao sa centrurionom 5 i taj je na 5v bio praktički nečujan. Onda sam kupio i SHARKOON 120mm, 21dB, System fan S koji je po meni užasan vent s obzirom da ovo S valjda dolazi od Silent. Na 5V se neće pokrenuti, a na 7V ga se čuje puno više nego što bih ja to želio. Kao što je viđeno iz priloženog poprilična sam picajzla što se tišine tiče ![]() Eh sada, što bi vi meni preporučili, kupovati 3 Papsta nakon što sam dao toliko novaca za kućište ne dolazi u obzir. Eh sad, što bi vi meni preporučili? Najviše bih cijenio mišljenja od kolega koje su netoleranti prema buci kao i ja. Ako vam je npr. Zalman VF700 na 5V nečujan onda se ne ubrajate u tu kategoriju ![]() edit: Zašto uopće razmišljati o Silent Eagle-u kada je on prema proizvođaču puno bučniji od vulgaris S-a? (21dB vs 35dB je ogromna razlika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
Ali ak ih smanjiš prek potenciometra na 1000 rpm su tihi! ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Uzel danas GT-e i to model: GT12025-SDLA1 , i čuju te ležajevi onako, trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, tok se vrti :/ u ve-milu sam ik piknul, e sad bilo je i nekih Chiefteca, al nisam njih uzel ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hm, ovdje su nahvalili tu novu seriju (pozna se po 7 lopatica, ranije je bilo 9): http://www.digit-life.com/articles2/...rt1-page3.html Istina, testirali su GT12025-HDLA1 i GT12025-EDLA1. Ne znam gdje je tu tvoj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Evo, odlućio sam se! Uzet ću Silent eagle za ST i S1! A za propuh ću koristiti CM-ove sa blue ledicama! Mislim da će to biti ok! I da, dal će vent od 80mm biti dosta da otpuhuje vrući zrak sa ballistixa? |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
Ne znam :/ ![]() I fakat ga čuješ na 7V ![]() ![]() Opertaion voltage: 7.5 ~ 13.8V Input power ( W ): 1.44 Bearing: Long-lived Sleeve bearing Fan speed ( RPM ): 950 +/- 150 Airflow ( CFM ): 36 m3/min: 1.02 Static pressure ( mmH2O ): 0.75 Noise level: 18.5dB MTBF ( radnih sati na temp 25°c ( koji zahtjevi rofl )): 25,000 Btw, to me i začudilo kad je lik donesao sa 7 lopatica, tražil sam isključivo s 9, nemaju nitijednog ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ja sam danas kupio dva Xilence 120mm ventilatora. jedan sa ledicama, jedan bez. I mogu reč da se ovom s ledicama čuju ležajevi ko nespašeni... prestrašno ![]() ovom bez ledica se također čuju ležajevi (na 1000rpm) al ne tak jako (trrrrrrrrrrrrrr ![]() a imam jedan 80mm nekih par dana (isto Xilence) kojem su se isto čuli ležajevi ali više se ne čuju... ![]() svašta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
mozda tebi... meni je iznad 500rpma cujno, a iznad 750 preglasno za ono sto ja zelim... takoder buraz mi ima zalman VF900 i on je meni na najsporije preglasan... ja predlazem chieftec AF1225 iz ve-mila za 40tak kuna... meni je to best buy vent... jednostavno sam odusevljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
što nisi rekao prije. ![]() kupio dva silent blade-a i nisam previše zadovoljan, tihi su zato što se sporo vrte, uopće ne pusu jako. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#42 |
Guest
|
Ja se nikako nemogu odlućiti između SE, Sharkon system fan S da stavim na sonica i S1! Ljudi pomozite mi! Imam potenciometar, ali se bojim da SE neće moći hladiti E2180 na 3.2 GHz, na min okretajima! prosvijetlite me ako sam u krivu! |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
sta ako ventilator nema potencimetar, gdje se moze kupit i posto je? |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Jel ima mozda u vemil, hgspotu, formelu, chipoteci, electronic centar? Trazio sam al nenadjem. Nemogu iz Linksa uzet jer ga nema kod nas u Osijeku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Ima u Formelu samo one koji kontroliraju po 6 ventova i skupi su... Ali pogle ovaj thread... http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=75381 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
hvala, al nije moguce da ste svi kupili potenciometre u linksu, mora i netko drugi imat nadam se? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|