Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.11.2009., 19:58   #31
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Ma bitno da izlazi za komp a sad ,...navodno je bolja tri puta od PS2 verzije
Staro 26.11.2009., 22:08   #32
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Drift_King Pregled postova
Ma bitno da izlazi za komp a sad ,...navodno je bolja tri puta od PS2 verzije
Meni je osobno bolja, jer ne ide sve automatski nego moraš napravit i koji pokret prilikom ubojstava.

Što se tiče grafike malo je bolja, a meni je najdraža interakcija mišem mrzim gljive na gamepadu.
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.11.2009., 12:41   #33
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Ima ga Dorinjo pa bi ga moga uzet u njega...
Staro 03.12.2009., 13:05   #34
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Instalirao i igrao, sve radi prilicno dobro. Grafika bi doduse mogla biti bolja, a sto se tice igrivosti slobodno se usudim reci da je Manhunt 1 bolji. U 2-ici se vec korisiti previse pistolj, mac, sacma i sl., iako je i to zabavno ali Manhunt je napravljen za klanje iz zaasjede,...Meni je igra zabavna.
Staro 02.01.2010., 12:14   #35
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Koji je ovo k...od igre!?

Grafika kao da je iz 2004. god. Netko je rekao da je Crysis zahtjevna igra po pitanju hardveraja!? Ne znam kako je kod vas no kod mene sve nesto "steka" i kada smanjim detalje.....a grafika je katastrofa!

Igrivost...katastrofa, uzas! Samo upravljanje likom je nesto najlosije sto sam ikada vidio.

Inace nemam bas obicaj pljuvati po igrama, ali ova igra je najvece gov.... koje sam zaigrao u zadnjih ni sam ne znam koliko mjeseci!

Razumijem to nasilje i sve...trebalo je biti neka "brutala", ali mogli su si dati malo vise truda i "ispeglat" igru da naprave bar nesto igrivo. Kada nekoga oplaim sa onic cekicem da to na nesto i izgleda.....a ne ovo....

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Staro 02.01.2010., 16:41   #36
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Koji je ovo k...od igre!?
Manhunt 2
Citiraj:
Grafika kao da je iz 2004. god. Netko je rekao da je Crysis zahtjevna igra po pitanju hardveraja!? Ne znam kako je kod vas no kod mene sve nesto "steka" i kada smanjim detalje.....a grafika je katastrofa!
Možda nije AMD kompatibilna
Grafika je kao Manhunt 1, nije tu da budu ultra kao na Crysisu nego da bude kao TV doživljaj
Citiraj:
Igrivost...katastrofa, uzas! Samo upravljanje likom je nesto najlosije sto sam ikada vidio.
Tebi se ne sviđa, ali kontrole od Manhunt 1 nisu posebno mjesnjali.
Citiraj:
Inace nemam bas obicaj pljuvati po igrama, ali ova igra je najvece gov.... koje sam zaigrao u zadnjih ni sam ne znam koliko mjeseci!
Tvoj odabir
Citiraj:
Razumijem to nasilje i sve...trebalo je biti neka "brutala", ali mogli su si dati malo vise truda i "ispeglat" igru da naprave bar nesto igrivo. Kada nekoga oplaim sa onic cekicem da to na nesto i izgleda.....a ne ovo....
Opet kažem sve full full vozim na 1680x1050, i ne troka niti malo, a igrivost mi je onako jednostavno volim Manhunt
Baja 001 je offline   Reply With Quote
Staro 03.01.2010., 14:24   #37
win32
Premium
Moj komp

win32's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Ma sve ja to kuzim.....cak sam je i igrao dosta (mozda je i zavrsim posto je kronicni nedostatak ikara trenutno), ali nije bas igra za mene.

No, svatko nesto voli....i vjerujem da ima svoju publiku i ljude koji je obozavaju (ja bas i nisam jedan od tih ).

Jedina stvar koja mi se svida je atmosfera u pojedinim djelovima igre....ali mogli su malkice bolje to napraviti....samo moje misljenje.

Pošteni trgovac: 1, 2, 3, 4, 5...
win32 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno