Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 18.06.2007., 21:21   #31
crniskot
big marine

crniskot's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Naime, Vladinim prijedlogom vlasništvo nad DTK ne bi pripalo investitorima, već izvođačima radova
Ja se sve nadam da je ovo neka šala,jel citirani dio nema veze s zdravim razumom. Ko nama vlada,nemožeš vjerovat. Stoka sitnog zuba.
Staro 18.06.2007., 21:21   #32
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Ja se isto moram složiti s Mladenxy, nije kriv T-com, oni samo rade ono što im Vlada RH dopusti, ništa više. Vjerujem da je naša Vlada manje mafija, a više normalni ljudi da bi T-com bio ko malo maće umiljat.
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.06.2007., 21:34   #33
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
stvarno imamo krasnu drzavu...

Tek za informaciju, u mom mjestu kad se prije cca 20god uvodio telefon trebalo je priključak platit 5000 DM + dat 3 stupa. (nisam 100% siguran jel bilo 3k ili 5k dm al znam da je tad tobilo stvarno puno)
Zapravo smo sami platili gradnju centrale kupnju opreme i postavljanje vodova. Naravno obecavane su nam dionice od tog ali nikom nista...
Imam 5 ht kablova zakopanih u dvoristu ukljucujuci i onaj opticki za europu...(padaju mi svakakve ideje na pamet )
Staro 18.06.2007., 21:35   #34
virus1
Premium
Moj komp

virus1's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Lopovi. Kako mogu prodavat ono šta nije njihovo. Mislim stvarno, sramota. Tu vladu treba svrgnut s vlasti. Natjerat ih sve da daju ostavku ili ih sve i .
To je moje skromno mišljenje.
Staro 18.06.2007., 21:36   #35
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ma stvar je vrlo jasna .DT je platio za 51% udjela u HT-u.U našoj vladi se nitko tada nije sjetio da napiše što je točno i koji dio unutar HT.Znaći svega je vlasnik HT a ako sam kupio 51% onda sam ja večinski vlasnik svega.
Visoka je politka ponekad ili vrlo često krajnje trivijalna i glupa.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 21:50   #36
frANZi
Dr. Gonzo
Moj komp

frANZi's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Nažalost, mislim da mladenxy ima pravo. Nitko ne zna što se zapravo prodalo prilikom prodaje HT-a, jer nije bilo striktno definirano putem ugovora. Moje mišljenje je da je T-com iskoristio priliku i pokušava iskamčiti vlasništvo na DTK-om, što će, po svemu sudeći, i uspjeti.

Ništa, minjaj vlast!
frANZi je offline  
Staro 18.06.2007., 21:54   #37
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Hm,da samo kaj svaka nova vlast mora poštivati dogovore stare vlasti.Pokušajte svi zajedno gledati malo šire na stvari.

Zadnje izmijenjeno od: Mladenxy. 18.06.2007. u 22:05.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 22:04   #38
Mad_Duke
Guest

Nije sve crno na bijelo kako ti pokusavas tvrditi.

Prema tome, s pravne strane bi se intel i amd mogli ujediniti. A zasto ne mogu? Jer bi to napravilo monopol. Ali s druge strane ako se gleda onda se moze reci da nije oke braniti prava jedne i druge firme koje su sami svoji vlasnici da se udruze zajedno. E, tako to ne ide, zato postoji zakon o monopolu itd.

Na tu strana vlada si moze prisvojiti taj DTK, ako hoce moze diktirati najnize cijene naplacivanja rente u tom DTK-u. Isti nacin kako EU tjera mobilne operatere na nize cijene roaminga, isto tako kako su se neki ustali protiv DT-a u njemackoj. Isto tako kako kako DT ima vece cijene u HR nego u Njemackoj s obzirom na standard...

Ima mnogo faktora, jedini razlog zasto drzava to odgadja unedogled je zato sto ona na ove cijene svejedno naplacuje PDV!

Staro 18.06.2007., 22:15   #39
Mladenxy
Premium
Moj komp

Mladenxy's Avatar

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Nije sve crno na bijelo kako ti pokusavas tvrditi.

Prema tome, s pravne strane bi se intel i amd mogli ujediniti. A zasto ne mogu? Jer bi to napravilo monopol. Ali s druge strane ako se gleda onda se moze reci da nije oke braniti prava jedne i druge firme koje su sami svoji vlasnici da se udruze zajedno. E, tako to ne ide, zato postoji zakon o monopolu itd.

Na tu strana vlada si moze prisvojiti taj DTK, ako hoce moze diktirati najnize cijene naplacivanja rente u tom DTK-u. Isti nacin kako EU tjera mobilne operatere na nize cijene roaminga, isto tako kako su se neki ustali protiv DT-a u njemackoj. Isto tako kako kako DT ima vece cijene u HR nego u Njemackoj s obzirom na standard...

Ima mnogo faktora, jedini razlog zasto drzava to odgadja unedogled je zato sto ona na ove cijene svejedno naplacuje PDV!

Da zato imamo duopol .Našli su načina kako se širiti(ATI).Isto tako mogu staviti soli na rep jednom i jedinom Microsoftu.

Kod nas su na vlasti bili bivsi politički disidenti i zatvorenici koji nisu bili vićni poslovnim dogovorima ili su bili jako vićni po vlastitu korist.Kompletna je država opljačkana a HT je samo još jedan slučaj u nizu.Sve ostalo su samo varijacije na temu.
Mladenxy je offline  
Staro 18.06.2007., 22:29   #40
speedy-3
Premium
Moj komp

speedy-3's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
ma i*** nas sa s vih strana i Vlada i T-crime...... uzhas naravno da ako ovo prode i vlada i T-crime ce fino profitirati a mali korisnik ce najvise naje*** pa odmah za njim ide i ova slabasna konkurencija,,,,,
speedy-3 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 18.06.2007., 22:37   #41
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Malo sam pustio da vidim kako će se thread razvijati, ali neki ovdje očito ne mogu bez jeftinog politiziranja

Pa gospodo-pravila na PCE znate.
Ovdje nema takvih izdrkavanja bez obzira da li su na vlasti ovi ili oni...za takve stvari ima siteova gdje možete razvezati o politici koliko vam duša hoće...

Još jedan zatvoreni thread zbog par usera kojima je važnije kenjat nego se posvetiti temi

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno