![]() |
FarCry 2
Neke članice i članove će obradovati ova vijest:
http://farcry.uk.ubi.com/teaser/ |
Citiraj:
|
Navodno će biti i vozila u igri, neće trebati ići pješice ;)
|
Citiraj:
|
pa jel nije crysis kao far cry 2, možda je crysis kodno ime :D pa ga još malo odgađaju
|
hehehe pa u jedinici imaš bugye, 4wd wehicles, kamione, zmajeve, glisere, gumene čamce, viljuškare....a ak ti se posreći možda zajašiš i divljeg pajceka
evo ja tek pred par dana prešo prvi dio na realistic, jedva čekam dvojku...navodno je radnja smještena u Africi edit: Citiraj:
|
Igrao sam jedinicu naravno, i koristio sam vozila za razliku od nekih ;) Čini se da će konačno početi izlaziti nešto vrijedno igranja: Crysis, UT3, Bio Shock, FarCry2... nešto će valjda od toga biti dobro.
p.s. Ni ti ne očekujem da shvatite ovo sa vozilima, osoba kojoj je ta šala namijenjena već će shvatiti :) |
TBH - ne interesiraju me vise danasnje hrpe igara od kojih 40% ima dobar singleplayer i 20% multiplayer
UT3 me zanima cisto zbog multiplayera, ako ga naprave dobro, lan 4 life! :D |
Može se napraviti izvrsna single player igra ako ima zanimljivu priču. Nije sve u online napucavanju, eh ta današnja mladež :D
|
Nije sve u napucavanju,
npr kad je zadnje izasla neka dobra COOP igra za u fps? Od davnog serious sama nisam cuo za nist dobro. od strategija tak bi htio igrat LOTR:BFME2, ali doticni radi u lanu identicno kao i BFME1, i kao Tiberium wars (2007) -> NIKAKO! ***o EA games i njihove poluproizvode, fuj. Fuj. |
Citiraj:
|
Ha ljepo, naravno da imam razlicite keyeve :)
nego ili se nevidi creatan server ili kaze timeout :( btw ajd da vise ne spamamo na PM :) |
Citiraj:
khm da, to je islo mene, jer sam ja cijeli, da CIJELI far cry prehodala :) jer se ne znam vozit :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
hahaha LOOOL:dobar: |
Citiraj:
|
Citiraj:
a kaj sad, malo sam se popravila sto se voznje tice, ali i dalje radije idem pjesice :) ...kad sam prvi puta igrala onda sam onaj dio kad moras vozit onog zmaja probavala jedno 30-ak puta, i nikako :(, pa sam onda jednostavno poletila sa zmajem i zabila se u onu planinu prek puta...i onda pehaka dalje :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedva cekam nastavak. Prije nekoliko dana opet sam poceo igrat orginalni dio.
|
Citiraj:
|
:fala:
|
sam da ne useru kao s većinom nastavaka.
|
Citiraj:
Neka me netko ispravi-ali ja sam skužio da Crytek ne radi Far Cray 2 nego Ubisoft. Dakle Ubisoftu su ostala prava na franšizu Far Cry-a i oni ga rade. Crytek su kupili Electronic Arts. Tako sam bar ja polovio cijelu spiku. Mislim-ne bi bilo sretnijeg od mene da Crytek radi nastavak ali sam malo skeptičan prema Ubisoftu. |
Koliko sam ja skužio, imat ćemo 2 nastavka FarCry-ja. Crysis i FarCry 2. Nadam se da će obje biti dobre.
|
Meni je drago što su se konačno počele najavljivati igre vrijedne igranja, iako su više manje nastavci. Postojeći i budući vlasnici jačih grafi (dx10) konačno će moći iskoristiti svoju investiciju.
|
Citiraj:
Tako mi se cini da ce i ovdje bit. Crysis pun pogodak, Far cry 2 prodaja na racun imena. Samo ubisoftu ipak malo vise vjerujem nego "posrnulom divu" Eidosu. Ipak ubisoft ima nekog iskustva s FPS-ima ^^ |
Citiraj:
Kaj se tiče Crysisa-čim se sjetim da ih je kupio EA mam mi je muka:D Koliko čujem već su ih natjerali na neke ustupke: http://www.bug.hr/master/vijesti/index.asp?id=80603 |
Citiraj:
Stavit ću oglas u taliban news. Tražim bombaša s prodoičnom pozadinom za oslobođenje Cryteka od EAovih nevjernika.:D |
Citiraj:
(bolje od NFSa) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:41. |