|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nek stave flat paket za 100kn i nek stave fair usage da se ne smije skidat full brzinom od 0-24 i ja zadovoljan. Tak i tak ne skidam stalno full brzinom, a kamoli od 0-24. Ako bude neko bolesnije ograničenje nek idu u k.... ![]() |
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Pecarosh. 02.04.2007. u 14:43. |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
sve preko 100gb je dobro isplacen flat (1mb)...
|
|
|
#38 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tocnije 24*30 = 720GB hehe. rekord mi je bila veljača ove godine, 400+ GB pristiglog prometa, uplink nisam ni gledao. inace, s takvom vezom postane i malo dosadno ( ) skidat ali je super imati brzu vezu jerbo je sve sto je na webu kao na dlanu, nema cekanja, nema sporosti, nema nicega. niti jedan sadrzaj nije ogranicen velicinom, uopce nije bitno. filmice i audio klipove od ~20Mb pokrecem sa "open with" ![]() inace, neznam jeli tko zivio kakvo krace vrijeme bez neta. ja sam se preselio prosli tjedan i sad cekam ADSL. vjerujte mi, bez interneta je stvarno prazno. kao da mi fali clan obitelji lol. nikako ne preporucam tako nesto ikome! |
|
|
|
|
|
#40 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
U zadnjem bugu je bio prilog o ISP-ovima, pa su se dotakli i fair usagea. Situacija je ovakva: Fair usage politiku imaju: amis, b.net, iskon, voljatel a nemaju:h1, metronet Za Optimu i T-com ne pise nista o tome. |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#42 |
|
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja evo prvi mjesec imam ADSL od iskona (DUO.CARNet) i naskido sam preko kojih 500 GB.. Ne skidam baš često u zadnj vrijeme, ali svaki dan se nakupi najmanje 10 GB prometa... Još me nitko ništa ne upozorava... |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|