Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 18.02.2007., 22:24   #31
technix
Registered User

technix's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
e molim te da mi kazes kakav je taj mis jel ga planiram ubost sljedeci tjedan!
thx
uf.. ja nisam imao dobro iskustvo s njim, nakon mjesec dana je prestao davati znakove života (od onda imam averziju prema trustovim glodavcima). inače, oblik mi je odgovarao, samo da je malo veći bio, plastika nije neka extra kvalitetna dok mi je onaj gumirani dio o.k, nisam se nešto puno igrao dok sam ga imao a držao sam ga cijelo vrijeme na 800dpi. mislim da je usb 1.1 - provjeri. software ništa posebno, klasika. I bočne tipke su mi bile sitne.
technix je offline   Reply With Quote
Staro 18.02.2007., 22:41   #32
Crash009
Banned
Moj komp

Crash009's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
ergonomija mi nije toliko bitna, jedino je bitno kako se ponasa u igrama, trenutno imam logitech SBF96, pa mislim da je taj trust-ov ipak bolji od njega
Crash009 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.02.2007., 00:17   #33
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor Zynaps Pregled postova
Gabre i Crash009, zasto mislite da je mx400 dobar ili da bi morao biti dobar?
prvi sam pitao.

mislim da stvarno trkeljaš bezveze po jako pristojnom mišu, odlične ergonomije, odlične kvalitete, 5 godišnje garancije, programabilnih tipki, i bočnog tilta.

nisam neki gejmer, odigram cod2 na netu svako malo, i za to posluži i više nego odlično. Lag nisam primijetio nikakav, probleme da ima kod brzih pokreta također nisam primijetio. Dapače, radi to jako dobro.

a zašto ti toliko pljuješ po njemu ne znam... kad kažeš "sranje od tilt wheela"..... ti očito samo "gejmaš" i ne radiš ništa pametnog na kompu, pa bi onda i znao cijeniti tilt wheel.

za ostale, A4 postoji dugi niz godina, ja sam imao a4 miš prije jedno 6godina... bio je jako dobar koliko se sjećam.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2007., 00:50   #34
svaboxxl
Premium
Moj komp

svaboxxl's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
I ja sam imao jednog isto prije jako puno vremena i bio je isto jako dobar! Jos je imao kuglicu

svaboxxl je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2007., 14:38   #35
Zynaps
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a zašto ti toliko pljuješ po njemu ne znam... kad kažeš "sranje od tilt wheela"..... ti očito samo "gejmaš" i ne radiš ništa pametnog na kompu, pa bi onda i znao cijeniti tilt wheel.
Drago mi je da ovdje imamo naprednih korisnika excel-a (usput u 3.i 4. mjesecu m-san ce organizirati predavanja o novom office-u). Jedan od razloga sto je sranje bi bilo otvaranje tabova u operi.
Zynaps je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2007., 15:13   #36
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
opet nisi dao odgovor ili ga izbjegavaš.

nisi zanimljiv za razgovor.
Gabre je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2007., 15:36   #37
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
ergonomija mi nije toliko bitna, jedino je bitno kako se ponasa u igrama, trenutno imam logitech SBF96, pa mislim da je taj trust-ov ipak bolji od njega
Znaci isti ko kod mene
SRV je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2007., 20:23   #38
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Citiraj:
Autor Zynaps Pregled postova
Pozdrav svima, da skratim pricu, do sada sam imao masu jeftinih miseva raznih marki, logitech mx510, mx400, ms intelioptical 1.1a.

Ono sto odmah mogu reci je da se x-718f moze nositi sa logitech-ovom mx serijom. Inace u a4tech je ugradjen isti opticki chip kao i u mx518 (agilent 3080). Ono sto nigdje ne pise a mene je iznenadilo da se dobiju dva kompleta rezervnih teflonskih nozica (mis ih ima 6, znaci dobije se jos 12). Odlicna stvar je i znatno tanji kabel (2.2 mm u odnosu na uobicajenih 3.5 mm) sto ostavlja dojam bezicnog misa jer kabel nema tezinu kojom opterecuje misa.

Dpi je promjenjiv i to savrseno radi bez drivera. Njihovom istalacijom dobija se hrpa opcija za podesavanje ali sve je pregledno i jednostavno. Tipkama se mogu dodjeljivati naradbe od copy, paste pa do f1-f12, kao i ctrl i shift kombinacije.

Materijali i izrada su dobri, bocne tipke bi mozda trebale biti malo vece ali i ovakve su sasvim ok, glavne lijeva i desna su odlicne a kotacic je gumiran i precizan. Osjecaj lezanje misa u ruci je dobar ali to ovisi i o stilu drzanja misa (vrijedi za svaki mis).

Inace ja se ne zamaram sa ciframa kao sto su 2000dpi jer je meni to neupotrebljivo, ja koristim 800dpi.

Pozdrav!
Sutra vjerojatno idem po tog miša pa me još zanima da li ga je moguće kupiti još negdje u zagrebu osim u formelu jer mi to baš i nije usput i koju podlogu da uzmem za njega, ako je potrebna? Ako može netko reći da li ima za kupiti u zagrebu x750F to je ovaj... http://www.a4tech.com/en/product2.as...103&MNO=X-750F

Zadnje izmijenjeno od: Sir Shmirkly. 20.02.2007. u 21:09.
Sir Shmirkly je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2007., 20:42   #39
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Da ne otvaram novi topik samo za ovog miša jel zna netko nešto o ovom Sharkoon-ovom gaming mišu??? Našao sam čak i recenziju i ne izgleda mi loše, ali bi volio znati kakve su mu nožice...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2007., 21:11   #40
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Da ne otvaram novi topik samo za ovog miša jel zna netko nešto o ovom Sharkoon-ovom gaming mišu??? Našao sam čak i recenziju i ne izgleda mi loše, ali bi volio znati kakve su mu nožice...
Meni se ne čini nešto posebno ... nekak mi je bolji ovaj a4 koji mislim uzeti
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.02.2007., 00:14   #41
Zynaps
Registered User

Citiraj:
Autor Sir Shmirkly Pregled postova
Sutra vjerojatno idem po tog miša pa me još zanima da li ga je moguće kupiti još negdje u zagrebu osim u formelu jer mi to baš i nije usput i koju podlogu da uzmem za njega, ako je potrebna? Ako može netko reći da li ima za kupiti u zagrebu x750F to je ovaj... http://www.a4tech.com/en/product2.as...103&MNO=X-750F
Ja sam isto uzeo u formelu, radi dobro i na plastici i na drvu, cak je iznenadjujuce upotrebljiv i na staklu pa pretpostavljam da mu i platno odgovara. Mislim da jos nemaju x-750f. Ako uzmes napisi utisak.
Pozdrav
Staro 21.02.2007., 00:38   #42
svaboxxl
Premium
Moj komp

svaboxxl's Avatar

Uzmi si ove sharkoonove Xurface podloge iz linksa,5 kom 50kn i stvarno su OK! Ja imam ovog A4 na njoj i cak mi je u pocetku bilo i prebrzo ali sad sam se naviknuo i sve 5!!

Staro 21.02.2007., 16:35   #43
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
Uzmi si ove sharkoonove Xurface podloge iz linksa,5 kom 50kn i stvarno su OK! Ja imam ovog A4 na njoj i cak mi je u pocetku bilo i prebrzo ali sad sam se naviknuo i sve 5!!
te sam baš gledao 5 podloga je 50 kn??
Danas sam mislio otići po miša, ali nije bilo vremena pa sutra idem najvjerojatnije. Ako slučajno imaju uzet ću x-750f...
Možete li mi reći još samo da li ga ima za kupiti(x718f) negdje osim u formelu, jer ako je formel samo jedan (onaj na zagrebačkoj cesti) to mi nije baš usput...
Staro 21.02.2007., 16:45   #44
svaboxxl
Premium
Moj komp

svaboxxl's Avatar

Koliko znam samo ga formel ima!

Staro 21.02.2007., 18:06   #45
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Onda ću morati do formela sutra ili preksutra
Staro 22.02.2007., 20:46   #46
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
Ziva istina! Kupio sam doticni mis prije tri dana i potpuno se slazem sa zynapsom,za te pare mis je mrak! Em sto lijepo izgleda em ima malo svoje tezine tako da ga osjetis u ruci! Stvarno sam super zadovoljan s njim!
Da još nešto samo pitma prije kupnje. Kakva je ergonomija, jer meni taj miš izgleda nekak čudno za razliku od mx518..
Staro 22.02.2007., 21:15   #47
svaboxxl
Premium
Moj komp

svaboxxl's Avatar

Gle meni je ergonomija super,a sad neznam kak ti volis! Nis na njemu nije cudno,mozda nije ko rukavica na ruci ali jako lijepo lezi u ruci! Gle odi u formel i pogledaj ga uzivo i stavi ruku na njega!

Staro 23.02.2007., 16:19   #48
Sir Shmirkly
Premium

Sir Shmirkly's Avatar

Evo, kupio i ja napokon x718F (750 nema) i moram priznati da za sada nisam primjetio ništa loše, jedino mi je nekak zvuk tipki tup, ali naviknuti ću se
Staro 27.02.2007., 17:55   #49
Shiverlock
Premium
Moj komp

Shiverlock's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Evo kupio ga i ja.....
ovo je preporod, prije sam koristio neki MS-ov sa 200 ako ne i manje dpi....

Ako rikne ovaj, kupujem ga opet :P
Staro 28.02.2007., 14:16   #50
Zynaps
Registered User

Koliko je meni poznato nitko se nije za***o sto ga je uzeo, ovaj tanki kabel me odusevljava, stvarno je dojam bezicnog.
Staro 28.02.2007., 14:22   #51
Mirko Z. Genije
lep
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Tako je.
Uzeo ga u prvom mjesecu - samo pohvale imam za mišonju. Ako oblik paše, nema se šta misliti - daleko najbolja (najisplativija) kupovina trenutno *

*heavy metal banana?!?!
Mirko Z. Genije je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno