|
![]() |
#31 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Koje ti napajanje imaš !? To ima veze najviše s napajanjem, a ne pločom ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
eh danas sam bio lijepo podsjecen slucajno na dvije-tri stvari s kojima htg ima problema.. 1)mozda te zeza napajanje 2)kao sto RAK rece ne vjerujem biosu/windowsima..covjek mjerio i dobio svasta 3)nominalni napon...to je ono sto postavljas u BIOS-u..eh po definiciji to nije napon nakojem ce proc raditi nego njegov makismum! efektivni napon je ono na cemu radi...stoga ako si namjestio nominalni na 1.7 vise bi te trebalo brinuti ako ti ispise 1.75 nego 1.65! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
***2CROwded***
|
Svrtane, molim te mi reci gdje si izvukao ovo o nominalonm, maksimalnom, efektivnom naponu !? Hvala. (please bez filozofija, samo link ili tome slično.., samo me zanima odakle to?) Htg odakle ti to da bi trebala raditi na default postavkama ![]() Trebaš se malo igrati, pronaći frekvu koju voli i to je to. Možda to nije 170, možda je to 173, malo traži, smanji taj napon, jer je 1.775 V previše, mislim meni je na 1.8V (samo kada ga vrtim na 2500 Mhz)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
..
|
Citiraj:
fer>zemris>elektonika I fer>zemris>elektonika II pa tamo gledaj detaljnije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
***2CROwded***
|
E moj Svrtane, bemti teoriju bez prakse. Prvo i osnovno efektivne vrijednosti se odnose na izmjenične napone tj. trebao bi znati definiciju ..... Tako da ovo s maksimumom i minimumom ima samo veze s nominalnim naponom i naponom pri opterečenju. Dakle ono što prikazuje (npr. 1.7V) bi bio neki nazivni napon koji bi trebao biti, a napon koji dobiješ je rezultat koji dobiješ tj. razlika nazivnog i izgubljenog (zbog opterečenja ili ...). |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
??
E sad ja ne znam, ali ne vidim svoja dva zadnja posta u ovoj rubrici..prvi ok, mozda sam nesto zeznuo, al drugi?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Pa kaj nije netko već kod spomena 8RDA3+ rekao da ima malih problema s naponima da ne voli svaki napon?:confused: Tihomire ponovit ću on kaj su meni rekli kad sam tu bio spomenuo da sam bacio oko na 8RDA3+ ( pusti to uzmi radije 8rda+ ver2.1,a Herr Marac samo veli ABIT NF7-S 2.0) dakle skupi još tih 100-150kn za Abita!:clap: ![]() O.T. Odbrojavanje do vodenog je počelo sad sam da se mystificator požuri.... ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
***2CROwded***
|
Svrtane. Kada bi ovo bile efektivne vrijednosti ne bi bilo šanse da bi deklariranih 1.7 moglo ikako teoretski biti 1.72 ili više.. Dakle evo ja sada vrtim na 1.75, no ili je 1.74 ili 1.76 V (nekada i 1.78V), da se zabrinem !? ![]() Nemoraš tražiti no vjeruj mi Mirek da ovo nema veze s efektivnim vrijednostima jer je sve DC napon. Dakle nazivni (onaj koji piše u BIOSU), makisimum (koji ti mjeri ploča) i minimum (koji isto mjeri ploča), to je sve... U biti su samo 2, nazivni i izmjereni ! (a taj izmjereni može biti veći ili manji)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
***2CROwded***
|
Citiraj:
![]() Kenja ko luda, bemu miša, počevši od temperatura, pa do napona ... No ok, Epox je Epox, luda ploča, pa mora imati neku manu heheh S ovim manama je jedna od najboljih ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|