|
![]() |
#31 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Ma bitno da izlazi za komp a sad ,...navodno je bolja tri puta od PS2 verzije ![]()
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Što se tiče grafike malo je bolja, a meni je najdraža interakcija mišem mrzim gljive na gamepadu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Never Forgetti
|
Ima ga Dorinjo pa bi ga moga uzet u njega...
![]() |
#34 |
Never Forgetti
|
Instalirao i igrao, sve radi prilicno dobro. Grafika bi doduse mogla biti bolja, a sto se tice igrivosti slobodno se usudim reci da je Manhunt 1 bolji. U 2-ici se vec korisiti previse pistolj, mac, sacma i sl., iako je i to zabavno ali Manhunt je napravljen za klanje iz zaasjede,...Meni je igra zabavna.
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Koji je ovo k...od igre!? Grafika kao da je iz 2004. god. Netko je rekao da je Crysis zahtjevna igra po pitanju hardveraja!? Ne znam kako je kod vas no kod mene sve nesto "steka" i kada smanjim detalje.....a grafika je katastrofa! Igrivost...katastrofa, uzas! Samo upravljanje likom je nesto najlosije sto sam ikada vidio. Inace nemam bas obicaj pljuvati po igrama, ali ova igra je najvece gov.... koje sam zaigrao u zadnjih ni sam ne znam koliko mjeseci! ![]() Razumijem to nasilje i sve...trebalo je biti neka "brutala", ali mogli su si dati malo vise truda i "ispeglat" igru da naprave bar nesto igrivo. Kada nekoga oplaim sa onic cekicem da to na nesto i izgleda.....a ne ovo.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |||||
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Grafika je kao Manhunt 1, nije tu da budu ultra kao na Crysisu nego da bude kao TV doživljaj ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma sve ja to kuzim.....cak sam je i igrao dosta (mozda je i zavrsim posto je kronicni nedostatak ikara trenutno), ali nije bas igra za mene. No, svatko nesto voli....i vjerujem da ima svoju publiku i ljude koji je obozavaju (ja bas i nisam jedan od tih ![]() Jedina stvar koja mi se svida je atmosfera u pojedinim djelovima igre....ali mogli su malkice bolje to napraviti....samo moje misljenje. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|