|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
uf.. ja nisam imao dobro iskustvo s njim, nakon mjesec dana je prestao davati znakove života (od onda imam averziju prema trustovim glodavcima). inače, oblik mi je odgovarao, samo da je malo veći bio, plastika nije neka extra kvalitetna dok mi je onaj gumirani dio o.k, nisam se nešto puno igrao dok sam ga imao a držao sam ga cijelo vrijeme na 800dpi. mislim da je usb 1.1 - provjeri. software ništa posebno, klasika. I bočne tipke su mi bile sitne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
ergonomija mi nije toliko bitna, jedino je bitno kako se ponasa u igrama, trenutno imam logitech SBF96, pa mislim da je taj trust-ov ipak bolji od njega |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
prvi sam pitao. mislim da stvarno trkeljaš bezveze po jako pristojnom mišu, odlične ergonomije, odlične kvalitete, 5 godišnje garancije, programabilnih tipki, i bočnog tilta. nisam neki gejmer, odigram cod2 na netu svako malo, i za to posluži i više nego odlično. Lag nisam primijetio nikakav, probleme da ima kod brzih pokreta također nisam primijetio. Dapače, radi to jako dobro. a zašto ti toliko pljuješ po njemu ne znam... kad kažeš "sranje od tilt wheela"..... ti očito samo "gejmaš" i ne radiš ništa pametnog na kompu, pa bi onda i znao cijeniti tilt wheel. za ostale, A4 postoji dugi niz godina, ja sam imao a4 miš prije jedno 6godina... bio je jako dobar koliko se sjećam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2007
|
Drago mi je da ovdje imamo naprednih korisnika excel-a (usput u 3.i 4. mjesecu m-san ce organizirati predavanja o novom office-u). Jedan od razloga sto je sranje bi bilo otvaranje tabova u operi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 20.02.2007. u 21:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Da ne otvaram novi topik samo za ovog miša jel zna netko nešto o ovom Sharkoon-ovom gaming mišu??? Našao sam čak i recenziju i ne izgleda mi loše, ali bi volio znati kakve su mu nožice...
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Registered User
|
Citiraj:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Danas sam mislio otići po miša, ali nije bilo vremena pa sutra idem najvjerojatnije. Ako slučajno imaju uzet ću x-750f... Možete li mi reći još samo da li ga ima za kupiti(x718f) negdje osim u formelu, jer ako je formel samo jedan (onaj na zagrebačkoj cesti) to mi nije baš usput... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Onda ću morati do formela sutra ili preksutra ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Da još nešto samo pitma prije kupnje. Kakva je ergonomija, jer meni taj miš izgleda nekak čudno za razliku od mx518.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
Gle meni je ergonomija super,a sad neznam kak ti volis! Nis na njemu nije cudno,mozda nije ko rukavica na ruci ali jako lijepo lezi u ruci! Gle odi u formel i pogledaj ga uzivo i stavi ruku na njega!
![]() |
#48 |
Premium
|
Evo, kupio i ja napokon x718F (750 nema) i moram priznati da za sada nisam primjetio ništa loše, jedino mi je nekak zvuk tipki tup, ali naviknuti ću se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Registered User
|
Koliko je meni poznato nitko se nije za***o sto ga je uzeo, ovaj tanki kabel me odusevljava, stvarno je dojam bezicnog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
lep
Datum registracije: Oct 2006
|
Tako je. Uzeo ga u prvom mjesecu - samo pohvale imam za mišonju. Ako oblik paše, nema se šta misliti - daleko najbolja (najisplativija) kupovina trenutno ![]() *heavy metal banana?!?! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|