Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.12.2003., 22:23   #31
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Renesis
fromat+win+driveri+programi=200kn malo sam mlađi pa ne mogu opičit ljudima cijenu.
pa ti si fakat na gubitku...
sami windowsi kostaju bar 800injak kn

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2003., 01:21   #32
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by CatKiller
Kaj je ovo neki sindikat !?

već vidim vijesti : "...sindikat honorarnih popravljača računala blokirao prometnice... "
:clap: :clap:
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.12.2003., 01:25   #33
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by rendula
Al oni stavljaju everpower i maxpower i u njihove najbolje konfe
I tolko su ljubazni da dobiješ i OS od njih, a naljepnice an stražnjoj strani kučišt asu besplatne!LOL!
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2003., 07:56   #34
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi.
Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali.
Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore.
Staro 09.12.2003., 09:48   #35
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Rivi
Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi.
Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali.
Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore.
Ne slažem se cijenjeni kolega ....

Dobro je znana činjenica da je izlazak na teren 150 Kn + sam rad. Ukoliko je mušterija glupa i sama zajebe, ha Bože moj, očito ima viška love.

Ako se dere i pizdi - Gospodine evo vam tel broj xy firme koja ima servis. Već za 250 Kn PO SATU će vam reći da su sve stavili gore, provijerili i složili - za samo 6 sati . Pa kad vi nekaj zajebete - slobodno ih nazovete ponovo ili meni dajte nofčeke dok got se ne naučite rukovati računalom.

Uostalom - ako razbijem auto, kaj ću se derati na limara zato kaj vozim ko kreten
Paske je offline   Reply With Quote
Staro 09.12.2003., 11:09   #36
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Poprilici je to jedna moja mušterija napravila.

I već nakon 4-tog puta je dovoljno platila školu te sada ne da nikom komp u ruke doli meni. Samo su njemu besplatno radili. Toliko ju je to koštalo da mu je bilo sasvim isplativo odmah odnesti meni ili me pozvati.
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke