|
![]() |
#31 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ma joj vrijeme mu je da se skloni... proslo je njegovo vrijeme...
![]() |
#32 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
a kaj rec ![]() mirka u goroj formi nis vidil. daobro aj tip je gorila kakve nema al bar bi malo volje pokazal....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Pregovori još uvijek traju. Budi siguran da Fedor neće bezglavo uletit u UFC. Moram ipak reći da mi se ne sviđa taj UFC, pogotovo oni je*eni laktovi, to mrzim. Izgleda mi kao da u UFC-u prolaze borci na čistu snagu. Čim sam vidio protivnika znao sam da će biti problema. Viši je od Mirka te ima duže ruke. Mirko nije mogao ništa, potpuno kriva taktika. Ali tu se razlikuje recimo Fedor od Mirka. Fedor razmišlja, mijenja taktiku, a Mirko ide po onom "kud puklo tam strelilo". Teško je reći što će Mirko sada učiniti. Još jedan poraz iza njega, samopouzdanje je nisko. Bojim se da je njegov kraj blizu.
![]() |
#34 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Slaba utjeha Jer Mirko Filipović je osim Konga morao pobijediti još nekoga - sebe. Priznao je to nakon meča i njegov novi trener Ivan Hippolyte, koji je po prvi puta bio u kutu našega borca. - Mirko se u ovom meču borio protiv Francuza Konga i sebe. Iznimno mu je bilo važno da, ako i ne pobijedi, ne bude opet nokautiran. Barem u tome je uspio i bit će to kamen temeljac za buduće uspjehe - istaknuo je Nizozemac Hippolyte. @Red_Dragon...da to kaze i frend da si ziher fedor premislja oce li uci ili ne ![]() ![]() iako bi mi bilo drago da fedor dode. Evo fedor, mino, mirko i sillva. Mislim da bi se silva uklopio jer je divljak i nije bas zdrav u glavi. Savrseno bi isao ruku pod ruku s amerima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Fedor je jednostavno klasa iznad mirka i siguran sam da on dodje u ufc malo bi podrobio one amere... jer covjek je zivotinja plus prilagodjava se protivniku a ne ko mirkec...
![]() |
#36 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|