![]() |
Manhunt 2
Je li ima išta novosti o igri koja je po meni vrhunska.
Brutalna, hladnokrvna napeta. Jedinica dobra a sad sam čuo da izlazi dvica pa bi volio da dobijem koji info! |
ako je vjerovati gamespotu nece ga biti za pc, vec samo za PS2, VII i PSP :(
|
Citiraj:
|
Prvi nastavak me nije baš oduševio ali sam vidio neke slike na internetu i čak ima misija po danu!! Možda me novi nastavak preobrati,a možda i ne.Treba pričekati da izađe ovaj,nadamo se i za PC.:respekt:
|
Citiraj:
A tek treći kill sa palicom kad mozak ode po zidu strava!:goood::goood::goood::goood: |
Nemaš frke stari!!!
|
igra je bila ok, ali dosadilo mi je davljenje i ubijanje na iste nacine, nakon nekog vremena igra postane monotona, a da ne spominjem grafiku...
|
Citiraj:
Inače s onim točkicama posjeća na TV i noćnu moru pomješanu, ZAKON! |
ja hocu puno vise grafickih detalja :D
|
Citiraj:
|
igra je glupa..govorim za prvi dio jer nema priču i previše ima nasilja za moj ukus.Nije da nevolim nasilje u igri ali što je previše previše je i to nasilje koje je besmisleno.Cilj igre je samo poubijaj u što okrutnijem načinu sve što se miče i nemiče.Igrao sam je neko vrijeme a onda mi se igra jednostavno zgadila.Za moj ukus previše besmislenog nasilja.
|
Preteška ti je bila, ha :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
grafika je bila..ma jel to uopće i bila grafika? način igranja katastrofa,priča besmislena..ma smeće od igre.
|
Citiraj:
|
Igra je oke, malo kratka, a grafika ono, koliko se sjecam nista posebno. Ako se ne varam koristila je GTA engine, a GTA je uvijek imao shit grafiku, tak da nije ni moglo puno bolje.
Kad izadje nastavak zaigrat cu ga s uzitkom :D |
Igra je bila savršena u to vrijeme. Točno pogođen omjer nasilja, humora i adrenalina. Šteta što dvojke neće biti za PC
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
A i grafika je bila onako mutno filmski napravljena da bi podigla atmosferu! Koliko sam čuo neće 2 biti na PCU :(, igrao sam je na PS2ici i jednostavno je bolja od prvog nastavka puno. |=| |=| |
igra je izašla, instalujem, javim dojmove za koji sekund
neznam, nisam baš nešto oduševljen al tak ok je, kome se svidjela jedinica valjda če i duja evo koji skrin http://img22.imageshack.us/img22/531...1082201565.jpg http://img10.imageshack.us/img10/471...1082205360.jpg http://img255.imageshack.us/img255/2...1082207514.jpg zgleda da ima lock na 30fps, al ne smeta |
Čuo sam nešto o toj igri. Kolko se sjećam, to je već izašlo, najprije samo za konzole, a onda su se predomislili pa napravili i za PC.
Nadam se da bude dobra. |
pa i nije me baš nešto oduševila,ovo malo što sam igro mi se čini lošije nego prvi dio...grafika mi se ništa ne čini bolja nego u prvom dijelu,malo su zaostali
|
ma koji je ovo....besmisleno nasilje samo sebi svrhom:( ? Nije da me smeta nasilje u igrama , al ajd nek mi neko objasni di je ovdje zabava?
|
Zivo sranje od igre pocevsi od grafike do igrivosti :kafa:
|
Citiraj:
Sada budem i ovu, jer mi je igra brutala ::zdero: |
jučer malo,siguran sam da je lošija od prvog djela,hodaš tj bauljaš,po katovima,nekim zgradama,koju glavu skineš sekirčetom,bezveze,nije više vrijedno igranja,ali je vrijedno uninstala.
|
Igrao danas PC verziju, uglavnom malo su je zakomplicirali u odnosu na PS. Uglavnom ima više interakcije kod izvršavanja executiona. Uglavnom na full ide (kao i prvi manhunt), grafika je konzolska. Uglavnom dosta mi je lakša zasada neg prvi dio, a ekzekucije su maštovitije (ali to sam ionako vidio na PS2).
Uglavnom mislim da ću je i dalje igrat, jer jednostavno mi je Manhunt drag. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:33. |