|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Pa nek stave flat paket za 100kn i nek stave fair usage da se ne smije skidat full brzinom od 0-24 i ja zadovoljan. Tak i tak ne skidam stalno full brzinom, a kamoli od 0-24. Ako bude neko bolesnije ograničenje nek idu u k.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: Pecarosh. 02.04.2007. u 13:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Space Cadet
Datum registracije: Feb 2005
|
sve preko 100gb je dobro isplacen flat (1mb)...
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tocnije 24*30 = 720GB hehe. rekord mi je bila veljača ove godine, 400+ GB pristiglog prometa, uplink nisam ni gledao. inace, s takvom vezom postane i malo dosadno ( ![]() ![]() inace, neznam jeli tko zivio kakvo krace vrijeme bez neta. ja sam se preselio prosli tjedan i sad cekam ADSL. vjerujte mi, bez interneta je stvarno prazno. kao da mi fali clan obitelji lol. nikako ne preporucam tako nesto ikome! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
U zadnjem bugu je bio prilog o ISP-ovima, pa su se dotakli i fair usagea. Situacija je ovakva: Fair usage politiku imaju: amis, b.net, iskon, voljatel a nemaju:h1, metronet Za Optimu i T-com ne pise nista o tome. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja evo prvi mjesec imam ADSL od iskona (DUO.CARNet) i naskido sam preko kojih 500 GB.. Ne skidam baš često u zadnj vrijeme, ali svaki dan se nakupi najmanje 10 GB prometa... Još me nitko ništa ne upozorava... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|