|
![]() |
#1 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Catalyst 7.2 for Windows XP & Vista
New Features Catalyst™ 7.2 introduces a brand new version of the Catalyst™ Control Center for Windows XP. The new Catalyst™ Control Center delivers a number of significant enhancements:
Performance Improvements Open GL performance improves for all ATI Radeon™ X1000 series products. Gains of up to 25% in Doom 3, 48% in Quake 4 and 21% in Prey can be seen on a variety of ATI Radeon™ X1000 cards. These performance gains are noticed under the Windows Vista operating system. Resolved Issues for the Windows XP Operating System This section provides information on resolved issues in this release of the ATI Catalyst™ Software Suite for Windows XP. These include:
Known Issues Under the Windows XP Operating System The following section provides a summary of open issues in the latest version of Catalyst™. These include:
Windows XP download link: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 21.02.2007. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
|
Resolved Issues for the Windows Vista Operating System This section provides information on resolved issues in this release of the ATI Catalyst™ Software Suite for Windows Vista. These include:
Known Issues Under the Windows Vista Operating System This section provides information on known issues associated with the ATI Catalyst™ Vista RTM driver for both the 32bit and 64bit versions of the Microsoft Windows Vista operating system. These include:
WDM drivera i dalje nema. ![]() Windows Vista download link: http://ati.amd.com/support/drivers/v...n-vista32.html
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A fak, ja sam toliko ljen da sam još na 6.10 ![]()
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
I ja na 6.9... ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam na 6.12 jer mi se 7.1 nisu htjeli pošteno insatlirat, nekak mi s eneda opet trpit sranej s driverima.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo, ja instalirao.. isprobao NFS: Carbon Demo.... na X1650Pro: Prije sa cat6.12 neigriv sa svime na high (u najboljem slucaju dobivao sam 9-13 FPS, sa 2xAA i losije...4xAA nemoguce.. pravi slide show). Igrivo bilo sa svim na high, osim road detail na low, bez AA, reza 1024x768. Rezultat takvog podesavanja je 20-30FPS. Sada sa svim na high i sa 4xAA ,1024x768 -> 22-29FPS! Prvi dojam novih drivera je dobar, dalje cemo vidjeti..nakon vikenda ![]()
![]() |
#13 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budem i ja prek vikenda isprobao.
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Konačno su se prebacili sa .net 1.1 na .net 2.0 kod CCC-a Interesantno da su "licencirali" nekakvu tehnologiju od ekipe koja radi WindowsBlinds, kao da je neka filozofija prebaciti se sa onog zaobljenog skina na ovaj "windows2000 like" i ubrzati stvar (a moguće da je i korištenje .net 2.0 pomoglo) |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
|
Taj classic skin postoji još od prve verzije CCC-a samo što je tek u 7.2 postavljen na default... ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
Jel zna netko kako bi mogao natjerati drivere da se instaliraju na notebook? x1600 mobile... stalno mi govori da ne prepoznaje hardware, a oni što sam dobio s njime rade normalno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/mobility-xp.html pa vidi dal imaš sreće ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Onaj verification tool mi nije radio...sa mi se ne skida. Ovo modanje još nisam probavao, ali sad ni ne trebam. Našao sam direktan link za mobilne 7.2 drivere i instalirao i radi. Vidi se ubrzanje i to dosta. Baš dobro da smo i mi atijevci jednom zadovoljni sa driverima ![]() čak mi se čini da se sada ne pali više onaj neki CLI.exe od CCC-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
EMP moderator
|
Zašto ne bi izašla? Verzija 7.1 postoji sa CP-om, vjerujem da će i 7.2...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Ovdje ti izlaze verzije sa CP-om. http://www.ngohq.com/home.php?page=F...&dwn_cat_id=18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |