|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja to sebi isto radim iz gusta naravno samo za sebe. kaj se tice field operations to je zaprano deinterlace koji isto imas u flaskmpeg-u. Tako da ti jos uvjek kazem da je flask vrhunski program ali pored novije verzije gordiana je ipak drugi. ![]() I jos neto, kaj ti koristis Quarter pixel? Mislim da ti to nema smisla jer koliko ti vremena oduzme je previse a koliko sam ja vidio nedaje nista bolje rezultate. Daj mi jos reci da li se tebi kod jakih boja (stvarno jakih) npr. kricavo plave, zelene i crvene na rubovina javlja mala ali iritirajuca nazubljenost?
![]() |
#32 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() A ovo za boje moram priznati da to nisam nikad ni vidio:confused: Neznam jel flask ima ali ja koristim YUV 4:2:2 s konverzijom na TV skalu tako da dobije prirodnije boje na TV i potpuno su čiste na rubovima tak da stvarno neznam što je to... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
Gledaj to je jedna jako rijetka anomalija i moze se primjetiti kod navedenih boja, kad normalnih boja toga naravno nema. da bolje vidis o cemu pricam poslati cu ti jednu sliku pa ce ti biti jasnije. Sada jos testiram novi Dvix 5.1 i jedino kaj mogu reci da se je usporio. rezultati kvalitete ce biti ubrzo. A mozda se sa njime i rijesi ovaj problam "nazubljivanja".
![]() |
#34 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Meni bas i nije svejedno jel mi je komp u sobi pa mi se neda slusati zujanje cijelu noc. Sporiji je a jesi li probao staviti na najsporije pa ide mi po 4-5 fps-a to je ipak malo premalo.
![]() |
#36 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja od pamtivjeka koristim Flask ,ali u zadnje vrijeme sam naletio na neke prepreke , npr . neke novije (ne sječam se točno) filmove nisam mogao konvertirati s integriranim titlovima (jer bi propadao Flask) pa mi je bez frke prolazilo bez njih. To je još podnošljivo. ***. E sad, dali su ti filmovi bolje zaštićeni ili nemam pojma ,ali ako sad bude sve više takvih filmova ,morat ćemo naći bolja rješenja (možda bi sa G-notom prošlo bez frke) ,a ja sam tako emotivno vezan za Flask da me to boli.:mad: EDIT: Nema spominjanja konkretnih stvari. Prouči pravila
ASRock 939Dual-SATA2 :: Athlon64 3000+ Venice E6 ::Kestrel King5:: Sapphire Radeon x1950Pro 256DDR3:: 2x 512Mb Twinmos Dual::PSU Hiper R HPU-4B580W Samsung 730BF::Lijepi kompjuterski stolić::..... Zadnje izmijenjeno od: Costa. 10.02.2007. u 09:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sad vidim da si dignuo temu stariju od 3 godine. Ajd fino odi na http://www.autogk.me.uk/ Skini AutoGK i zaboravi na Flask... on je umro još davno.
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|