Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.10.2003., 09:50   #31
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
A šta da ti kažem? Evo meni zamijenjeni NEC sad radi fenomenalno. Kao da je ono prije bio fićo, a ovo...Ford. Nije Mečka, ali ide, radi, ne gnjavi. Jedino što neće Princo medije, ali ni ja ih ne volim, pa se slažemo. Nećeš pogriješit ako uzmeš NEC-a pa da radi kao ovaj moj, a ni ako uzmeš Pioneera. Uvijek postoji reklamacija.
Staro 27.10.2003., 10:05   #32
elvis
...
Moj komp

elvis's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by Rivi-[Seti.hr]
A šta da ti kažem? Evo meni zamijenjeni NEC sad radi fenomenalno. Kao da je ono prije bio fićo, a ovo...Ford. Nije Mečka, ali ide, radi, ne gnjavi. Jedino što neće Princo medije, ali ni ja ih ne volim, pa se slažemo. Nećeš pogriješit ako uzmeš NEC-a pa da radi kao ovaj moj, a ni ako uzmeš Pioneera. Uvijek postoji reklamacija.
ipak su lg i nec su 200kn jeftiniji od pionnera. ne znam, ali nec ne bi uzeo, samo se dvoumim između pioneera (koji mislim da je kvalitetniji od lg) i lg (koji je tu negdje)
elvis je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 27.10.2003., 10:09   #33
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

Pošteno, ali, rađe onda uzmi Pioneera. Dosta ljudi znam kojima radi odlično. Ja ga nisam uzeo jedino zato što ga neko vrijeme nije bilo, a ja nestrpljiv.
Staro 27.10.2003., 18:03   #34
gpremec
matroxfanatic

gpremec's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by elvis385
i sto da na kraju uzmem
lg ili pioneer, to je zadnje ili jedno ili drugo.
Vidijevci kazu da je lg superdrive jedan od najboljih, tu vidim da je pioneer dobar, samo zajebava malo sa cdr-ovima
onda?
Bjez od LG-a, ako ikako mozes.

Pioneer ili NEC, posto je Sony preskup.
Staro 27.10.2003., 22:25   #35
elvis
...
Moj komp

elvis's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
pa nigdje ne mogu naći pioneer a06 ispod 1700kn! vjerojatno su to sve retail verzije.
elvis je offline   Reply With Quote
Staro 27.10.2003., 23:18   #36
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
i ja sam slično razmišljao jedno vrijeme, ali kad sam kupio prije više od pola godine svoj A04, uvidio sam da su mi DVD-R mediji mnogo praktičniji.

hard je brži, ali je gnjavaža! težak je dok ga nosiš, stavljaš ga u ladicu, rebootaj jer treba biti master/slave, pa rebootaj da uključi DMA kad prepozna disk (čak i XP, to su već dva reboota), pa frend nema ladicu pa izvlači IDE kablove iz kompa, pa visi niz komp obješen o kabel od napajanja, pa se kolje sa neki drugim uređajem na kablu i zbog toga ili locka cijeli stroj ili užasno sporo kopira, ne radi jer ploča / RAID kontroler ne kuži disk veći od 137GB, ne smiješ ga odmah paliti nakon kaj si došao s hladnoga...

a DVD-R... jedina je gnjavaža kaj ga nekaj možda neće pročitati, ali danas je toga već jako malo. no, lagan je i mnogo portabilniji od harda. reći češ da je isto prenosiv kao i hard... da radiš na terenu svaki dan, ne bi tako mislio...

ali ako ti frend snima 40GB sranja, onda je bolje imati hard... u biti onda moraš imati hard, jer ovaj drugi ziher nema DVD writer.
Staro 28.10.2003., 00:36   #37
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by medo
i ja sam slično razmišljao jedno vrijeme, ali kad sam kupio prije više od pola godine svoj A04, uvidio sam da su mi DVD-R mediji mnogo praktičniji.

hard je brži, ali je gnjavaža! težak je dok ga nosiš, stavljaš ga u ladicu, rebootaj jer treba biti master/slave, pa rebootaj da uključi DMA kad prepozna disk (čak i XP, to su već dva reboota), pa frend nema ladicu pa izvlači IDE kablove iz kompa, pa visi niz komp obješen o kabel od napajanja, pa se kolje sa neki drugim uređajem na kablu i zbog toga ili locka cijeli stroj ili užasno sporo kopira, ne radi jer ploča / RAID kontroler ne kuži disk veći od 137GB, ne smiješ ga odmah paliti nakon kaj si došao s hladnoga...

a DVD-R... jedina je gnjavaža kaj ga nekaj možda neće pročitati, ali danas je toga već jako malo. no, lagan je i mnogo portabilniji od harda. reći češ da je isto prenosiv kao i hard... da radiš na terenu svaki dan, ne bi tako mislio...

ali ako ti frend snima 40GB sranja, onda je bolje imati hard... u biti onda moraš imati hard, jer ovaj drugi ziher nema DVD writer.
naravno da je lakse prenositi 4 gb frendu na dvd mediju..ali recimo da imas snimke vjenacanja od 60gb(puno vjencanja po sat i po ili dva sata)..to ces prziti na 15 dvd-a ili odnjeti disk?

s druge strane mnogi nemaju dvd-rom a ladicu da..ladica je 60-150kn a dvd-rom je od 250 na vise...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 28.10.2003., 06:59   #38
Rivi
Moj komp

Rivi's Avatar

Ma kakvo ti je to vjenčanje na 60GB? Ajde, ne zafrkavaj. Skodiraj to u divx. Vidit će se maloj guza i tako. Ne brini.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno