|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
pričekat ću da NGO izbaci 7.2 sa CP i onda ih vlastoručno modati... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Stavio ih... I vratio na 6.8 s CP jer sam imao problema s rezolucijom i Hz... i sad imam još veće.. CoD UO multiplayer stalno vrti na 60Hz... Probao i sa ATTom napravit profile pa odabrat... I svaki put kad odaberem 100Hz neće... Jednostavno vrati na disable... A kad stavim na 90Hz, u igri je i dalje 60Hz... Help? EDIT: Riješio... Stavio u ATT refresh rate lock na 100Hz... thx anyway... p.s. Sorry zbog malog OT... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
A evo i prvih problema. Malo sam, iz želje za novim iskustvima i spoznajama, instalirao 7.2 kompletne, pa sam ih maknuo i stavio samo display drivere, pa sam poželio vratiti kompletne (dakle i sa ccc) i ništa. Jednostavno se više nikako ne daju instalirati. Čistio sam stare sa driver cleanerom, pokušao system restore, svašta - nula bodova. Jedino sam uspio nekako ponovno staviti samo display driver i sad radi. A i čini mi se da je kombinacija samo display drv. i ATT bolja. Samo što me iritira ideja da mi se driveri ne mogu instalirati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa instaliraj ih "na ruke" Device Menager/klik na grafu/update/ I sam odabereš putanju do foldera gdje si otpakirao drivere.
![]() |
#36 |
lep
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Super Moderators
|
A kaj fali samo driverima i ATT-u? Ja tako koristim cijelo vrijeme :-)
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Da iskušam sreću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Grazie Michael
Datum registracije: Nov 2006
|
1280x1024 4xAA 30-50fps, a sa 7.2 60 do preko 100fps. U sigu vidima da imaš X800, ja imam X1800XT oc 700/1600 i na indetičnim postavkama dobivam 20 do max 37fps, dal ko možda zna u čem je problem, možda trebam stavit novi patch za Carbon.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel to sa 7.2 driverima dobivaš ili?Uostalom s kojima god dobijaš nije dobro jer imaš mrak konfu..Ja nisam stavljao nikakvi patch. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Isključi blur...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
lep
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Grazie Michael
|
![]() |
#45 |
Super Moderators
|
![]() |
#47 |
EMP moderator
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Grazie Michael
|
![]() |
#49 |
Super Moderators
|
Baš sam skinuo drivere, WDM i Complete Avivo Package pa budem instalirao noćas. EDIT: Skinuo, instalirao. Odvrtio par bencheva, malo odigrao Far Cry i COD2-za sad radi kako treba. Budući da se jedan user ![]() Brz ko zmija, diže se momentalno.
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.02.2007. u 01:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
lep
|
Citiraj:
Ma radio je CCC, ali sam ga maknuo i stavio samo display driver, za probu. Kad sam htio vratiti CCC, nisam ga uspio instalirati do kraja - instalicija krepa na pola. Ali ne nedostaje mi previše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
"Overall it’s a bit of a disappointing release for XP users; even though performance improvements were claimed for Vista we kind of hoped we would see some kind of increase for our beloved XP operating system." Malo glup komentar od njih. Naime, vista driveri su ubrzani jer su stari bili smeće, i dovedeni su u razinu XP drivera. Nema šanse da se napravi isto ubrzanje i za XP jer su ionako već tweakani kolko se moglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ja imam sitan problemčić s Catalystom za XP. Primjetio sam da mi Recycle Bin više nema View - Details za razliku od prije već imam listu fileova (View - List) kao kod ostalih foldera. Ako ručno podesim na Details, nakon restarta vraća se na List. Napominjem da ništa drugo nisam instalirao u međuvremenu i da sam naštimao da vindoze za svaki folder imaju zadnje podešeni View tj. za svaki folder individualno.
![]() |
#57 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
EMP moderator
|
Ima, dosta igara puno bolje radi sa 7.2...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
I ja probao..Fear Combat,tipična nvidijuša od igre,sa nekih 30fpsa u 1024 skočila na 37-42..okvirno govorim..Carbon ću probati isto,nisam imao problema s njim baš..ali ako je baš 20fpsa razlika između starijih i 7.2, isplati se staviti..no shit.. ![]() ![]() Moram probat Stalkera sa ovim..čim stigne bit će veselo..5 frejmova.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|