|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Nego da se i ja prikljucim ovom topicu.... dakle i ja razmisljam o kupovini LCD-a, posto je moj crt vec polako u raspadnom stanju...pa sad zapravo samo cekam da ispusti dusu do kraja..... no takodjer se dvoumim dal da opce uzmem wide ili ne... vecinom komp koristim za igre i ponekad za video editing.... cjenovni rang bi mi se isto kretao 2000-2500 kn max... Zadnje izmijenjeno od: Helix. 19.04.2007. u 10:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja sam zamjenio 930BF za 205BW prilicno je velika razlika izmedu njih wide ima vecu rezoluciju, vise stane na ekran a za video editing je odlican, samo je mali problem naviknut se na wide nakon onih 4:3 kocki ali posto mi je i tv wide lakse mi se navikavati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
17" i 19" nisu omjera stranica 4:3, nego 5:4 ![]() i tu je razlika prilična. jedino 17" CRT ima 4:3 omjer stranica i 20" LCD-i.. tek toliko da ne brkate neke stvari. 20" LCD je odličan izbor, ali oni sa rezom od 1600x1200 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Znam, samo sam na poslu pa sam u zurbi pisao 4:3 problem je sto je sve teze naci veliki LCD da nije wide, i ja bih rado da sam mogao naci 21" sa 1600x1200 ali posto nisam uspio kupio sam ovaj za prvo vrijeme.
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
znaci ispalti se prec na wide? jer prije sam rqazmisljo o nekom non-wide phillipsu.... makar mi se wide sve bolje cini, barem za igranje.... vidio sam da je dobra cijena i od 20" BENQ FP202W.... 1899.kn... pa sad neznam dal bolje to il neki Samsung tipa 931BW ili 205-ica ili 206-ica... Zadnje izmijenjeno od: Helix. 19.04.2007. u 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
imaš PM ![]()
Q: sta ce ti mis sa "kuglicom" kad vec pa cijeni od 50-ak kuna mozes kupiti opticki mis koji je duplo prakticniji i bolje radi od tog tvog sa "kuglicom"... A: Treba mi miš sa kuglicom jer troši manje struje. I za navigaciju po windozama je odličan tj. neizrecivo bolji od dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
govorim o non-wide monitoru, omjera stranica 4:3, i tu postoji modela u rezi 1400x1050, i onih sa 1600x1200... koji su naravno i skuplji. i po meni još i najbolji izbor tko filmove ne gleda isključivo na monitoru. i nemaš problema sa rezolucijama, sve ju igre podržavaju. 20"wide ima rezu 1680x1050, isto kao i 22" monitor, no to je Buljo već i napisao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
A šta mislite o ovom?HG SPOT 2500 Kn Mon. LCD 22" BENQ FP222WH, 5ms, 1680*1050, DVI, HDMI |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Evo review-a: http://www.overclockersclub.com/reviews/benq_fp22wh/ Mene pak zanima jedna stvar vezana uz widescreen monitore. Nvidia ima opciju u driveru koja se zove "fixed aspect ratio timing", da li ona npr. 1024x768 rezu na WS 1680x1050 monitoru centrira i stavi crne povrsine iznad, ispod, lijevo i desno od slike ili je razvuce od ruba do dna i stavi crne pruge sa strane? Jel ta opcija radi normalno u igrama? Htio bih uzeti 226 BW a ipak ne bih da mi rasteze sve igre na cijeli ekran. I za kraj, da li ATi ima tu opciju u Catalystu, cuo sam da nema ali mi se to cini pomalo nevjerojatnim s obzirom da je opcija itekako korisna. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Extreme Air Cooler
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ali i ako nema, mislim da se moze srediti Powerstripom.
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: May 2007
|
LG LCD L204WT, 2000:1, 5ms, DVI, 20.1 Strašno je jeftin pa me zanima kakav je.U ve-milu je 1.989,00kn a to je jeftino,pa me zanima koja je kvaliteta. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|