|
![]() |
#31 | |
big marine
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#32 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Ja se isto moram složiti s Mladenxy, nije kriv T-com, oni samo rade ono što im Vlada RH dopusti, ništa više. Vjerujem da je naša Vlada manje mafija, a više normalni ljudi da bi T-com bio ko malo maće umiljat.
#33 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
stvarno imamo krasnu drzavu... Tek za informaciju, u mom mjestu kad se prije cca 20god uvodio telefon trebalo je priključak platit 5000 DM + dat 3 stupa. (nisam 100% siguran jel bilo 3k ili 5k dm al znam da je tad tobilo stvarno puno) Zapravo smo sami platili gradnju centrale kupnju opreme i postavljanje vodova. Naravno obecavane su nam dionice od tog ali nikom nista... Imam 5 ht kablova zakopanih u dvoristu ukljucujuci i onaj opticki za europu...(padaju mi svakakve ideje na pamet ![]()
#34 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lopovi. Kako mogu prodavat ono šta nije njihovo. Mislim stvarno, sramota. Tu vladu treba svrgnut s vlasti. Natjerat ih sve da daju ostavku ili ih sve ![]() ![]() To je moje skromno mišljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ma stvar je vrlo jasna .DT je platio za 51% udjela u HT-u.U našoj vladi se nitko tada nije sjetio da napiše što je točno i koji dio unutar HT.Znaći svega je vlasnik HT a ako sam kupio 51% onda sam ja večinski vlasnik svega. Visoka je politka ponekad ili vrlo često krajnje trivijalna i glupa. |
![]() |
![]() |
#36 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Nažalost, mislim da mladenxy ima pravo. Nitko ne zna što se zapravo prodalo prilikom prodaje HT-a, jer nije bilo striktno definirano putem ugovora. Moje mišljenje je da je T-com iskoristio priliku i pokušava iskamčiti vlasništvo na DTK-om, što će, po svemu sudeći, i uspjeti. Ništa, minjaj vlast! |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
Nije sve crno na bijelo kako ti pokusavas tvrditi. Prema tome, s pravne strane bi se intel i amd mogli ujediniti. A zasto ne mogu? Jer bi to napravilo monopol. Ali s druge strane ako se gleda onda se moze reci da nije oke braniti prava jedne i druge firme koje su sami svoji vlasnici da se udruze zajedno. E, tako to ne ide, zato postoji zakon o monopolu itd. Na tu strana vlada si moze prisvojiti taj DTK, ako hoce moze diktirati najnize cijene naplacivanja rente u tom DTK-u. Isti nacin kako EU tjera mobilne operatere na nize cijene roaminga, isto tako kako su se neki ustali protiv DT-a u njemackoj. Isto tako kako kako DT ima vece cijene u HR nego u Njemackoj s obzirom na standard... Ima mnogo faktora, jedini razlog zasto drzava to odgadja unedogled je zato sto ona na ove cijene svejedno naplacuje PDV! |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Da zato imamo duopol .Našli su načina kako se širiti(ATI).Isto tako mogu staviti soli na rep jednom i jedinom Microsoftu. Kod nas su na vlasti bili bivsi politički disidenti i zatvorenici koji nisu bili vićni poslovnim dogovorima ili su bili jako vićni po vlastitu korist.Kompletna je država opljačkana a HT je samo još jedan slučaj u nizu.Sve ostalo su samo varijacije na temu. |
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma i*** nas sa s vih strana i Vlada i T-crime...... uzhas naravno da ako ovo prode i vlada i T-crime ce fino profitirati a mali korisnik ce najvise naje*** pa odmah za njim ide i ova slabasna konkurencija,,,,, |
![]() |
![]() |
#41 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Malo sam pustio da vidim kako će se thread razvijati, ali neki ovdje očito ne mogu bez jeftinog politiziranja ![]() Pa gospodo-pravila na PCE znate. Ovdje nema takvih izdrkavanja bez obzira da li su na vlasti ovi ili oni...za takve stvari ima siteova gdje možete razvezati o politici koliko vam duša hoće... Još jedan zatvoreni thread zbog par usera kojima je važnije kenjat nego se posvetiti temi ![]()
|
|