|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Visage - nemam nikakav posebni Gabre mod, osim pozadine ![]() zašto preferiram GOM? -s njim mogu vrlo lako sliku rastegnuti, stegnuti, zumirati (JAKO BITNO), sve što poželim preko numeričke tipkovnice... -jako brz... -vrlo jednostavno konfiguriranje i postavke... -SAMOSTALNO će potražiti codec na netu i instalirati ga ako mu dopustiš. ovo funkcionira odlično. -programabilnost tipki na mišu vrlo dobra... uglavnom, player za mene #1, ponekad koristim windows media player, ali samo iz razloga što mi je GOM podešen da za audio out koristi Digital out, a WMP je pšodešen da svira preko onboard zvučne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
KMplayer je zakon, nisu potrebni kodeci i otvara ostecene kao i ne dovrsene fajlove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Pitam zato jer na poslu imam kompjuter koji ima administratorsku zaštitu. Na njega se nemože ništa instalirati, a nisu instalirani codeci za xvid i divix. Bilo bi lijepo kad bi player podržavao i 3gp. ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
moze da pusta i 3gp kao i flv.... a ovo sa kopiranjem nisam probo mada 99% bi trebalo da moze |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
|
s bs-a sam presla na gom .. i poprilicno sam zadovoljna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Nisam imao niti jedan 3gp da probam da li i njega vrti. Player je savršen za kompove u firmama gdje je administratorska lozinka i nema nikakvih codeca. Hvala.
![]() |
![]() |
#40 |
---
Datum registracije: May 2007
|
ja dajem svoj glas za BSPlayer, ali stariju verziju i za najnoviju verziju GOM Player-a |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#44 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ispričavam se kaj otvaram stariju temu... Do sad sam koristio GOM Player, ali sam, iziritiran nekim stvarima, odlučio probati Media Player Classic. Za sad sam zadovoljan, ali mi fali jedna stvar. Zanima me da li je moguće koristiti onu BSPlayerovsku i GOMovsku foru za resync titlova (u GOM-u se to radilo kombinacijom < i > tipaka)? Jer, neki titlovi koje koristim nemaju fiksno kašnjenje za filmom nego se ono mijenja (počne s kašnjenjem od 0s, a na kraju filma/serije titl je pomaknut za 160s [npr] ). Znam da postoje oni programi tipa Subtitle Workshop (koje nisam niti jednom koristio), ali ne znam da li je tamo moguće podesiti (bez previše prcanja) da titl lijepo funkcionira. fala
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|