![]() |
Hoču internet II
http://www.hgspot.hr/hocu_internet.asp
O jebote evo ih ponovo! Obrati pažnju pod ono u softver ulazi ... OpenOffice-bespaltni office paket. Uračunat u cijenu naravno:D I da jedna dobra vijest. Dobili su ATI-ce od Club 3D-a. |
"supermoderna, kvalitetna konfiguracija HGspota s predinstaliranim softwareom "
LOL!!! Posebno ono kvalitretna ( Everpower kuciste maxpower napajanje) |
Citiraj:
Nekima nista ne znaci enermax,corsair.......... |
6k kuna za celjerona?!:rambo: :fuming: Ma je su oni ludi?!:grrr:
|
Citiraj:
|
"Zvučnici 2 x 120 W"
Mrak:D |
A kaj se bunite ... mislim popravit ćete si financijsku situaciju, kaj ne? Postat ćete "najbolji" frend susjedu koji Vam nije 10 godina rekel dobar dan i svako malo ćete mu ispuknut 200-300 kuna iz novčanika samo da se i dalje družite s njim ... samo neka raja kupuje te Hoću Internet, naj te se previše bunit :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1927&p=1 Taj celeron je fakat jad i bijeda, pa ne bi ga stavio Miloševiću u PC , toliko je loš :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog glupih ljudi mi dobro zivimo! |
Citiraj:
|
nego,kolko naplaćujete?
format+win+office? driveri i te pizdarije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
znam jednog koji to radi za 100kn |
Taj jedan je lud. Ni ne ustajem iz kreveta za ispod 250:D , za komplet (Win, driveri, office, AV). Mreža =+50 kn:D
|
evo,baš ću napisat cjenik i mir...
|
ljudi nećemo se zekat. onak kak je tor reko. onaj tko ruši cijenu bi se mogao jednog dana naći u lokvi crvene tjelesne tekućine... još nije tolika konkurencija da bi spuštali cijene.
nego... office= par tisuća kuna + 50kn windows non-server + driveri + programčad za film= 800 i nešto sitnog + 100kn i neke extra gljupostice = 50 kn. ali kad se zalomi informatizacija cijele firme ko ovaj tjedan... buraaaaaaz... mora bit dosta za živjet par mjeseci ko beg. |
Da nebi za 100 kuna crnčio. Za 100 kn mu tek bacim oko jel mu rezolucija i refreš dobar:D
|
Citiraj:
|
Da stvarno. Ali opet ak to mores nekom prodat zake ne!
|
Citiraj:
|
Baš, ak mu je puno nek nauči sam to raditi. Meni je bilo puno.
I kad pogledaš malo bolje to i nije tak puno, ak ne znaš to sam. Za 250 kn dobiješ složen comp uzduži poprijeko s svim programima koji če ti zatrebati u duglednom periodu, istestiran, backup i ghost koji možeš povuči kad hočeš. I popust na slaganje sestrinog kompa:D |
Citiraj:
|
E sad bas zbog vas mi je pukel film i od sad ja naplacujem. Trebaju mi pare za abiticu pa ako voli nek izvoli! Od sad samo frendovima for free a ostali by by.!!
|
Kaj je ovo neki sindikat :D !?
već vidim vijesti : "...sindikat honorarnih popravljača računala blokirao prometnice... " :D |
Citiraj:
bas si me nasmijo |
fromat+win+driveri+programi=200kn malo sam mlađi pa ne mogu opičit ljudima cijenu.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |