|
![]() |
#31 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
sami windowsi kostaju bar 800injak kn ![]()
![]() |
![]() |
#32 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Svojevremeno sam se bavio takvim glupostima, ali mi, da izvinete, dopizdilo. Instaliraš frajeru Windowse, par programa, neke igre, nije bitno za koliko. I sve je ok par dana. Nakon toga zove kreten da mu nešto s kompjuterom ne valja "radi mene". Ja dođem tamo, a on idiot brisao ručno neke stvari, System dir i ostale pizdarije. A takav je svaki drugi. Onda sam tome doskočio. Nakon nekog vremena počeo ekipi na kraju raditi image particije.Onda me kreteni počnu zvati da im ja to dođem vratit nazad (a objasnio im kako), jer oni neće da ne bi nešto zajebali. A jebem im ja mater, pa čim vraćaju, znači da su sve zajebali. Ispričavam se na nepristojnim pojedinostima, ali svaki od vas koji je ovo doživio, izrazio bi se još gore.
![]() |
#35 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Dobro je znana činjenica da je izlazak na teren 150 Kn + sam rad. Ukoliko je mušterija glupa i sama zajebe, ha Bože moj, očito ima viška love. Ako se dere i pizdi - Gospodine evo vam tel broj xy firme koja ima servis. Već za 250 Kn PO SATU će vam reći da su sve stavili gore, provijerili i složili - za samo 6 sati ![]() Uostalom - ako razbijem auto, kaj ću se derati na limara zato kaj vozim ko kreten ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Poprilici je to jedna moja mušterija napravila. I već nakon 4-tog puta je dovoljno platila školu te sada ne da nikom komp u ruke doli meni. Samo su njemu besplatno radili. Toliko ju je to koštalo da mu je bilo sasvim isplativo odmah odnesti meni ili me pozvati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|