|
![]() |
#31 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
To je tako samo u kvejku, mislim ono čemu to? To je kao da moram kliknuti ok, nakon promjene oružja. Bespotrebno kompliciranje.
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
LOL! Upravo na bugovom servu bio BUG xD Svi se spawnali u istoj točki u zraku i pozacvikali, i niko nije mogo mrdnut nikamo xD samo se čulo mahanje noževa i onih vilica xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
za nekog ko je pitao bug server je na adresi: http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...cr%3DcountryHR ko da je tesko koristit search ![]()
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije mi igra nekako sjela... Fali joj... Ne znam, "ono nešto", neke fluidnosti. Od vozila pa do samog combata. Preveć mi je nekak twitchy, a ne mislim na FPS, vrti se u ugodnih 35^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
dali netko ima problema sa nenormalnim trzanjem igre? Doma imam bartona 2500+ i 7600GT 256MB i 1GB rama i igra mi izleda ko light show na 800x600 windowsi su xp 32bit. najnoviji driveri i directx instaliran, a na poslu imam quad core 6600 4gb rama i 8600GT i igra opet trza na 800x600 i na svim ostalim rezolucijama, a windowsi su 64bitni i sa najnovijim driverima (cak sam i betu stavio) i directx, na drugom kompu koji je duplo slabiji sve leti ali onima win 32bit.. dali je nvidia izdala neki pach za drivere ili je negdje drugdje caka?
SunZi- Art of war: Nije vrhunac umijeća zabilježiti stotinu pobjeda iz stotine bitaka. Vrhunac umijeća je svladati neprijatelj a bez borbe Zadnje izmijenjeno od: CuKi. 18.09.2007. u 08:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Igra je odlicna, svako malo se napucavam na Bugu i naokolo. @cuki: možda je procesor usko grlo, ali ne bi smjelo štuckat na 800x600. Koje drivere drzis? Kod mene su 162.18 i sve mi je fluidno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Pink Floyd fan
|
Igra je izvrsno optimizirana, meni radi na 1680x1050.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
hmm ja imam Amd64 3000+ ,1024 rama , nforce 4 ultra i pci/e x1950 pro !!.. Igra ide glatko na medium hi settingsima i rezoluciji 1280x1024 samo sto ponekad se samo srusi !!.. koji put i nakon 2,3 sata igranja !.. i da graficka mi daje sliku na primary =19 lcd i secundary 17" crt |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned, Opteron klon
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ETQW License code
Ja sam nabavio s torrenta ETQW, i nakon installa sam pokrenuo igricu i htio napraviti online account da mogu full igricu igrat na BUG serveru. A kad ono- traži license code! Ljudi, može li mi neko na kristian.dizdar@gmail.com poslati kod? Bio bih mu jako zahvalan. Inače imam offline account za igru preko LAN-a i na kompu s botovima (lokalno). Na GeForce 8800 GT i više nego leti, a teksture su da i ne govorim kakve. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#54 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#56 |
Lunatic
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | ||
Lunatic
|
Znam da je ovo jako staro, ali nisam mogao izdržati da ne odgovorim pošto sam tek sada pročitao. ![]() Citiraj:
Hammer, odnosno Dark Matter Cannon kod Stroggova nije baš nešto, istina je da napravi veliku štetu i potamani sve što je na mapi na mjestu udara, ali da pogodiš više od 2 čovjeka s njim treba imati velike sreće, zato je bolje Artillery Gun/Rail Howitzer koji ispali 10 projektila pa ima više učinka nego jedan Hammer/Dark Matter. Cyclops je ime oružja odnosno velikog robota, a ovo walker je samo mod u kojemu može "radit", postoji walker i siege mod. U siege modu brže reloada plasma cannone i manje energije gubi kod udara nekog oružja. Citiraj:
To je moguće i sa Stroggovim vozilima, npr. oko Hoga se stvara štiti i ako se zaletiš i u titana možeš ga razbit. Jedino cyclops nema tu mogućnost, i kod icarusa ta tipka znači letenje. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Mislio ja da možda od nekam drugamo imaš kod, nisam znao da imaš original |
![]() |
![]() |
|