|
![]() |
#31 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Na kakav se HD odnosi ovo na mojoj grafi? http://www.asus.com/products.aspx?l1...91&modelmenu=1 Bi li mogao zavrtiti koji HD film ili? Cisto da ne skidam bezveze..
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo ja sam pokrenuo HDTV na najslabijoj kompi i radilo je bez štekanja... Jedino nije bilo zvuka, neš s codecima nije valjalo... Pustio sam na P4 1.6Mhz, ATi 9600, 512mb rama... HDTV Promo (onaj od HRTa od 10sec)... Mislim da je to 1080p ili i, nisam siguran... ugl. radi normalno.. ja sam se čudio da radi... zauzeće procesora 100% ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
anyone? ^^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
/
|
svima ![]() btw. imam FFDShow |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@zahpic, jesi probao koristiti drugi player? VLC? Inače to bi kombinacija MPC-a + K-lite codec packa morala vrtiti dobro.
![]() |
#39 |
/
|
nisam taj nikad ni koristio kad me MPC super služio al očito je sad zaribal...sa VLC-om dela al bogme i zauzme više resursa...al glavno da radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Zar zadnja verzija drivera za Nvidiu ne dolazi sa Pure Video HD dekoderom koji bi trebao skoro u potpunosti rasteretiti procesor na svim 7,8 serija karticama??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|