|
![]() |
#31 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
A šta da ti kažem? Evo meni zamijenjeni NEC sad radi fenomenalno. Kao da je ono prije bio fićo, a ovo...Ford. Nije Mečka, ali ide, radi, ne gnjavi. Jedino što neće Princo medije, ali ni ja ih ne volim, pa se slažemo. Nećeš pogriješit ako uzmeš NEC-a pa da radi kao ovaj moj, a ni ako uzmeš Pioneera. Uvijek postoji reklamacija.
![]() |
#32 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Pioneer ili NEC, posto je Sony preskup.
![]() |
![]() |
#36 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
i ja sam slično razmišljao jedno vrijeme, ali kad sam kupio prije više od pola godine svoj A04, uvidio sam da su mi DVD-R mediji mnogo praktičniji. hard je brži, ali je gnjavaža! težak je dok ga nosiš, stavljaš ga u ladicu, rebootaj jer treba biti master/slave, pa rebootaj da uključi DMA kad prepozna disk (čak i XP, to su već dva reboota), pa frend nema ladicu pa izvlači IDE kablove iz kompa, pa visi niz komp obješen o kabel od napajanja, pa se kolje sa neki drugim uređajem na kablu i zbog toga ili locka cijeli stroj ili užasno sporo kopira, ne radi jer ploča / RAID kontroler ne kuži disk veći od 137GB, ne smiješ ga odmah paliti nakon kaj si došao s hladnoga... a DVD-R... jedina je gnjavaža kaj ga nekaj možda neće pročitati, ali danas je toga već jako malo. no, lagan je i mnogo portabilniji od harda. reći češ da je isto prenosiv kao i hard... da radiš na terenu svaki dan, ne bi tako mislio... ali ako ti frend snima 40GB sranja, onda je bolje imati hard... u biti onda moraš imati hard, jer ovaj drugi ziher nema DVD writer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
s druge strane mnogi nemaju dvd-rom a ladicu da..ladica je 60-150kn a dvd-rom je od 250 na vise... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Ma kakvo ti je to vjenčanje na 60GB? Ajde, ne zafrkavaj. Skodiraj to u divx. Vidit će se maloj guza i tako. Ne brini. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|