Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.12.2003., 02:28   #31
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by cyberphere
... A roba je neispravna zato što se oni s tim nabacuju kao da su prazne kartonske kutije.
da samo nabacuju...išo sam u ponedjeljak sa frendom do HGšrota-čovjek je išao kupit memoriju (nije bila moja preporuka)
i naravno čekamo,čekamo,doletava lik sa kolicima a na njima printeri, matične i mislim da su bile kutije sa pržilicama,to se baca ko u mesnici ,prve dve ,tri kutije se spuštaju na pod a ostale samo ko kad slažeš drva,dum ,tres...i ode ....ja gledam frenda on mene gleda,ljudi niš ne komentiraju samo gledaju...i onda se čude kad im od 100 kupaca dnevno njih 70 dođe nekaj reklamirat,a ostali kupe baterije za mobitele...doduše i VE-MIL je klaonica al su barem malčice nježniji...kad ona cura koja vuče kolica,a na njima natrpano 10-ak komada LG 17" monitora,zgrabi kutiju ko da kladu baca
Staro 27.12.2003., 02:38   #32
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Kod nekih stvari to nije problem, al si brijem da Hard diskovi to baš ne vole neznam zakaj?
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.12.2003., 02:47   #33
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
kod kablovinja,cd-a i takvih gluposti je donekle,al recimo da ja radim dole u skladištu i ti dođeš po nekaj ,i drito to dolazi friško na traku i gledaš kak ja to bacam ko cigle nebi ti baš bilo svejedno ne?
Staro 27.12.2003., 02:49   #34
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Kao kupcu bi mi bilo svejedno a kad bi dobio tu stvar onda onom s druge strane pulta ne bi bilo svejedno!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Staro 27.12.2003., 03:04   #35
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Isus
Ovako istinita priča o vodstvu HGspota čuo sam ju u jednom drugom dućanu, neću reklamirat
Nije da cijepidlačim, ali ovo "neću reklamirat" je kontradikcija s onim "oni su zastupnici Gericoma", ali nije bitno. Šteta što ja nisam čuo tu priču, a razgovarao sam s čovjekom iz te firme prije par tjedana, možda je priča friška?
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2003., 03:12   #36
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
Originally posted by msvrtan
slobodno pobijaj..ja volim znati ako sam u necemu u krivu..

činjenica je da nije istina da bi jedan Feniks i HGSpot trebali imati isti broj servisera. Upravo zbog razloga koje si dalje naveo. Ako imaju 1000 artikala dnevno promet, a jedan Feniks 100 dnevno, tada bi HGSpot trebao imati 10* više servisera. Ne isplativo kažeš? Kako je onda isplativo Feniksu (ovdje ne mislim samo na Feniks, nego na sve manje firme) isplativo držati N broj servisera??
Staro 27.12.2003., 14:53   #37
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by Elven
činjenica je da nije istina da bi jedan Feniks i HGSpot trebali imati isti broj servisera. Upravo zbog razloga koje si dalje naveo. Ako imaju 1000 artikala dnevno promet, a jedan Feniks 100 dnevno, tada bi HGSpot trebao imati 10* više servisera. Ne isplativo kažeš? Kako je onda isplativo Feniksu (ovdje ne mislim samo na Feniks, nego na sve manje firme) isplativo držati N broj servisera??
eh da ali HGspot ima 5-7 puta vise servisera nego ducan koji prodaje 10x manje robe...

ja nemam blage o kakvim vi u vijek guzvama pricate posto zivim blizu hgspota dovoljno cesto vidim da je ducan prazan...a oni nesmiju si dopustiti imati hladan pogon...zato oni niti nemogu imati toliko servisera jer oni mozda mjesecno imaju 50 sati guzve na 300 radnih sati (otvoreni su od 8 do 8 i to nekih 25 dana mjesecno)..sto znaci da bi oni serviseri i ostala rulja bila hladni pogon...da oni imaju cijelo vrijeme jednake guzve nebi im bio neki bed uzeti ljude...samo ti razmisli koliko te jedan serviser u hladnom pogonu kosta...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 27.12.2003., 17:46   #38
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Citiraj:
ja nemam blage o kakvim vi u vijek guzvama pricate posto zivim blizu hgspota dovoljno cesto vidim da je ducan prazan
Na žalost ne vidiš dobro. Prije cca 2 tjedna sam otišo kupit ISDN adapter u HG spot (kupujem tamo baš zato jer mi je blizu). Dođem tamo, uzmem karticu, platim na blagajni i pitam gdje joj stoje UTP kablovi. Odem na blagajnu iza, čekam 5 minuta da dođem na red, platim. Odem dva metra u na zapad, gdje piše izdavanje robe. Dam frajeru račun, on me niti ne pogleda, uzme, ode u prostoriju iza, vrati se i donese nekom frajeru njegov artikl, a mene ni ne pogleda. I pet minuta ja njega gledam, on ne trza. Meni se već propisno digao živac i živčano ga pitam di je moj ISDN adapter. Njegov odgovor? "Čekam da dođe". Pa mogao si mi to odmah reć idiote mutavi, a ne da ja mislim da si zaboravio na mene (jer frajer tak i izgleda, ko da nije svjestan svijeta oko sebe). Meni je bio prvi put da tamo kupujem, pa nisam znao da on mora čekat robu, ali zato mi je mogao to reći. Nakon 15! (ne pretjerujem) minuta čekanja robe, odem dole u servis da mi stave konektore na UTP kabel. Čekam tamo 10 minuta, neka žena pizdi na servis, jer joj je serviser reko da nema pojma di je kućište po koje je ona trebala doći. Tražili su ga tih 10 minuta dok sam ja bio tamo, a ona kaže i skoro sat vremena prije. Dođem na red, kažem mu šta treba, čekam 5 minuta da se to napravi (i bezobrano su mi naplatili 20 kuna minutu posla), i tako nakon 45 minuta shoppinga (u kojem sam kupio dva artikla) idem ja kući sretan, jer HG spot ima odličnu, brzu i profesionalnu uslugu! HALO!! Njima TREBA još nekoliko ljudi, barem još jedan na izdavanju robe, jer kad sam ja bio iza mene se stvorio red od desetak ljudi. Ako to tebi nije dugo (potrošiti 45 minuta na kupovanje kabla i PCI kartice) onda stvarno imaš čelične živce i previše vremena u životu.
Staro 27.12.2003., 19:11   #39
msvrtan
..

ma gle Elven kazem ti da se jako cesto dogadja da njima ducan zjapi prazan...vjeruj mi vise sam puta vidio prazan ducan nego li da ima ikoga...s time da npomenem da odkad su tamo sam kupio 3 stvari i svaki put sam cekao ko konj u redu...tako da i ja imam srece s guzvama...
Staro 28.12.2003., 01:00   #40
masni
Premium

masni's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
slazem se sa msvrtanom!!!

ja sam u travnom i bio sam u hgu 100 puta, mozda ne kupit nekaj nego samo pogledat, i desilo se vise puta da je ducan prazan!!!

ali isto tako zna biti guzva do jaja, i to pogotovo u servisu, gdje mi se cini da rade debili a ne profesionalci. kreteni su mi mijenjali floppy 2 puta i opet mi ne radi, svaki put sam moro cekat par dana!!!
masni je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 28.12.2003., 01:06   #41
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by masni
ali isto tako zna biti guzva do jaja, i to pogotovo u servisu, gdje mi se cini da rade debili a ne profesionalci. kreteni su mi mijenjali floppy 2 puta i opet mi ne radi, svaki put sam moro cekat par dana!!!
Ma njih se lagano da izdresirati - samo trazis lika malo tamnije puti sa crnom bradicom - to ti je sef. Maksimalno skuliran, maksimalno ozbiljan i maksimalno korektan.

Nikad tog covjeka nisam vidio da vice ili prigovara ili cjepidlaci, a vjerujem da se naslusao svega i svacega.
Staro 28.12.2003., 01:13   #42
marac
Premium

marac's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Ljudi moji pa kad svi se tako nesto žalite na HG-Spot jednostavno nemojte ici kupovati kod njih, odi u neku malu firmu, platite 50kn više, popijte kavu s gazdom i gotovo.

HGspotom dnevno procirkulira robe koliko u jednom manjoj formi godišnje i sada se čudite od kuda tolko reklamacija, neispravne robe itd...

U HG-Spotu sam se nakupovao robe za jednu omanju firmu i nikad problema s njima nisam imao, bilo je reklamacija ali su se one rješavale u zadanom roku.

Inače za ostale stvari odlazim u Kim koji mi je 100njak metara od zgrade, cijene jesu nesto skuplje i robe nema na skladištu ali su dečki OK i redovito popijemo kavu itd....
marac je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2003., 15:41   #43
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Fala bogu da ja i kupujem samo u Feniksu.

tin. je offline   Reply With Quote
Staro 28.12.2003., 16:35   #44
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by masni
slazem se sa msvrtanom!!!

ovo ti je bila kobna..sad samo cekaj kad te pocnu ljudi pljuvati jel si se djelomicno slozio sa mnom
Staro 28.12.2003., 16:37   #45
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by marac
Ljudi moji pa kad svi se tako nesto žalite na HG-Spot jednostavno nemojte ici kupovati kod njih, odi u neku malu firmu, platite 50kn više, popijte kavu s gazdom i gotovo.

HGspotom dnevno procirkulira robe koliko u jednom manjoj formi godišnje i sada se čudite od kuda tolko reklamacija, neispravne robe itd...

U HG-Spotu sam se nakupovao robe za jednu omanju firmu i nikad problema s njima nisam imao, bilo je reklamacija ali su se one rješavale u zadanom roku.

Inače za ostale stvari odlazim u Kim koji mi je 100njak metara od zgrade, cijene jesu nesto skuplje i robe nema na skladištu ali su dečki OK i redovito popijemo kavu itd....
Hvala,najozbiljnije ti to kazem
Staro 28.12.2003., 16:49   #46
tin.
Premium

tin.'s Avatar

zakaj kobna? pa reko sam samo svoj stav.jebeš dučan u kojem možeš kupiti najnoviji geoforce ili radeon,a usput i šećer,vegetu,komplet šalica za kavu...Feniks je bar specijaliziran dučan i tam nema bedastoća

Staro 28.12.2003., 17:31   #47
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by tin.
zakaj kobna? pa reko sam samo svoj stav.jebeš dučan u kojem možeš kupiti najnoviji geoforce ili radeon,a usput i šećer,vegetu,komplet šalica za kavu...Feniks je bar specijaliziran dučan i tam nema bedastoća
e ajmo prije jos jednog nesporazuma citati koga sam quotao..pliz...ovaj put sam to napravio namjerno da nebude nismo znali
Staro 28.12.2003., 17:38   #48
tin.
Premium

tin.'s Avatar

Citiraj:
e ajmo prije jos jednog nesporazuma citati koga sam quotao..pliz...ovaj put sam to napravio namjerno da nebude nismo znali

ma znam da nisi mene...a ko je vidio sve čitati ?

Staro 29.12.2003., 00:32   #49
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Elven
Nije da cijepidlačim, ali ovo "neću reklamirat" je kontradikcija s onim "oni su zastupnici Gericoma", ali nije bitno. Šteta što ja nisam čuo tu priču, a razgovarao sam s čovjekom iz te firme prije par tjedana, možda je priča friška?
Nije friška to je bilo kad sam ja kupovao Zalmana a to je bilo u 10mj... neznam moram vidit na računu.

Nisam reklamirao samo sam rekao na taj način o kojoj se firmi radi a nisam spomenuo ime firme, to bi onda bila reklama!

Citiraj:
Originally posted by Trash
Ma njih se lagano da izdresirati - samo trazis lika malo tamnije puti sa crnom bradicom - to ti je sef. Maksimalno skuliran, maksimalno ozbiljan i maksimalno korektan.

Nikad tog covjeka nisam vidio da vice ili prigovara ili cjepidlaci, a vjerujem da se naslusao svega i svacega.
Taj čovjek je mene zamrzio kad sam mu dolazio svakih 10dana s mišem u ruci i komentarom opet je umro!

Kaj se tiče njihovog profesionalizma u servisu o tome svjedoči da su uspjeli krivo okrenuti ventilator u kučištu! Isto tako da su mi u kantu stavili pokvareni modem i onda skužili da ne dela pa ga izvukli iz slota tak da ga nebi morali odmah mijenjat jer kak ti to neću skužiti.

Zna se naletit u servisu na OK ljude koji su pristoji i koji će normalno s tobom popričat,a je činjenica da su im ljudi na izdavanju robe i na servisu koam te da ih se trebju riješit ili ih naučit odnosu prema kupcima!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi

Zadnje izmijenjeno od: Isus. 29.12.2003. u 00:42.
Staro 29.12.2003., 10:14   #50
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by Isus
Taj čovjek je mene zamrzio kad sam mu dolazio svakih 10dana s mišem u ruci i komentarom opet je umro!

Kaj se tiče njihovog profesionalizma u servisu o tome svjedoči da su uspjeli krivo okrenuti ventilator u kučištu! Isto tako da su mi u kantu stavili pokvareni modem i onda skužili da ne dela pa ga izvukli iz slota tak da ga nebi morali odmah mijenjat jer kak ti to neću skužiti.

Zna se naletit u servisu na OK ljude koji su pristoji i koji će normalno s tobom popričat,a je činjenica da su im ljudi na izdavanju robe i na servisu koam te da ih se trebju riješit ili ih naučit odnosu prema kupcima!
inace sef servisa im je isto zakon...samo da znate frend im je poslao inspektoricu iz MINSITARSTVA FINANCIJA kako bi mu oni dali disk koji nisu htjeli servisirati...tako da sad frend vise ne smije tamo a sef servisa mu je kad je digao disk bio na kavi pet metara dalje i sa serviserom pricao na mobitel kako nebi morao njemu pred oci...

a inace kad smo isli prvi put po disk je serviser nas optuzio da smo s tim istim diskom vec bili na servisu..naime on se sjeca ostecenja plastike na njemu..frend samo sto ga nije opalio (inace teski pacifist)

a isto tako ima i jedan serviser s kojim sam ja isao nesto pricati oko ovih novih Hirachi diskova i tip je bio jako usluzan...napomena da je i ducan bio jako prazan...pa vjerujem da isto tako i taj faktor treba cesto uracunati u kalkulaciju
Staro 29.12.2003., 11:07   #51
acer
Whatever :)
Moj komp

acer's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Vi u ZG imate mali milion dućana a mi u RI nekoliko(mds,ventex,ve-mil,kvark) i par malih dućana.
Ja otišao na Badnjak u Ve-mil sa namjerom kupnje dvd pržilice i pitam za nec 1300 tip kaže nema bit će iza nove godine.Više nije ni riječi rekao,niti ponudio drugu.Usluga nema šta .

GIGABYTE B450 AORUS PRO
Fractal Design Define XL R2
Chieftec A-80, CTG-750C, 750W
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Asus Nvidia GTX 1060 OC Edition, 3GB
Avermedia Live Gamer HD Lite
GEIL Evo Spear AMD GASB416GB3200C16ADC, DDR4 3200MHz, kit 2x8GB
Kingston NVMe M.2, 1TB
LG BH16NS55 Bluray writer
LG GGW-H20L Bluray writer
27" Philips
Brother HL-2240
Das Keyboard 4 Professional, MX brown
Logitech mouse G402
Scanner HP Photosmart G3010
Cambridge Audio DacMagic 100
Scythe SDAR-2100 + Scythe Kro Craft Speaker SCBKS-1000
Windows 10 PRO x64

acer je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2003., 12:56   #52
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by acer
... sa namjerom kupnje dvd pržilice i pitam za nec 1300...
ja ti preporucam da se klonis te przilice
puno previse ljudi se javljalo sa raznim problemima oko nje
radje si uzmi u linksu pioneer 106 (ili A06).
cinimise da oni iznad 1000kn imaju besplatnu dostavu po RH.
nisam ziher...

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2003., 13:10   #53
elvis
...
Moj komp

elvis's Avatar

Citiraj:
Originally posted by miato

cinimise da oni iznad 1000kn imaju besplatnu dostavu po RH.
nisam ziher...
preko 1000kn dostava je besplatna po cijeloj RH uključujući otoke
elvis je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2003., 14:14   #54
acer
Moj komp

acer's Avatar

Ima u Korzu ,981 kn,pioneer.

GIGABYTE B450 AORUS PRO
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Kingston NVMe M.2, 1TB
27" Philips
Brother HL-2240
Logitech mouse G402
Windows 10 PRO x64

Staro 29.12.2003., 19:43   #55
miato
(°_°)

miato's Avatar

Citiraj:
Ima u Korzu ,981 kn,pioneer.
pa onda? sta se bunis?
to je samo 20ak kn skuplje nego u ZG...

Staro 30.12.2003., 09:48   #56
acer
Moj komp

acer's Avatar

Ma ne bunim se,ali...
Manje više gdje dođeš što pitat odgovor je "znate imamo,ali nemamo,moramo naručiti iz Zagreba"
Tu ste vi iz ZG u prednosti,vi ćete to naći jer imate izbor,a vjerujem da je velika većina vas kao i ja kad nešto zacrta kupiti,želite to odmah pa makar i platili 50-tak kuna više.
Onaj dućan u RK korzo je ispostava HG Spota.
Navodim primjer jedne trgovine iz Rijeke kod koje košta disk od 40gb 740kn:confused: i opet nalazi ljude koji to kupuju

GIGABYTE B450 AORUS PRO
AMD Ryzen 5 3600
Be Quiet Dark Rock Pro 4
Kingston NVMe M.2, 1TB
27" Philips
Brother HL-2240
Logitech mouse G402
Windows 10 PRO x64

Staro 30.12.2003., 10:51   #57
miato
(°_°)

miato's Avatar

Citiraj:
...a vjerujem da je velika većina vas kao i ja kad nešto zacrta kupiti,želite to odmah pa makar i platili 50-tak kuna više....
slazem se

Staro 30.12.2003., 19:19   #58
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Citiraj:

//CUT// a inace kad smo isli prvi put po disk je serviser nas optuzio da smo s tim istim diskom vec bili na servisu..naime on se sjeca ostecenja plastike na njemu..frend samo sto ga nije opalio (inace teski pacifist)
LOL!
Meni je isto došlo zadaviti tipa s kablom od miša kad mi je rekao jesi li stvio/promijenio baterije?A ja dolazim već treći tjedan za redom s trećim mišem!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno