|
![]() |
#31 | |
Ev1LMa5ter
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
FarCry 2
http://www.gamespot.com/events/leipz...topslot&page=1 Da ne trabunjam, sve piše... Premješteno u pripadajući thread.
- Nothing in this world is certain. That's the only certain thing I know. - Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.08.2007. u 10:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#36 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Izgleda odlično. Tako se razvijaju igre. Najviše mi je drago što je teren ogroman, te nije unaprijed određeno moraš poći xyz putem te nemožeš istraživati. Veliki je napredak i taj što će biti jako malo učitavanja. Mislim da sam na nekoj drugoj stranici pročitao da će u FC2 biti samo ljudski protivnici. Zaista je nevjerojatno da igra tako super izgleda i već sad radi glatko na 8800 kartici. Jedva čekam.
![]() |
#37 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#39 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Došlo lito novi komp C2D a ja ponovo izvukako DVD iz ladice i avantura je počela na Realistic priša sam upravo Far Cry (inače sam ga priša na sto načina prije u nekih xxx puta)! Sada je na redu SCCT! BTW jedva čeka Far Cry 2 i gleda sam tehnološki demo movie i stvarno je ok. Jack Carver sjed i ponovo u akciji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
meni je jedini problem sto ja idem onom starom no one stay alive ![]() ![]() inace Flare ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
a cuj ja sam ti ko terminator Search and destroy all around ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...ja osim sto se ne vozim već hodam ![]() ![]() jednom se netko igrao kod mene i prebacio mi je na sigle shot...KOMA...nije to za mene, kakvo precizno ciljanje ![]() ![]() većina žena drugačije pristupa igrama od muškaraca...nama igre nisu zamjena za rat i ne igramo se da bi se dokazale kako smo najbolje...već iz zabave ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Meni je genijalno kad u Hitmanu ubijem samo one koji su potrebni. Puno se bolje uživim u igru posebice radi toga jel me budu ili ne budu skužili neprijatelji. Ono ubijem jednog, presvučem se a hodnici puni neprijatelja i samo gledaju u tebe. Rambo stil mi je glup u igrama tog tipa, ipak u igrama kao što je Far Cry teško je izbjeći Rambo pristup.
![]() |
#46 | ||
Banned
|
Citiraj:
Fora mi je napravit strku među ekipom kad jedan padne a ostali gledaju! Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Meni je ipak draže incognito po grmlju puzat i metak po metak dijelit iz M4@single shot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
@ srv - ne, far cry mi je najdraža pucačina ![]()
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=103158 Predobro, prebrutalno. ![]() A isto vrijedi i za konfu koja će to moć pokretat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I ja se slažem. Predobra ponuda za kraj godine i pocetak sljedece. Crysis, Far Cry2, PES7, COD4, MOH, NFS, HELLGATE, BIOSHOCK bring them on. Inace mi se u Far Cry 2 dopada kaj nema mutanata al mi je negativno što nema pobunjenika tog kraja, pa mislim da ce se izgubiti malo na ugođaju zbog toga. Ali vatra i vjetar su odlicni ![]()
![]() |
#56 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Crysis
Dečki da vidite kako je dobar Crysis grafika je fenomenalna ali je meni malo dosadna igrica inače je super to e biti dobro igrat prek interneta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() |
#58 |
Banned
|