![]() |
Mirko Cro Cop vs. Cheick Kongo
jos ima dobrih sat vremena do mča.
Ajmo kakve su prognoze? |
Mirkec se vraća :goood:
Čuo sam da su bile dobre pripreme i da je sa njim trenira onaj Nizozemac Bonjaski li tako nešto. |
Mirko gubi!
|
Inaće se nakon poraza uvijek full pripremi,,,ali ovaj je stvarno velik(gledao sam vaganje)....vidjet ćemo...:fiju:
|
Citiraj:
|
Na telki tekma, na kompu nova-čeka se šora:D
|
Mirko dobiva šljivu pod lijevim okom i pobjeđuje knock-outom u parteru (6minuta šore) :goood:
...to onako otprilike... |
Najradije ništa ne prognozirat...Mirko uvijek iznenadi,nikad njegov meč ne završava očekivano...ili izgubi od nekog bezveznjaka,ili pobjedi 2x večeg od sebe...
Nego,ja večeras idem gledat crtić u cinestar,počinje u 23.30,oće počet borba do 23h? :D Obično počne par sati nakon uključenja u prijenos,budu neke borbe prije njega... |
Ajde barem se izvuko s poda neka ga razbije po pi**!
|
Ode legenda.....ajd Mirko u penziju. :(
|
A u***o je.. :o
|
Al ga je u medjunozje ,ovakva mu je faca bila :stoopid: mora da je bolilo
Steta sto je ovako zavrsilo i to odlukom sudaca :( A bas ga je imo na nozi... |
Slabo Mirko, sjećam se prije dva-tri mjeseca su me tu sprdali kad sam reko da to više nije za njega, da šta to ja pričam, to je samo jedna izgubljena borba. Ne znam što mu je taj UFC i uopće trebao kad je u Japanu bio car.
Respect Mirko |
pozdrav
Velika pušiona:fiju:nikad se nije tako loše borio bolje je prošao u prošloj borbi barem dostojanstveno izgubio i ostao ležati:fiju:.
Možda se nekad vrati Stari Mirko.:goood: |
@tutix
šoldi, šoldi ... bio je to jako dobar poslovni potez s obzirom da su se UFC i Pride spojili netom kasnije. Ajde dobro, bar se nije osramotio ovaj put ;) |
gledam, gledam i čudim se, mirko je premalo pokušavao, gledam unatrag zadnje 2-3 godine otkad je počeo učiti jiu-jitsu i ostale hrvačke tehnike, znatno je oslabio u kickboxingu kojeg premalo koristi
ostario je i nema on više toliko snage |
Kaze da je vrhunski pripremljen. Da bas, 1. rundu je bio ok, ali je vec u drugoj disao na skrge. U UFC-u su manje vise vrhunski borci koji ne pate od poznatih imena. Mirko nema dozu agresivnosti koja mu treba za ovaj ring/octogon.
|
odahnuo sam kad je zavrsila borba, samo sam cekao kad ce ga ova gorila srusit na pod, realno, Mirko u mecu nije napravio apsolutno nista...nadam se da je uplacivao dobar mirovinski, trebat ce mu, i to skoro...
|
Pih, zanimljivije je gledat ove "muhaše" nego Mirka...
Mirko-bez volje i želje, dobro je i prošlo. |
dva puta ga je stepao u muda, prvi je valjda pretrpio/nije sjeo, ali ga je zato drugi zabolio :D
steta, bas mi je zao sto je ispusio, ali jedno mi nije jasno ! zasto se onako odmice kad mu da udarac, lupi ga pa bjezi okolo, zaleti se razbij ga i bok ! opce je poznato da je napad najbolja obrana :) :beer: |
Citiraj:
On topic: Mirko ga čeka li ga čeka, dopušta da ga ovaj stera uz žicu, brijem da mu je i noga prespora, kao i prošli put mu uspije protivnik uhvatit nogu nakon vraćanja i više se nije usudio ni probat nogom. I Nova ima najbolje komentatore - odluka će sucima bit teška - podjednaki su ovo ono - dobro da nisu rekli da zbog udarca u genitalije sigurno Mirko dobija. I na kraju Mirko je jako razočaran. Pa ***ote i ja bi bio razočaran da me izbatinaju, zaradim šljivaka i osramotim se protiv nekog tamo anonimusa... |
Citiraj:
Muha je kategorija od 49-51 kg:) |
Ma smeće,kontam da je vrijeme da mirko ode u penziju,nije on više onakav Heroj ko prije par godina.
|
Sad je postalo realno da napusti ovaj sport, a ja mu na tome nimalo ne zamjeram. Što prije istupi, to bolje. Njegovo je vrijeme prošlo - bolje se povući nego primiti još poraza.
Živio Mirko! :chears: |
Citiraj:
|
Na DSF-u je upravo ženski boks, brijem da bude zanimljivije nego Mirko danas:D
|
Citiraj:
|
Bome sad sam pogledal ove borbe prije i poslije Mirka.
Dobre borbe, puno bolje nego teškaši, barem se vidi raskoš izmjene udaraca. |
Ok,
Sama mirkova želja da se bori je bila ravna nuli..forma mu je očajna... Ako ste mogli zamjetiti na highligtovima su bili samo prikazani poreti od konga..ruku na srce bio je bolji i imao je puno više inicijative. Mirkov high kick nije mogao proci u slucaju kongo jer je lik poprilicno visok i ima dugacke ruke..mirko se nije mogao pribliziti da mu zvalja nogu u glavu a prilaženje bi rezultiralo da bi kongo potegnuo ruku ili nogu. Sve u svemu mislim da je to sve što je mirko mogao pokazati i još sam prije govorio da ce mirko preko qurca odraditi te meceve. tek tak da ga ne razbiju i da si pokupi pare. doma ga cekaju zena i djete/djeca (nisam ziher kolko ih je) i mislim da se njemu vise ne da boriti. danas sam sam sebi obecao da je to zadnji mec koji sam gledao s njim jer sam stvarno lose raspolozen kada on izgubi a znam kako se prije borio. nakon sto ga je rendlmen nokautirao u sljedecem mecu s njim mu je skoro iscupao glavu iz ramena :) to je nekada bio onaj stari mirko koji je u borbu ulazio sa srcem. meni je apsolutno jasno da kongo nije slab. i sami ste vidjeli da je lik visok i jak ali mislim da je mirko mogao protiv njega sa šakama. mirko ima odlucnu boksacku tehniku dok se ovaj zna sluziti samo s nogama sto ste mogli i vidjeti. iskreno ne znam koga ce mu sada staviti za protivnika ali poslije druge za redom izgubljene borbe (po prvi puta u karijeri) mislim da je njegovo samopouzdanje ravno nuli. iskreno sam htio da dobije konga te da ide na minotaura i da mu se osveti za poraz :) te onda ide potiv prva ufca :) eto tolko od mene :) p.s- dali netko zna dali je fedor potpisao za UFC? |
Steta a bas je dobro poceo.
Prva runda je bila hell yea mirkec ce pobjediti ali onda je poceo ici u rikverc a to radi svaki put kada izgubi. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:39. |