Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 11.12.2003., 01:20   #31
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Evo, nije mi dao vrag mira i rekao sam, idem malo isprobati Autronicove načine testiranja. Tko zna, možda cijeli svijet odustane od 1024x768 i počne testirati u 320x200, zahvaljujući velikom Autronicovom otkriću nevjerojatnog povećanja performansi, koje neke tamo budale pokušavaju postići jačim procovima, grafama, memorijama, vodenim hlađenjima...

Ajmo napraviti natjecanje, tko će dobiti smješniji score na 3DMarku03. Cilj natjecanja: dokazati da Autronic nema najjači kompjuter na svijetu, sudeći po 3DMark03 skoru, ma u kojoj rezi on bio

Eto, ja sam dobio 11128, bez ikakavog clockanja :burn:
Sky je offline  
Staro 11.12.2003., 09:29   #32
sh00le
Registered User

Datum registracije: Jul 2003
Citiraj:
Originally posted by Jelc
A kaj ga ti drobiš...
Prvo ti je poslao slikicu mailom-ali ti ZNAŠ da je autentično
Onda veliš da niti ZNAŠ-niti te zanima...dakle, nemaš znanja ali budeš podržao kakti frenda....

I nakon toga kaj nemaš pojma -niti te zanima-sereš i šalješ nekog doktoru.

Ja te lijepo molim-nemoj srat o onom kaj neznaš i vrijeđati ljude.
To kaj se tiče ATI foruma-ne ide.
A ako si tak jako kurčevit-evo...ja stavljam 500 eura odmah sad, da ta konfa sa normalnim driverima i u 1024x768x32 ne može dati tu rezu.
Pa ti poslje lijepo traži frenda nek ti calta te novce.
Ja vrijeđam ljude?! Znači ako se nešto napiše što cijenjenim moderatorima ne paše, onda te napadaju da vrijeđam ljude.

Evo sada jednog zanimljivog citata u kojima je netko vrijeđao mene i mog frenda i to naravno bez reakcije..

"Ne znam kako da ti kažem, ali...here goes. AlienWare Aurora FX51 ne radi 8000 3DMarka03. A.Overdrive ne radi 8000 3DMarka03. A ovaj izrod se može sakrit pred tim konfama.
Ti mi hoćeš reći da ovo čudo radi preko 13000 3DMarka03 u standardnoj rezoluciji? Odi sisat vesla ili mjenjat frendove...
A čovjek koji može staviti MS napajanje u konfu od 22000 kn i još napraviti onakvu šumu kabela, i još se time hvali... ma nemam riječi za taj stupanj neprofesionalizma, idiotizma, bahatosti, napoznavanja osnova informatike i elektronike...USMRTIT IDIOTA"

Zahvaljujem na način na koji podržavate rasprave. Svaka vam čast. "Vrlo" ste objetkivni...

Što se mene tiče, ne vjerujem da ću vam opet doći ovdje.

Jest da vam neću ni falit, ali nema veze..
sh00le je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.12.2003., 09:48   #33
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
sh00le ma šta se sekiraš...

Ali daj se iskreno stavi u položaj kupca, a ne frenda !

Ili još bolje, šta da tebi frend proda taj kompjuter, a ti onda ideš testirati na default, pazi default je 1024x768 i ono dobiješ nekih 5000 (ako i toliko), vjeruj mi da bi došao tu provjeriti o čemu se radi...

Malo razmisli o tome...
Kova je offline  
Staro 11.12.2003., 10:15   #34
Sky
Guest

Da, baš je zanimljiv citat. Što sam rekao krivo?:confused: Frend ti je pokvareni idiot. Točka. Da je stavio to na svoj web i ispod toga napisao "Smiješan rezultat u 3DMarku03", svi bi se nasmijali i otišli dalje. Ali ne, on je to stavio na web firme koja prodaje kompove kao legitimni i usporedivi rezultat iz kojeg ispada da su najbrža osobna računala današnjice stara krama prema ovoj Autronicovoj konfi.
Protiv tebe nemam ama baš ništa, osim što braniš svog pokvarenog frenda, ali kvragu, za što služe frendovi? A to što nećeš doć više ovdje jer te svi napadamo, nemoj, svatko ima pravo utrošiti svoje slobodno vrijeme i novac kako želi. Ja pokušavam nešto naučiti ovdje i kad kupujem komp, da me svaka budala ne može prevariti kako se sjeti.
A to što moderatori imaju mišljenje koje se razlikuje od tvoga, kao i cijeli forum, je prekrasna odlika ovog foruma, gdje se jaja ne prodaju pod bubrege i ljudi znaju što pričaju.
Ajd i nemoj odmah bježat čim zagusti
Sky je offline  
Staro 11.12.2003., 10:35   #35
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Sky
Ja pokušavam nešto naučiti ovdje i kad kupujem komp, da me svaka budala ne može prevariti kako se sjeti.
Upravo tako. Ako sad zbrišeš sa ovog foruma shOOle, ljudi će te varati kad kupuješ komp, pogotov tvoj "frend". Ja osobno takve ljude ne bih nazivao prijateljima.

A ako ostaneš možeš i naučiti puno toga, kao što smo to naučili i mi drugi. Nije da ćemo plakat ako odeš, ali ne bih volio da ostaneš živjeti u ne znanju, pa da te "frendovi" varaju. Šta ćeš kad sam empatičan
Elven je offline  
Staro 11.12.2003., 10:48   #36
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
SKY je najbolje pokazao koliko je tih 13000 vrijedno ak se radi u 320×200rezoluciji s AA1, ajd mi reci tko će živ igrat s tom rezolucijom pa DOOM je bio 640×480 ak se nevaram. sh00le nemoj bit naivan i vjerovat tom umjetnom rezultatu i zbog toga branit frenda. Autronicov rezultat ti se zove prevara nad kupcem, jer se podrazumjeva kad dobiješ takav rezultat da je to rađeno u 1024×768 rezoluciji s AA4, znači normalnim postavkama. Kaj se tiče tvog odlaženja s foruma, nemoj glumit noja i zabadat glavu u pijesak. I na gameru imaš ljude koji su to radili pa su se onda kajali ( sam ti velim pogledaj si u hardware /software relatet postove određenog hkrafta i njegov komentar na Gainward).
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline  
Staro 11.12.2003., 11:06   #37
Sky
Guest

Hvala, Isuse, sad sam se dobro nasmijao čitajući postove hkrafta na gameru... idem malo izučavat njegov lik i djelo, tip mi izgleda totalni bolid... :burn:
"neki lijevi Gainword", e ovo si je trebao stavit u sig...
Sky je offline  
Staro 11.12.2003., 11:15   #38
Kova77
Registered User

Datum registracije: Dec 2003
Thumbs down Za budale

Za sve budale na ovom forumu, ako vas zanima koliki je 3d mark na tom kompu kupoite ga i provjerite. Sto se tice vredanja ak ste takve face dodite mi to rec u facu pa da vidimo ko ce onda bit spreman za bolnicu. Taj komp su slagali malo pameniji ljudi od vas koji samo znate citat ovakve gluposti po forumima i u casopisima koje pisu novinari a ne elektronicari i informaticari.
Staro 11.12.2003., 11:44   #39
Renesis
Ex-Gastarbajter
Moj komp

Renesis's Avatar

Datum registracije: Sep 2003
Ko si ti sad tu???

Abit IS7-E + TR NB-1
Intel Pentium 4 2.8E@3500(250*14, 1.45V) na vodi
2x512Mb DDR Kingston (2.5-3-3-7, 200Mhz)
ATI Radeon 9800PRO 128Mb @ default (412/385 max)
Audigy 2 ZS, SkyStar 2, Hauppauge WinTV, Hitachi 160Gb
Logitech Z-5500, Xerox XA7-19i
Moja makina - tišina je prednost

A. Einstein - Samo su dvije stvari neograničene, ljudska glupost i svemir, a za svemir baš i nisam siguran.

Homemade custom kanta - projekt
Homemade vodeno part1
Homemade vodeno part2
Renesis je offline  
Staro 11.12.2003., 11:51   #40
dpajur
PC Ekspert

dpajur's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Re: Za budale

Citiraj:
Originally posted by Kova77
Za sve budale na ovom forumu, ako vas zanima koliki je 3d mark na tom kompu kupoite ga i provjerite. Sto se tice vredanja ak ste takve face dodite mi to rec u facu pa da vidimo ko ce onda bit spreman za bolnicu. Taj komp su slagali malo pameniji ljudi od vas koji samo znate citat ovakve gluposti po forumima i u casopisima koje pisu novinari a ne elektronicari i informaticari.
drago dijete, nakon ovakvih ispada uopce nema sumnje tko je spreman za bolnicu. prije odlaska svakako provjeri da li imaju psihijatriski odjel.

ja uopce ne sumnjam da su taj komp slagali naucnici, intelovi inzenjeri i vrhunski nasa-ini strucnjaci, te nekoliko superinteligentnih vanzemaljaca koji su se slucajno nasli u autronicovoj radionici.

ali s druge strane molim te da shvatis kako laici poput nas, informaticari, elektronicari i novinari, nemozemo pojmiti takav genijalan rad i vruhsku strucnost, mi znamo citati samo gluposti.

zato bolje ostavi nama informaticarima gluposti na forumu, a vrhunskim strucnjacima autronicovu radionicu.

Intel Xeon X5550
Asus Rampage II Extreme
6GB Corsair Dominator GT
PowerColor Radeon PCS+ 5870
Samsung PM800 256GB SSD
Samsung F3 EcoDrive 2TB
Seasonic X750
Silverstone TJ-07
Dell U2311H

Cooling:
Thermochill 140.3
Fractal Design 140x3
EK Supreme HF
EK 5870FC v2
Laing DDC 3.25 + EK DDC Top v2
EK Multioption 250
mCubed T-Balancer XL
Build Log
dpajur je offline  
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 11.12.2003., 12:05   #41
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Uffff...oću-neću-moram u Getro,ali kad se vratim ili navečer si budem dal malo truda pa postal link na par "glupljih" siteova koji se bave overclockom.
Nisam do sad čisto zato da se ne cerekaju bedastim "Rvatima, ali mi je sad lagano dopizdilo...

Onaj jadni Oppainter si bude svu kosu počupal od jada
Joj kad nagrnu nadobudni overclockeri iz cijelog svijeta u Zagreb po novu konfu......
Jelc je offline  
Staro 11.12.2003., 12:46   #42
Kova77
Registered User

A sta da vam kazem

Vi svi dragi ljubitelji racunala i 3d marka koji ste opsjednuti time mogu vam rec samo jednu stvar hvala vam ljepa radi vas i imam tak velku placu. Samo nastavite tako!!
Staro 11.12.2003., 12:53   #43
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Pa sumnjam da itko sa ovog foruma kupuje u autronicu
Staro 11.12.2003., 13:17   #44
Kova
***2CROwded***

Kova's Avatar

Datum registracije: Mar 2002
Koliko vidim nemaš originalne ideje za nick to je 1.

Kao drugo, zarađuješ na nama, joj kako super, blago tebi..

Kao 3. bolnica, treba ti koja adresa ili 1?

Kao 4. sve testiram i 100% se bolje kužim od 80% prodavača u dragoj nam našoj HRV. !

A da imam izbor od više ploča i proceva i više bih znao !

Taj koji je složio ovaj komp. nema pojima to stoji i TOČKA, taj koji je napisao da to ima 13 k na DEFAULT LAŽE ko pas i dalje nema govora...
Kova je offline  
Staro 11.12.2003., 13:43   #45
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: A sta da vam kazem

Citiraj:
Vi svi dragi ljubitelji racunala i 3d marka koji ste opsjednuti time mogu vam rec samo jednu stvar hvala vam ljepa radi vas i imam tak velku placu. Samo nastavite tako!!
O gospon autronic, dobro došli. Kad ste već tu mogli bi nam napisati postavke cijelog kompa, brzinu proca, FSB, brzinu grafičkog procesora, vrstu memorije i latenciju pa da prokomentiramo te postavke da vidimo kako doči do tako velikih rezultata u 3D marku. Ja iskreno neznam, a htio bi znati kako doči do takvog skora...
tor je offline  
Staro 11.12.2003., 13:53   #46
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
ccccc.

tja,ova tema se sve vise priblizava fahu Zderonja pa da i ja malo po.......rem koju.

bu-ha "fakera" koji se busaju sa meteorskim Markovima i inom gigama i frekvama imaposvuda i po svim forumima...
decec se ja malkice zajebal kad je TU postal ovakvo ordinarno smece i ogavnu lazariju made by "autronics"....
znate i sami,flashnul bu lima po forumu 2-3 dana i nema viseee.prasina-bez traga..
a mi koji pratimo i ZNAMO realnost(pogotovo kvalitetu rada i usluge "doticne "firme) trebali bi se sam dobro zabavljati na ovakve "bisere"....

e da ...ja se dobrovoljno javljam za pretrage i "bolnicu"!!!!!!!! molim lijepo.........a decke sa NASEG foruma molim da "genijalce"& i "fakere" poput ovih kaj bi "ordinirali" ,salju meni preporuceno...nemam "sparinga" vec metar dana od kad sam se vrnul z Otoka!!..
a tak bi se razgibal!!!!
mitzek je offline  
Staro 11.12.2003., 14:16   #47
Kova77
Registered User

Za Kovu

1. Nick koristim jos puno prije nego si ti naučio upisati WWW

2. Da na pametnim i nadasve obrazovanim ljudima kao sto si ti
kojima je pisana rijec u nekom casopisu zakon.

3.Sto se tice bolnice to je za ove pristave klince koji se busaju preko neta, pa nek mi dodu sve to rec u lice (od 9 do 5 sam na poslu)

4. Jadan si ti ako se kuzis bolije od 80% svih prodavaca u Hr. kad ih je 90% zena.
Mama ti je prodavac, ja testiram racunala malo duze od tebe
a da ne govorim da nemoram moliti nekoga za komponente vec imam sva ne raspolaganju pa po tvojoj teoriji "da imas vise proca i ploca vise bi znao" ja sam za tebe doktor nauka sto se tice hardware-a.

A sto se tice mene koji sam slozio to sranje od racunala (hit sajma 2003) morao bi zanati da nigdje nije navedena rezolucija u kojoj sam ja to postigao a da ti imas malo mozga ovu raspravu nebi ni vodio. Marketing je nesto sto ti jos ne svacas jel po tebi je vjerojatno i FIAT PUNTO najsigurniji auto na svjetu (tako su rekli u reklami).

Dragi Kova djete si kreten zelim ti cestit Bozic i sretnu Novu i da dobijes sto vise ploca i proca u novoj godini mozda postanes pametniji.
Cestitke se odnose na sve koji su tako lijepo pisali o meni i za informaciju imamo Barton2500 overcloack na 3200 za jeftine pare (nisam napiso i da rade stabilno).
Staro 11.12.2003., 14:21   #48
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
No hoće li biti šta o postavkama ili ćeš se samo svađati?
Staro 11.12.2003., 14:22   #49
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Citiraj:
Taj komp su slagali malo pameniji ljudi od vas koji samo znate citat ovakve gluposti po forumima i u casopisima koje pisu novinari a ne elektronicari i informaticari.
1.Evo po ovome se vidi koliki si debil...mislim sto je je
dalje..
Citiraj:
2. kako TI znas ko je opsjednut 3d markom na ovom forumu a??
Ti si taj koji je pokazao najvece neznanje ovdje sa 13k scoreom a ne mi.
Citiraj:

CatKiller Pa sumnjam da itko sa ovog foruma kupuje u autronicu
upravo tako a i ako je neko kupovao kod njeh pretpostavljam da ce nakon ovih glluposti odustati od kupnje..
Staro 11.12.2003., 14:25   #50
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Re: Za Kovu

Citiraj:
A sto se tice mene koji sam slozio to sranje od racunala (hit sajma 2003) morao bi zanati da nigdje nije navedena rezolucija u kojoj sam ja to postigao...[/B]
Ajd sad ozbiljno, zašto nisi stavio neko malo bolje napajanje? Kad i sam spominješ marketing onda znaš dobro kakve reakcije izazivaš kad staviš takvo napajanje u hita sajma...
I sad i sam govoriš da si mjenjao rezoluciju, zbog marketinga. OK, ali onda nemoj navoditi da si rezultate postigao s defaultnim postavkama. To nije marketing to je ombanjivanje kupaca!

Citiraj:
[i]....i za informaciju imamo Barton2500 overcloack na 3200 za jeftine pare (nisam napiso i da rade stabilno). [/B]
Super, imam i ja i RADI STABILNO. Sretna nova i tebi.
tor je offline  
Staro 11.12.2003., 14:26   #51
>>>KUKY<<<
Premium
Moj komp

>>>KUKY<<<'s Avatar

Citiraj:
A sto se tice mene koji sam slozio to sranje od racunala (hit sajma 2003) morao bi zanati da nigdje nije navedena rezolucija u kojoj sam ja to postigao
Tocno pa sta pricas onda "frendovima" da je da default rezi

stvarno opainter mora da pizdi kod kuce
Staro 11.12.2003., 14:44   #52
Kova77
Registered User

Nikad nisam reko da je na standardnoj rezoluciji. Sto se napajanja tice kad sam slago taj komp u njemu nije bilo to napajanje i taj je komp rastavljen vec podosta puta na svim mogucim testovima i bio je po svakakvim casopisima tak da nemam pojma sta je trenutno unutra ja sam sastavio originalnu konfiguraciju prije vise od mjesec dana i nikad nisam napravio 3d mark test na njoj to je radio neko drugi kome je bitna reklama, meni je bitno da komp radi bez problema a radio je kad sam ga ja slozio. I jos dodatak nikad nis na njemu nije klokano.
Staro 11.12.2003., 14:48   #53
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

E kad si već tu. Daj mi reci koliko će otprilike koštati taj P4EE?
Staro 11.12.2003., 14:57   #54
Kova77
Registered User

To ces morat pitat ove iz prodaje. A mozemo sredit i neki popust.
Staro 11.12.2003., 15:04   #55
musso
Unregistered User
Moj komp

musso's Avatar

Datum registracije: Jun 2002

Za KOVU77

1. To sto se svadas sa Kovom oko nicka pokazuje tvoj mentalitet

2. Tko je tu spominjao casopise?

3. Zbog tebe ce napraviti Pedagosku - Pedijatriju ROFL

4. Koliko znam prodavac je muskoga roda, a gospon KOVA original je rekao prodavaca. Znaci nikakve prodavacice nije spomenuo.

5. Mogao si lijepo napisati da je to samo marketinski trik i dovidjenja ali ti se dodes tu pravit pametan.
Ali da znas da si ispao glup.
Mislis da ako radis u racunalnoj firmi da si glavna faca i da sve znas o racunalima?
Nama nemoras nista priznavat ili se ispricavat glavno je da ti razmislis i popricas sa samim sobom pa shvatis gdje grijesis.

Voltaire: "Covjek je onoliko glup, koliko skriva svoju glupost od samoga sebe"

PS: A ja imam Athlon XP 2400 clockan na Barton 3200...
musso je offline  
Staro 11.12.2003., 15:08   #56
Sky
Guest

Ohoho, sad se i krivac javio. E, baš mi je drago. Ma ne znam gdje da počnem... A, bolnica, čuj, da si vidio Mitzeka, ne bi se dobrovoljno javljao sa takvim dječjim prijetnjama, takve poput tebe jede prije doručka, skupa sa rodbinom.
Dakle, ti ovdje govoriš o marketingu,a, gospon marketingaš, jel? Ma kog ti vraga znaš o marketingu? Još si zaostao u vremenu i prostoru sa takvim "kako mali Ivica vidi marketing" shvaćanjem dotičnog? Ajde, što je 4P, što kao marketingaš moraš znat? A usput, u trgovini baš i nema ljutnje, ali naravno, ne i ovoj balkanskoj. Ovo ti govori student ekonomije, 4. godina, smjer trgovina, marketing položio još na drugoj.
Provjera, kažeš? pitaj Elvena, on će te popljuvat do kraja, tu čast prepuštam njemu.
Da, mi smo baš debili koji nekog vraga čitaju, čak i postove bahatog nazovi trgovca, marketingaša, informatičara i elektroničara na ego-tripu, jer ga je netko raskrinkao kakvim se metodama služi.
Da si malo dulje na forumu i čitaš više nego pišeš, 3DMark je odavno ovdje popljuvan, tako da nije upitna (ne)ispravnost tog programa za realan benchmark sustava, već pokvarena igra jednog trgovca. 13k 3DMarka03, da si stavio 8 tisuća, još bi možda i popušili i imali raspravu"kako je to, dovraga, moguće", a ne "jadni pokušaji Autronica".
Možeš biti siguran da si sa ovim svojim bahatim javljanjem odbio svakog potencijalnog kupca u Autronicu, jer onaj koji je još sumnjao kakva ste gamad, sad jasno vidi. I u BUGu ste se obrukali ko mladi majmuni, ali su vas još i pristojno prokomentirali, svaka čast BUGovcima što imaju toliko živaca s vama.
Toliko o vašim namjerama prema kupcu, kad vam nije važno da je on zadovoljan jer je dobio ono što je mislio da dobija, već je samo važno da je istresao pare. Ekipo, u KAPITALIZMU ćete PROPASTI, jer takav balkanizam koji ispoljavate ne vodi nikamo na duge staze.
Samo laješ, nigdje ne vidim postavke, gospodine uvaženi doktore elektrotehnike, marketinga, istraživanja ruda i prodaje magle.

AUTRONIC

edit: Nemam riječi za ovakvo javljanje, a vaše znanje sam vidio kad sam kupovao disk kod vas i pokušali ste mi ga prodati otvorenog, koji je prema tvrdnji jednog prodavača bio na "testiranju", a drugog da je na njega trebalo nalijepiti markicu da je kupljen upravo u Autronicu, pa je zato vrećica otvorena. Na kraju ste mi niti je potrebno lijepiti markicu jer je serijski broj na računu, niti je testiranje bilo testiranje, već izložbeni primjerak. Toliko o profesionalnosti i odnosu prema kupcu. Ako prodate, super, je li? A kad vam klinac koji dođe pitat kako na njegovom 3DMarku (demo) radi tek 6 tisuća, naprema oglašenih 13, onda ćete mu instalirati piratski 3DMark03, i pokazivati prekrasnu sliku u 320x200. FUJ, PREVARANTI, GADITE MI SE!
Sky je offline  
Staro 11.12.2003., 15:09   #57
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

Citiraj:

3.Sto se tice bolnice to je za ove pristave klince koji se busaju preko neta, pa nek mi dodu sve to rec u lice (od 9 do 5 sam na poslu)

Imenovat ćemo mitzeka zastupnikom i poslat ga , naravno ako se uspije provuć kroz vrata
Staro 11.12.2003., 15:21   #58
Veky
...
Moj komp

Veky's Avatar

Ja dobio 10000 maraka.
Staro 11.12.2003., 15:32   #59
cyberphere
Premium

cyberphere's Avatar

Citiraj:
Originally posted by Veky
Ja dobio 10000 maraka.
A ja sam dobio 15127 mark
Staro 11.12.2003., 15:44   #60
Sky
Guest

cyber, dokazao si da ni oni sa svim svojim znanjem i resursima ne mogu složiti najbržu konfu. Čestitam!
Gdje si sada, Kova77, ako se sjećam, nazivno bi ova vaša konfa trebala bit jača od cyberove ( p4EE, 9800XT...). Kako to da nije? :confused:
I ti se pokušavaš obraniti neznanjem, kao, ne znam što je kasnije bilo, napajanje je mjenjano na sajmu, a sam si rekao da si je složio za sajam. Da, ajmo zamjeniti brand napajanje koje je Kova77 stavio ( bar Enermax, s obzirom da je to konfa za hvaljenje) i staviti MS, da, da ljudi vide kako je to super napajanje, bolje od Kovinog77 i ajmo stavit sve one džidže-bidže i napravit onu šumu kabela, da ljudi vide hrpu stvari koje dobiju kad plate 22000 kn, da se nešto vidi umjesto praznine...LUZERU LAŽLJIVI!!! Jadni ste, upravo jadni...
A Kova, jedini i orginalni, je prema vama car, doktor, papa, imperator svemira, okolice i svih 57 dimenzija kad se govori o konfama i podešavanju parametara sustava. Čitaj više, Kova77, nemoj mislit da si toliko pametan koliko misliš da jesi, jer da jesi, pokrio bi se ušima i slušao što potencijalni kupci misle o vašim marketinškim trikovima i vašem odnosu prema njima!

Zadnje izmijenjeno od: Sky. 11.12.2003. u 15:55.
Sky je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno