![]() |
A4Tech X-718F dojmovi
Pozdrav svima, da skratim pricu, do sada sam imao masu jeftinih miseva raznih marki, logitech mx510, mx400, ms intelioptical 1.1a.
Ono sto odmah mogu reci je da se x-718f moze nositi sa logitech-ovom mx serijom. Inace u a4tech je ugradjen isti opticki chip kao i u mx518 (agilent 3080). Ono sto nigdje ne pise a mene je iznenadilo da se dobiju dva kompleta rezervnih teflonskih nozica (mis ih ima 6, znaci dobije se jos 12). Odlicna stvar je i znatno tanji kabel (2.2 mm u odnosu na uobicajenih 3.5 mm) sto ostavlja dojam bezicnog misa jer kabel nema tezinu kojom opterecuje misa. Dpi je promjenjiv i to savrseno radi bez drivera. Njihovom istalacijom dobija se hrpa opcija za podesavanje ali sve je pregledno i jednostavno. Tipkama se mogu dodjeljivati naradbe od copy, paste pa do f1-f12, kao i ctrl i shift kombinacije. Materijali i izrada su dobri, bocne tipke bi mozda trebale biti malo vece ali i ovakve su sasvim ok, glavne lijeva i desna su odlicne a kotacic je gumiran i precizan. Osjecaj lezanje misa u ruci je dobar ali to ovisi i o stilu drzanja misa (vrijedi za svaki mis). Inace ja se ne zamaram sa ciframa kao sto su 2000dpi jer je meni to neupotrebljivo, ja koristim 800dpi. Pozdrav! |
Dobrodosao na PCE!
Lijepo je kad netko svoju "karijeru" zapocne nekim svojim dojmovima :) A ne trazeci crack :D ili slicno. |
Ziva istina! Kupio sam doticni mis prije tri dana i potpuno se slazem sa zynapsom,za te pare mis je mrak! Em sto lijepo izgleda em ima malo svoje tezine tako da ga osjetis u ruci! Stvarno sam super zadovoljan s njim!
|
tnx za info.
ali bi samo napomenuo da to shto ima isti "opticki chip" ne znaci nishta. nezelim reci da je loshiji, jer neznam.. ko zna mozda je i bolji....samo da sve ovisi kako ga twikaju. |
Zato sam i naveo koje sam miseve dosad koristio. Uglavnom mx400 (laser) je koma da ne moze biti veca.
|
Citiraj:
Hvala na podrsci :beer: |
Ako neko pati na brand (*akhm* logitech) , evo mu isti takav mis, ali rebrandan za OCZ (koji daje i 6 god garancije na njega, što otklanja sumnje da se radi o jeftinom plastikaneru )
http://www.i4u.com/article7943.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
aj molim te ovo objasni po čemu? :cool: |
zivo i mene zanima...
ako sam ja donekle zadovoljan sa logijem od 70kn, neznam sta je sa mx400, barem daj neke naznake zbog cega ne valja?! |
Citiraj:
|
Gabre i Crash009, zasto mislite da je mx400 dobar ili da bi morao biti dobar?
|
Šteta što u nas nema ovako nešto:
http://www.a4tech.com/en/product2.as...03&MNO=X-750BF |
Citiraj:
|
u formelu ima a4 misheva
|
Citiraj:
|
Meni i svima koje poznajem taj je mis kanta (gledao sam da ga sto prije prodam) kao i po misljenju drugih ljudi na gotfrag i esreality. To je "poslovni" a ne gamerski mis, cijelo vrijeme sam imao osjecaj da ganjam kursor po ekranu, za FPS zanr katastrofa.
|
igrao sam se malo na x400 i miš je dosta dobar, nema lagga, niti se zblesira kod naglijih pokreta, ne znam sto tebi ne odgovara na njemu, meni je miš dobar
|
Citiraj:
pa šta ja znam, nisam neki HC gamer, odigram tu i tamo CoD2 i BF2.. ja nisam imao takav osjećaj (btw. imao sam i razera jedno vrijeme - začudo). No, ukusi su različiti. :beer: |
Tocno to,ukusi su razliciti! Ja mislim da ovaj A4 daje mrak omjer ulozeno dobiveno!! Ja ga imam evo vec par dana i jos uvijek se privikavam na njega jer sam od pamtivjeka igrao na g**nima od miseva i ovo mi je sad avion! Istina do sad za COD mi je bio i onaj logi bd69(obicnjara 2gumba i scroll) mrak! Sada se malo mucim na COD-u sa ovim A4 jer mi je brutalno brz i jos sam prvi put u zivotu poceo koristiti mousepad i stvarno se treba priviknuti! Sve u svemu A4 daje dobru stvar za malu lovu al daleko od toga da nema puno boljih miseva,ali i skupljih!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
No dobro, udaljili smo se od teme. Bitno je da ti paše x-718f, izgleda interesantno, garanciju imaš, nema beda - pići po igrama da vidiš jel izdržljiv. I ja ću si pribaviti jednog, čisto iz znatiželje. Treba pružit šansu novim proizvođačima.. |
Pa dobro A4 i nije bas novi proizvođac! Sve u svemu dobar mis za fer pare!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. nisam razumio konstataciju "nema šta tražit pored...", za koju svrhu i počijem ukusu nema šta tražiti? Drago mi je da smatraš kako je tvoj miš jedan od najboljih na svijetu, izgleda super, uživaj u njemu. Pozdrav! |
Samo me zanima kako ti pored diamondbacka, mx510 i exp.3.0, moze biti dobar mx400. Ja nisam jedini rekao da je a4tech jedan od najbolji, to su rekli mnogi.
|
Citiraj:
thx |
mx400 je los mis za igranje. ne zato jer ne bljeshti na sve strane ili ima milijun dpia, nego jer, medju ostalom, nepodnosi nagle pokrete.
temeljen na mojem iskustvu, a i raspitivajuci se medju inozemnim poznanicima, saznao da nisam jedini. inace sam jako htio da to bude dobar mish jer mi taj oblik savrseno odgovara. a inace bi ja osobno misheve "za igranje" dijelo na radi sve shto treba ili ne radi sve dobro. a onda dalje su sve osobne preference tipa da li ocesh veci ili manji, ovoliko tipki ili onoliko, zelenu ili zutu boju ili kaj god vec ocesh medju mishevima koji rade shta bi trebali. samo da naglasim da moze mx400 nekom biti dobar i super sluzit u radu na racunalu..mozda netko neprimjeti njegove nedostatke i tijekom igre, ali se nemoze tvrdit da mis radi besprijekorno u igrama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:57. |