|
![]() |
#31 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Update... Croatel je ŽIV! Na prvom mi nema slike, hrt plus i hd discovery štekaju i s zukom i s likom. Moram se još malo poigrati, al mislim da će sve raditi kako spada. Lokacija: Kastav Program: DVBviewer
![]() |
#32 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Koje su ti tocno postavke na DVBViewerom za croatel? Ajde nabaci par screenshootova.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | ||
je gladan!
|
Citiraj:
Citiraj:
Jel zna netko kako se i da li se mogu namjestiti izbor codeca u PowerCinemi. Imam org verziju, pa mi je "žao" da ga ne koristim. U powercinemi mi nađe sve croatel programe ali nema slike. Zvuk i epg rade.
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
A bogme ni gledati Croatel ![]() Zato jer ni u 5-ici nema podrške za H.264/MPEG-4 AVC, kažu da rade na tome ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Stavi CyberLinkove codece i trebalo bi raditi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
je gladan!
|
Sve je manje - više radilo.... Onda su nastali problemi, dvb viewer se počeo gasiti i pokazivati mi da nemam karticu ![]() Na ostalim programima nema slike, na Progdvb šteka slika, a na prvom je ni nema. Odustajem, barem dok ne srede cinemu, ili kao postoji neki drugi program. Još sam probao dvbdream i blaze hdtv.
![]() |
#43 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Na Škurinjama se ne hvata nikakav signal na 60 UHF kanalu. 28.kanal sa Učke bez problema, ali ovo na 60. ništa. Di je uopće taj Veprinac? Inače sam jučer bio kod rodbine u Dragi, imaju Sonyjev LCD TV sa DVB-T tunerom i hvataju taj signal. Doduše samo zvuk, ali u dragu očito signal dolazi. @acer: sliku na standalone receiveru ćeš uloviti samo ako je mpeg4 (a vjerojatno nije) |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
Veprinac ti je kod ucke,morao bi uhvatit signal.
![]() |
![]() |
#45 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
aka Mali Mirko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nije to nikakav problem. Imam istu karticu, uredno hvatam i croatel i oiv (Zagreb) Od software-a DVBViewer i PowerDVD (zbog h.264/avc decodera) u kombinaciji. Sve kartice su načelno sposobne za hdtv, bile one deklarirane kao takve ili ne. Jedino ako baš zayebu s driverima. Fora je u tome da njihov software to ne podržava, tako da je potreban "third party". Neki stave hdtv capable neki zbog toga ne. Uglavnom je sve to isti drek, dok ne počnu sa software-om isporučivat i h.264/avc dekodere. Bottom line, BDA driveri + DVBViewer + Cyberlink PowerDVD 7 (max, deluxe, ultra), uz naravno solidan signal i nema da ne radi. Imaj na umu da je DVB-T u nas još uvijek eksperimentalan, i da i Croatel i OiV to i rade. Dakle, eksperimentiraju. Gro problema za koje si spreman optužiti svoj hardware, komotno se može svaliti na davaoce usluga.
![]() |
#51 |
Vozi katru :))
Datum registracije: May 2003
|
Ja lovim Croatel u centru Rijeke, ali mi šteka.. Pretpostavljam da nije do codeca jer sam probao sa PDVD-ovim i sa onim coreavc.. Program je dvbviewer, u njemu dobijem tu štekavu sliku.. Valjda je zbog lošijeg signala, ne vjerujem da je u kompjuteru problem.. Inače koristim MediaPortal i nvdia pure video codec. Na njemu isto lovim croatel, ali nisam uspio dobiti sliku, nikakvom kombinacijom codeca, samo zvuk.. Ali mi za sada jako dobro radi preko Oiv pa se ne bunim, jedino mi malo žao zbog hrt+, volio bi to gledat.. A desi se tu i tamo da se cijeli dan ne može gledati ništa, šteka za poludit, ali se tješim da je to zbog toga što je sve još u fazi eksperimentiranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
aka Mali Mirko
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#57 |
|
Evo danas navečer mi opet šteka i Oiv i Croatel.. Skoro da bi se vratio skroz na analogno.. Nije bilo timeshiftinga i nije slika tako dobra, ali barem je uvijek radilo.. Sad ne mogu na miru ni utakmicu pogledati.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
pozdrav zivim u centru rijeke i imam asus p 7131 sa philipsovim saa7134 chipom na kompu... kako god. imam linux (ubuntu) i na kaffeineu moram tocno upisati frekvenciju odasiljaca. za oiv je 53mhz. zna li tko koja je za croatel? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
|
786000 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|