|
![]() |
#31 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
i naravno čekamo,čekamo,doletava lik sa kolicima a na njima printeri, matične i mislim da su bile kutije sa pržilicama,to se baca ko u mesnici ,prve dve ,tri kutije se spuštaju na pod a ostale samo ko kad slažeš drva,dum ,tres...i ode ....ja gledam frenda on mene gleda,ljudi niš ne komentiraju samo gledaju...i onda se čude kad im od 100 kupaca dnevno njih 70 dođe nekaj reklamirat,a ostali kupe baterije za mobitele ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Kod nekih stvari to nije problem, al si brijem da Hard diskovi to baš ne vole neznam zakaj? ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
kod kablovinja,cd-a i takvih gluposti je donekle,al recimo da ja radim dole u skladištu i ti dođeš po nekaj ,i drito to dolazi friško na traku i gledaš kak ja to bacam ko cigle nebi ti baš bilo svejedno ne?
![]() |
#34 |
Headbangig Grunf!
|
Kao kupcu bi mi bilo svejedno ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ja nemam blage o kakvim vi u vijek guzvama pricate posto zivim blizu hgspota dovoljno cesto vidim da je ducan prazan...a oni nesmiju si dopustiti imati hladan pogon...zato oni niti nemogu imati toliko servisera jer oni mozda mjesecno imaju 50 sati guzve na 300 radnih sati (otvoreni su od 8 do 8 i to nekih 25 dana mjesecno)..sto znaci da bi oni serviseri i ostala rulja bila hladni pogon...da oni imaju cijelo vrijeme jednake guzve nebi im bio neki bed uzeti ljude...samo ti razmisli koliko te jedan serviser u hladnom pogonu kosta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
..
|
ma gle Elven kazem ti da se jako cesto dogadja da njima ducan zjapi prazan...vjeruj mi vise sam puta vidio prazan ducan nego li da ima ikoga...s time da npomenem da odkad su tamo sam kupio 3 stvari i svaki put sam cekao ko konj u redu...tako da i ja imam srece s guzvama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
slazem se sa msvrtanom!!! ja sam u travnom i bio sam u hgu 100 puta, mozda ne kupit nekaj nego samo pogledat, i desilo se vise puta da je ducan prazan!!! ali isto tako zna biti guzva do jaja, i to pogotovo u servisu, gdje mi se cini da rade debili a ne profesionalci. kreteni su mi mijenjali floppy 2 puta i opet mi ne radi, svaki put sam moro cekat par dana!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Citiraj:
Nikad tog covjeka nisam vidio da vice ili prigovara ili cjepidlaci, a vjerujem da se naslusao svega i svacega.
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ljudi moji pa kad svi se tako nesto žalite na HG-Spot jednostavno nemojte ici kupovati kod njih, odi u neku malu firmu, platite 50kn više, popijte kavu s gazdom i gotovo. HGspotom dnevno procirkulira robe koliko u jednom manjoj formi godišnje i sada se čudite od kuda tolko reklamacija, neispravne robe itd... U HG-Spotu sam se nakupovao robe za jednu omanju firmu i nikad problema s njima nisam imao, bilo je reklamacija ali su se one rješavale u zadanom roku. Inače za ostale stvari odlazim u Kim koji mi je 100njak metara od zgrade, cijene jesu nesto skuplje i robe nema na skladištu ali su dečki OK i redovito popijemo kavu itd.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Fala bogu da ja i kupujem samo u Feniksu.
![]() |
#44 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
zakaj kobna? pa reko sam samo svoj stav.jebeš dučan u kojem možeš kupiti najnoviji geoforce ili radeon,a usput i šećer,vegetu,komplet šalica za kavu...Feniks je bar specijaliziran dučan i tam nema bedastoća
![]() |
#47 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
ma znam da nisi mene...a ko je vidio sve čitati ?
![]() |
![]() |
#49 | ||
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Nisam reklamirao samo sam rekao na taj način o kojoj se firmi radi a nisam spomenuo ime firme, to bi onda bila reklama! Citiraj:
Kaj se tiče njihovog profesionalizma u servisu o tome svjedoči da su uspjeli krivo okrenuti ventilator u kučištu! Isto tako da su mi u kantu stavili pokvareni modem i onda skužili da ne dela pa ga izvukli iz slota tak da ga nebi morali odmah mijenjat jer kak ti to neću skužiti. ![]() Zna se naletit u servisu na OK ljude koji su pristoji i koji će normalno s tobom popričat,a je činjenica da su im ljudi na izdavanju robe i na servisu koam te da ih se trebju riješit ili ih naučit odnosu prema kupcima!
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 29.12.2003. u 00:42. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
..
|
Citiraj:
a inace kad smo isli prvi put po disk je serviser nas optuzio da smo s tim istim diskom vec bili na servisu..naime on se sjeca ostecenja plastike na njemu..frend samo sto ga nije opalio (inace teski pacifist) a isto tako ima i jedan serviser s kojim sam ja isao nesto pricati oko ovih novih Hirachi diskova i tip je bio jako usluzan...napomena da je i ducan bio jako prazan...pa vjerujem da isto tako i taj faktor treba cesto uracunati u kalkulaciju |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Vi u ZG imate mali milion dućana a mi u RI nekoliko(mds,ventex,ve-mil,kvark) i par malih dućana. Ja otišao na Badnjak u Ve-mil sa namjerom kupnje dvd pržilice i pitam za nec 1300 tip kaže nema bit će iza nove godine.Više nije ni riječi rekao,niti ponudio drugu.Usluga nema šta ![]()
![]() |
#52 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() puno previse ljudi se javljalo sa raznim problemima oko nje ![]() radje si uzmi u linksu pioneer 106 (ili A06). cinimise da oni iznad 1000kn imaju besplatnu dostavu po RH. nisam ziher...
![]() |
![]() |
#55 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]() to je samo 20ak kn skuplje nego u ZG...
![]() |
![]() |
#56 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Ma ne bunim se,ali... Manje više gdje dođeš što pitat odgovor je "znate imamo,ali nemamo,moramo naručiti iz Zagreba" Tu ste vi iz ZG u prednosti,vi ćete to naći jer imate izbor,a vjerujem da je velika većina vas kao i ja kad nešto zacrta kupiti,želite to odmah pa makar i platili 50-tak kuna više. Onaj dućan u RK korzo je ispostava HG Spota. Navodim primjer jedne trgovine iz Rijeke kod koje košta disk od 40gb 740kn:confused: i opet nalazi ljude koji to kupuju
![]() |
#57 | |
(°_°)
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
Meni je isto došlo zadaviti tipa s kablom od miša kad mi je rekao jesi li stvio/promijenio baterije?A ja dolazim već treći tjedan za redom s trećim mišem!
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|