|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
Raindrops keep fallin'...
|
Izvini što sumljam u ovo što pričaš. Citiraj:
Napravi jedan CD po ovom tvom postupku a jedan obični prazni CD (Verbatim npr.)snimi na DVD prži i nek' bude 16 X. Iznajmi nekoga (kolegu, mamu, baku, životnu sapatnicu, psa koji zna trikove) kao CD changer. Stavi nekakav zastor ispred CD player-a da ne vidiš šta se događa oko njega. Izvali se u fotelju i nek ti "CD changer" 10-tak puta izmjenja CD-e. Misliš da ćeš moći raspoznati razliku? Koliko će biti točnih odgovora? Baš me zanima rezultat ovog kviza. Citiraj:
Računam da većina ljudi ima nekakav entry level ili mid level HI-FI i da nisu bili topđije u vojsci. E za takve su ove greške minorne. Što neki malo zabriju na takve stvari, to je već njihov problem. Većina tih i takvih bježe od blind testova kao ofureni. Ajde da nije totalno offtopic... Koristim FLAC prvenstveno kao backup orginalnih CD-a. U komp-u ih rijetko držim jer zauzimaju previše mjesta. Snimim ih na DVD i tamo čuče dok ih ne zatrebam. Ono što poskidam s net-a u FLAC-u odmah snimim kao audio CD. Backup toga isto snimim na DVD, za nedaj bože...
"I told my parents that when I grew up I wanted to be a musician.They said it had to be one or the other" Zadnje izmijenjeno od: newalss. 18.04.2007. u 15:35. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Dark side Moderator
|
ja naravno govorim samno o činjenicama, zato sam i spomenuo Pecharosa, koji je pokupovao sve moguće medije u gradu i napravio opsežno tstiranje sa svim tim medijima pri različitim brzinama prženja i različitim snimačima te se upravo došlo do gore navedenog rezultata. Ako već pržiš flac prži kak treba ili je to onda pola posla. MIslim u čem je problem kupiti kvalitetan cd i zapržit ga na 8x, u ničem a onda si ziher da si napravio najbolje što možeš. Dali se čuje? Pa ovisno, ako zapržiš sa dvd pržom na 40X da čut će se na imalo boljem sustavu. Imam HI-FI , a tu svaka sitnica igra ulogu. Ako te zanima više detalja o testiranju obrati se Pecaroshu pa ti on to bude brojčano potkrijepio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|