Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.02.2007., 22:50   #31
mc_fish
the luda ribetna

mc_fish's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
a pa krivo vjerujes , mudrace.

Links - kupio memoriju za fotic , nisam skuzio da je moj fotic stariji i ne podrzava noviji m type XD kartica , dvaput uzimo kartice druge mislio da je u njima kvar, na kraju utvrdili kaj je ratili mi ljepo pare na ruke

links : hello2 :
si mozd au roku od 8 sada to napravio?jerbo su zakonom obvezani u tom vremenskom intervalu vratiti sredstva ako kupac to zahtjeva...nakon toga JE DOBRA VOLJA...8 dana ulazi kao "testna faza" te tad ak krepa il ti se ne svide...citaj ne kloka kak spada il kaj vec...povrat love...natrag u ducan i po drugi najvjerojatnije ces dobit isti primjerak al sto ces

enivejz 8 dana moraju vratiti lovu, racun uvijek mogu stonirati...ili izbrisati pa nek se onda opravdavaju poreznoj upravi te u garancijskom roku nadoknaditi stetu...eh sto to znaci...da u garancijskom roku moraju ili vratiti vrijednost kartice ili dati novu...eh sad kako to oni oce raditi njihova volja...sad ak ti velis necu karticu daj lovu mozda prode mozda ne...politika...jer cuj onda firma gubi...a to nije istoj u interesu, ne?stoga dobe od dobavljaca rezernu tj zamjensku karticu i daju ju tebi...dakle lova ostaje nima...oni proslijede proizvod i svi sretni...kapish?ko gubi?proizvodac kartice

mc_fish je offline   Reply With Quote
Staro 11.02.2007., 22:53   #32
legendarni
Spaljeni
Moj komp

legendarni's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
U ve-Milu vraćaju novce
U hg-spotu neznam(bar za Pulu)
legendarni je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.02.2007., 23:00   #33
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
Postoji jos jedna opcija - uzet recimo drugu karticu. U tom slucaju jel se opet gleda sadasnja cijena ili placena?

hvala
inzistiraj da vrate natrag tih 1250kn. ti si kupio karticu, kartica se pokvarila u garantnom roku, neka vrate pare. to kaj im je zadnja cijena mozda bila 800kn, boli tebe kifla, ti si dao 1250 i MORAJU ti vratiti tolko.
rendula je online   Reply With Quote
Staro 12.02.2007., 02:04   #34
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor raf Pregled postova
Evo ga opet. Procitaj moje postove prije. Ja vise nista necu pisati. I ja se onda cudim zasto svi trgovci ljude muljaju bez da trepnu. Zasto da im izadu u susret kada si ni sami nece pomoci.
Post iznad tvoga procitaj podebljano pa ces vidjeti da ga se isplati procitati...
e ne bi vjerovo ali procitao sam tvoj post tek nakon sto sam svoj napisao hahaha cura me napala de pitaj ih tu i ja idol bez da pogledam postavim pitanje...

uglavnom hvala na savjetu, mislim da si nam dosta zivaca spasio
SPLiFF je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2007., 18:38   #35
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

evo jos nije nista rijeseno, sutra treba nazvat lik i reci jel stigla kartica, posto je nemaju raspolozivu trenutno.

Koliko oni imaju pravo odugovlacit?

anyone?

Zadnje izmijenjeno od: SPLiFF. 15.02.2007. u 01:05.
Staro 19.02.2007., 12:51   #36
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
frend je kupio usb stick u HG Spotu i nakon pola godine ga slučajno oprao u mašini, ali je radio dalje kojih 2mjeseca i onda riknuo, otišli smo do hg-a i pitali su ga dal hoće isti takav ili neki bolji pa da nadoplati neki siću, uzeo je isti ali taj je sam od sebe krepao nakon mjesec dana i od živčanosti ga napucao u zid al ga je nekako uspio složit i odfurao ga u hg i dali su mu lovu natrag(onoliko koliko je koštao kad ga je kupio): goood :: goood : onda je s tom lovom otišao u vemil i kupio gumeni ali ga je s***... fizički i nisu mi priznali garanciju: bonker :
marq20 je offline   Reply With Quote
Staro 19.02.2007., 12:54   #37
marq20
Premium
Moj komp

marq20's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
JAKO SUMNJAM da u vemilu vraćaju pare jer dok sam jednom bio čekao u redu došao jedan lik da su mu dali otvorenu kutiju ili neispravan uređaj, uglavnom tako je nešto bilo, lik je zahtjevao da mu daju pare ili novi artikal istoga, tip je psovao da se u cijelom dućanu u vrbanima čulo: roller :
marq20 je offline   Reply With Quote
Staro 20.02.2007., 21:34   #38
Babaloo
In the lab...

Babaloo's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor SPLiFF Pregled postova
posto je svaki slucaj specifican, molim vas savjet...

Curi je riknila graficka Leadtek 6600GT AGP... kupljena u ve-milu, 1250kn je placena. Oni vise nemaju tu karticu i sumnjaju da ce je uopce dobit. U utorak im stize roba pa ce znat.

E sad ako dobiju, super, svakom svoje...

ali ako ne dobiju, koje su joj opcije?

najvise me zanima povrat love... hoce li dobit onoliko koliko je platila karticu ili kolko sad vrijedi il kak? I da li uopce moze dobit lovu?

Postoji jos jedna opcija - uzet recimo drugu karticu. U tom slucaju jel se opet gleda sadasnja cijena ili placena?

hvala

Ako popravak kartice nije uspio, oni su ti dužni dati novi takav proizvod, a u slučaju da takvoga nema, dobivaš novu karticu s time da naravno ne možeš birati karticu do 1250 kn (jedino ako nije par dana stara), već ti se iznos smanjuje za određenu količinu (mislim da je zadnja cijena po kojoj se prodavala) i unutar tog iznosa biraš karticu (možeš i skuplju ali onda nadoplaćuješ). Naravno kad uzmeš drugi proizvod, garancija počinje teći iznova.
Baš prije neki dan mi je crkla pržilica koja je bila pod garancijom, ja sam ju platio još prije 410 kn, a pošto je nisu mogli popraviti, odobrili su mi 267 kn na njihov račun da biram novu, sve iznad tog iznosa sam morao nadoplatiti. I btw, Zakon o zaštiti potrošača ti i nije neko glavno pravilo (ne mislim zato da je išta manje važno), ali ako hoćeš znati koja su ti prava i obveze, gledaj Zakon o obveznim odnosima (dio di piše kupoprodaja). Pozdrav
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture
Babaloo je offline   Reply With Quote
Staro 21.02.2007., 12:36   #39
SPLiFF
Premium
Moj komp

SPLiFF's Avatar

hvala ali rjeseno je vec Nabavili su identicnu karticu, tko zna odakle Cist racun, duga ljubav Nova je kartica, ali primjetio sam samo trag na VGA i DVI izlazima, vjerojatno su je isprobali
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno