Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 02.05.2007., 22:45   #31
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
ja nemam problema s tim, imam samsunga 920N i ovog nesretnog 940NW, ali na svakom se bez problema gleda sa 160 stupnjeva, ajd nije totalno savrseno ko kad gledas ravno u njega, al nije nikakav bed...mrvicu je slika tamnija ak si bas ono...u kutu
prvo nece ti proci reklamacija i platiti ces 120kn jer je monitor ispravan.
drugo koliko ja znam roba se moze vratiti u LINKS ukoliko se nevide tragovi koristenja i ako je orginalno zapakirano znaci 99% da neces moci vratiti monitor.
trece kut gledanje TN matrice JE katastrofa usporedjujuci ju sa mva matricom jer je mva kao crt imho...

I zadnje monitor UVIJEK pogledati prije kupovine pa gledati cete u njega onak cijelo vrijeme... Meni je jedino zao sta nisam dao 1500kn vise i uzeo uber monitor nego sam dao 2200 al opet nisam tada imao para...

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline  
Staro 02.05.2007., 23:25   #32
i4004
Premium

Datum registracije: May 2006
po pitanju 7 dana:
meni su u vemila rekli da ako se u roku 7 dana pokvari tada mi daju novi bez ikakvih pitanja(pa da sačuvam za to vrijeme i ambalažu).

ne vjerujem da itko u hr daje "money back guarantee" po pitanju nezadovoljstva.
dapače, treba se vraški namučiti da vam ikako vrate lovu.
uglavnom vam žele dati nešto u toj vrijednosti.

meni se links čini kao tipična hr fimra što se toga tiče:
http://www.links.hr/index.php?option...fe7802f929abd4
i4004 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.05.2007., 23:49   #33
MaxB
Premium

Datum registracije: Sep 2003
Citiraj:
Autor Astral Pregled postova
ja nemam problema s tim, imam samsunga 920N i ovog nesretnog 940NW, ali na svakom se bez problema gleda sa 160 stupnjeva, ajd nije totalno savrseno ko kad gledas ravno u njega, al nije nikakav bed...mrvicu je slika tamnija ak si bas ono...u kutu
Ne znam kakvi su ti monitori, ali prethodnik, 710N, je nesto strasno glede vidljivog kuta - jest da je ukupno gledano vidljivi kut sasvim solidan, ali cim minimalno pomaknes glavu, slika se naocigled mijenja. Tak da mislim da bi ljudi trebali poceti paziti i na to, a ne samo maksimalni kut iz kojeg se slika jos uvijek koliko-toliko vidi. 226bw takodjer pati od slicnog problema, iako ne toliko izrazenog.
MaxB je offline  
Staro 03.05.2007., 01:09   #34
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
gle, astral, nemoj govoriti ono što nije ni blizu istini, i da ljudi dobiju krivi dojam.
gle, ja neznam koj ti monitor imas, al ne govorim nista sta nije istina

evo, nemam bas neki najbolji fotic, al mislim da ovo nije daleko od onoga sta sam reko, tocno se vidi sa sto ides dalje u kut, malo je slika tamnija, al jos uvijek se vrlo dobro vidi

http://img163.imageshack.us/img163/6619/dsc02927rj2.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/2923/dsc02928lu9.jpg
http://img131.imageshack.us/img131/9264/dsc02929px1.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/7766/dsc02930hi3.jpg

btw ovo je 920N na 800x600 (ne pitaj zasto...)
Citiraj:
Autor Codiac- Pregled postova
prvo nece ti proci reklamacija i platiti ces 120kn jer je monitor ispravan.
drugo koliko ja znam roba se moze vratiti u LINKS ukoliko se nevide tragovi koristenja i ako je orginalno zapakirano znaci 99% da neces moci vratiti monitor.
trece kut gledanje TN matrice JE katastrofa usporedjujuci ju sa mva matricom jer je mva kao crt imho...

I zadnje monitor UVIJEK pogledati prije kupovine pa gledati cete u njega onak cijelo vrijeme... Meni je jedino zao sta nisam dao 1500kn vise i uzeo uber monitor nego sam dao 2200 al opet nisam tada imao para...
ma znam, nisam nista vraco, sve je ok, naviko sam se na malo bleeda i ok... nije bed

eh, da sam bio toliko mudar pa da sam pogledo monitor prije kupovine...hebiga..do sad sam bio sudionik kupnje 4 jeftinih (ispod 2k kn) lcd-a (znaci ne sebi nego sa frendovima itd) i niti jedan nije imao nikakav problem, tako da nisam o tome ni previse razmisljao, eto...sad znam
Citiraj:
Autor MaxB Pregled postova
Ne znam kakvi su ti monitori, ali prethodnik, 710N, je nesto strasno glede vidljivog kuta - jest da je ukupno gledano vidljivi kut sasvim solidan, ali cim minimalno pomaknes glavu, slika se naocigled mijenja. Tak da mislim da bi ljudi trebali poceti paziti i na to, a ne samo maksimalni kut iz kojeg se slika jos uvijek koliko-toliko vidi. 226bw takodjer pati od slicnog problema, iako ne toliko izrazenog.
istina, i to je bio jedan od glavnih razloga (i cijena...) zasto puno prije jos nisam preso na lcd, ali stvarno, nemam se sta zalit na kut gledanja, nemogu govorit za druge lcd-e ali za 940NW i 920N mogu rec samo pohvale
Astral je offline  
Staro 03.05.2007., 12:27   #35
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
i sa ovim slikama si pokazao kakav je kut... LOŠ i NIKAKAV.
jesi ti prijatelju imao kad CRT?

neću ti više pokušavat objasnit zašto je loš kut, već fino upali neki CRT pa pogledaj sa strane, ili barem malo iskosa pomiči glavu, i NEMA nikakve promjene boje, pa onda pogledaj u LCD...
Gabre je offline  
Staro 03.05.2007., 12:56   #36
i4004
Premium

jel ti gledaš monitor sa strane?
zašto?

mislim da su novi lcd-i (tn) sasvim ok po tom pitanju, puno bolji nego generacija prije.
lijevo desno je čisto prihvatljivo, a gore dolje...a pa...ako ćeš skakati na trampulini i gledati monitor...onda si uzmi mutni crt i uživaj.

a to da sam se čudom čudio gledajući samsung matisse (710N, zar ne?) kako je loš kut, jesam. ali to nije trenutna generacija lcd monitora.
i4004 je offline  
Staro 03.05.2007., 13:59   #37
Astral
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
i sa ovim slikama si pokazao kakav je kut... LOŠ i NIKAKAV.
jesi ti prijatelju imao kad CRT?

neću ti više pokušavat objasnit zašto je loš kut, već fino upali neki CRT pa pogledaj sa strane, ili barem malo iskosa pomiči glavu, i NEMA nikakve promjene boje, pa onda pogledaj u LCD...
zasto uvijek imas takav neprijateljski stav...
da, imo sam CRT, i to dobrih 7 godina, nemoras mi nista objasnjavat jer mi nemas sta objasnit
Astral je offline  
Staro 03.05.2007., 15:37   #38
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
nemam neprijateljski stav, nego samo ne želim ljude dovoditi u zabludu.

i4004 (pobogu, kakav je to nick, kako se to izgovara) - da, ja gledam monitor i sastrane. jer nisam uvijek sam na kompu.

ljudi imaju drukčija gledišta i standarde. Moji su visoki, i PO MENI kutevi gledanja su katastrofa.

Gabre je offline  
Staro 03.05.2007., 15:50   #39
i4004
Premium

Citiraj:
i4004 (pobogu, kakav je to nick, kako se to izgovara)
nick?
šta nisi uspio pročitati, slovo, ili brojeve?
a može i pravo ime: ivo

Citiraj:
Moji su visoki, i PO MENI kutevi gledanja su katastrofa.
pa što si onda uopće kupio lcd?
nisi valjda mislio na njemu filmove gledati ti i cjela obitelj?
i4004 je offline  
Staro 03.05.2007., 16:25   #40
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Ako hoćete raspravljati o vidljivim kutevima LCD-a otvorite novi topic.
Ovo je (bila) tema o Samsungu 940NW.
Mar je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno